RaptoR Posted March 29, 2018 Share Posted March 29, 2018 Мани, мани, добре че нямам време да седна, че може да не стана. Миналата сутрин опитвах до 7 и не успях да мина старта... Че и на хард се бях пуснАл като мисир. Аз на нормал едва бафвам... Може би защото едва гледах, но играта е пълна лудница. Пак ще има много осъмвания... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 18, 2018 Share Posted May 18, 2018 В gog са пуснали на безценица STALKER-ите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 18, 2018 Share Posted May 18, 2018 Тъкмо щях да ти "тегля една", че това ти изречение ми струва 10$ и се оказа, че вече съм ги купил всичките... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 19, 2018 Share Posted May 19, 2018 ТОЧНО ТИ! Дето ми пусна тая проклета муха GOG в главата... само да имаш наглостта! Знаеш ли колко пари съм пръснал за любими класики от детството там! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 19, 2018 Share Posted May 19, 2018 Аз също съм изкупил всичко, да не мислиш, че е различно при мене? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 19, 2018 Share Posted May 19, 2018 Защо просто не дебнете Humble Bundle, ми се занимавате с тия GOG? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 19, 2018 Share Posted May 19, 2018 Едно че нямам никаква нужда да дебна каквото и да е - обикновено ми го натрисат - и второ за чий чеп ще дебна нещо за сметка на друго нещо? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 19, 2018 Share Posted May 19, 2018 Humble Bundle излиза на 20% от цената на нормална игра. За 3-4 евро понякога се взимат 7 или 8, че и повече игри. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 19, 2018 Share Posted May 19, 2018 Същото е и в ГОГ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 19, 2018 Share Posted May 19, 2018 Ем не, не е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 19, 2018 Share Posted May 19, 2018 Е па щом ти си казал... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 19, 2018 Share Posted May 19, 2018 Аз GOG отдавна съм го турил у спама. Много ми е рахат така Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 23, 2018 Share Posted May 23, 2018 Unreal е безплатен в GoG, a Unreal2, UT, UT2004 са на смешни пари... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 5, 2018 Share Posted June 5, 2018 Навремето Чурунир-а ме зариби с тоя Ънриъл. Колко безсънни нощи бяха.... И колко псувни отнесе пак този същият индивид..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted June 21, 2018 Share Posted June 21, 2018 Започна лятната разпродажба в Стийм. Ако успеете да се логнете, може да си купите нещо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted June 21, 2018 Share Posted June 21, 2018 Навремето Чурунир-а ме зариби с тоя Ънриъл. Колко безсънни нощи бяха.... И колко псувни отнесе пак този същият индивид.....Сега ако се окаже че сме се и пукали по сървърите заедно... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skazy Posted July 2, 2018 Share Posted July 2, 2018 Здравейте! Споделете някакви заглавия на игри от типа на Crash Bandicoot или други такива adventure игри, но за PC, че ще имам гости за няколко дни и хлапетата им трябва да се занимават с нещо Ако могат да се играят и с джойстици за xbox ще е още по-добре. Благодаря предварително! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted July 4, 2018 Share Posted July 4, 2018 Аз и брат ми искрено се забавлявахме с Jazz Jackrabbit 2. Rayman Legends също би трябвало да се хареса, но е по-сложна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 19, 2018 Share Posted July 19, 2018 Някой ако НЕЩО.... На мен ми хареса BULB BOY В края на лятото излиза нова игра на база великата THEME HOSPITAL! Направо ме засърбя да дам 27 евра... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 19, 2018 Share Posted July 19, 2018 The Book Of Unwritten Tales съм чувал, че е хубава, за феновете на олдскуул адвенчърите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skazy Posted August 5, 2018 Share Posted August 5, 2018 Здравейте колеги! Посъбрах някой излишен лев и мисля тези дни да закупя Anthem. Знам, че ще излезе след доооста време, но ме грабна още от първия клип в тубата. Моля някой да изкаже мнение дали ще си заслужава парите. Дали някой е прочел някъде нещо за нея. Общо взето ми трябва информация(плюсове и минуси) и вашето лично мнение. Четох малко из други форуми и там мненията са 50/50. Едните казват, че ще е страхотна, а другите "НЕ" и плюят BioWare(били омазали предишни игри).Ще се радвам накой да сподели нещичко, за да не се набутам като последния път с PUBG(пълен отврат) Благодаря! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted August 5, 2018 Share Posted August 5, 2018 Никога не си купувай игри преди да са излезли. Изчакай ревютата, за да разбереш дали играта не е фундаментално счупена, виж малко суров геймплей и чак тогава реши за себе си дали си струва. Нищо няма да изпуснеш, а в случай, че се окаже, че играта не е това, което си очаквал, ще си спестиш едни 120 лева. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 5, 2018 Share Posted August 5, 2018 (edited) Мен също ме грабна изключително много, но агресивния ѝ PR леко ме плаши. Игри, които създават такъв голям hype много често са огромни разочарования (no man's sky, destiny). Златното ми правило е никога да не предплащам. Изчаквам играта да излезне, чета коментари, гледам видеа (worthabuy прави доста добри ревюта и за разлика от IGN/gameranx не е на хранилка при големите издатели) и тогава решавам да взема или не. A за конкретната игра - Bioware, откакто ги взеха ЕА станаха голям кенеф. Гледам много лъснати видеа, красивичко, изглежда яко, но ми прави впечатление, че демотата уж играчите са озвучени от актьори.Също - в instant-gaming редовно излизат сериозни намаления, та лично аз бих следял за такива, вместо да се набутвам да я плащам цялата. Иначе нещо подобно, макар и не съвсем е Warframe. И е безплатна. И е от най-добрите игри, които съм играл последните 4-5 години... Edited August 5, 2018 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 5, 2018 Share Posted August 5, 2018 Здравейте колеги! Посъбрах някой излишен лев и мисля тези дни да закупя Anthem. Знам, че ще излезе след доооста време, но ме грабна още от първия клип в тубата. Моля някой да изкаже мнение дали ще си заслужава парите. Дали някой е прочел някъде нещо за нея. Общо взето ми трябва информация(плюсове и минуси) и вашето лично мнение. Четох малко из други форуми и там мненията са 50/50. Едните казват, че ще е страхотна, а другите "НЕ" и плюят BioWare(били омазали предишни игри).Ще се радвам накой да сподели нещичко, за да не се набутам като последния път с PUBG(пълен отврат) Благодаря! Аз също я чакам, но няма как да се направи преценка въз основа на това, което е налично в момента като съдържание. Има 2 геймплей видеа и 1 трейлър.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skazy Posted August 5, 2018 Share Posted August 5, 2018 Разглеждах преди Warframe, но като че ли ми напомня на Mass Effect Andromeda която не ме впечатли, а Anthem повече ми прилича на Crysis, която ми е една от любимите, нищо че е FPS. И може би заради това се подвеждам така... А другото е, че парите ги имам сега и жена ми все още не ги е намерила. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts