Mockingbird Posted January 29, 2018 Share Posted January 29, 2018 Олеле, още тройката не съм довършил...тя петицата вече ще излиза... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 29, 2018 Share Posted January 29, 2018 Нищо ново няма да видиш. Още един франчайз, който Ubisoft ще убият. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 29, 2018 Share Posted January 29, 2018 Нищо ново няма да видиш. Още един франчайз, който Ubisoft ще убият. Ето едно нещо, което няма как да се случи. Нечувано старание трябва дасе вложи от много хора и пак не виждам как може да стане тая работа. ====================== Мисир, аз съм забравил кога излиза даже, не помня и кога преордърнах... Чаках го преди празниците, ама явно съм се оплел нещо. Иначе съм готов и го чакам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 29, 2018 Share Posted January 29, 2018 Ето едно нещо, което няма как да се случи. Нечувано старание трябва дасе вложи от много хора и пак не виждам как може да стане тая работа. Изчакай и ще видиш. Пример: Far Cry: Primal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 29, 2018 Share Posted January 29, 2018 Е какво да гледам - излиза номер ПЕТ. И сме все така луди по играта. Вече не помня колко години. Аз преордънах в деня, в който видях анонса без да ми мигне окото. Праймъл също си има фенове, аз прескочих там, но ще го купя рано или късно и него. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 29, 2018 Share Posted January 29, 2018 От Far Cry 3 реално няма нищо ново. Дори и графиката ми изглежда една и съща. Променят малко средата, тук оръжийце, там протагонист, праистория, но в основата си е една и съща игра. Приятни за играене игрици, но не мисля, че заслужават цената, която им искат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 29, 2018 Share Posted January 29, 2018 Е какво да гледам - излиза номер ПЕТ. И сме все така луди по играта. Вече не помня колко години. Аз преордънах в деня, в който видях анонса без да ми мигне окото. Праймъл също си има фенове, аз прескочих там, но ще го купя рано или късно и него. Те и с Асасинс Крийд мислеха, че така ще я карат. Хората я купуваха. Разни хора приордърваха. Уж беше супер. Малко нововъведения тук там и в един момент - хоп. Картата се обърна. И като видяха, че франчайзът умира, смениха изцяло посоката на последната. За същата фирма говоря. И тук ще стане същото, може да си убеден. Прекалено много различни и иновативни игри има, за да се примиряват хората с една и съща игра на различна карта. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 5, 2018 Share Posted February 5, 2018 Миналата седмица PSN пуснаха Star Trek™: Bridge Crew направо за без пари и естествено и резнах главата. Виртуалната реалност е просто "връхта" - пълна лудница. Горещо препоръчвам за всеки, който има PS4 VR, а феновете на Стар Трек задължително трябва да си вземат VR само заради това заглавие. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 5, 2018 Share Posted February 5, 2018 Можеш ли да играеш сам? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 5, 2018 Share Posted February 5, 2018 Можеш ли да играеш сам? Можеш разбира се. Когато играеш сам с AI crew, можеш по желание да се прехвърляш на мястото на всеки един член на екипажа в даден момент. Играта има още място за допълнително ошлайфване, но като за първи VR опит е просто супер. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted March 15, 2018 Share Posted March 15, 2018 Mad Max - 3.49 EUR, Steam keyTIME REMAINING1 DAY : 3H Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 23, 2018 Share Posted March 23, 2018 Сериозни намаления на Ubisoft игри. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 23, 2018 Share Posted March 23, 2018 Още 4 дни - ще им дам аз едни намаления на тия измамници! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 28, 2018 Share Posted March 28, 2018 Тъкмо щях да си лягам и:Far Cry 5 is out now! Time to go to the most deadly and dangerous place on Earth...Montana! Респективно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 28, 2018 Share Posted March 28, 2018 Аз да си начеша крастата на Kingdom Come Deliverance (няма отлепяне от тая игра) и може и да помисля за края на фара... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 28, 2018 Share Posted March 28, 2018 Kingdom Come изглежда мега бъгавата и дразнеща игра.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 28, 2018 Share Posted March 28, 2018 Дразнещото в нея е, че изисква да натрупаш умения и със самия персонаж, и самия ти Играта е доста реалистична и определено трябва да поиграеш за да ѝ свикнеш, не е като Skyrim или Bitcher просто героя ти да трупа умения, а ти просто да кликаш в определена посока А за бъгава - доста съм поиграл - първо пиратка 1.2.5, сега я купих от Steam - единствения бъг, който съм срещнал за 100-на часа игра е, че не можех да влезна в една врата, което се оправи със save, quit, load... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 28, 2018 Share Posted March 28, 2018 Аз гледах разни ревюта и във всяко от тях се споменаваха и показваха доста дразнещи и тъпи като цяло бъгове. https://youtu.be/FdlHwzrNb_w Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 28, 2018 Share Posted March 28, 2018 (edited) От ревютата, които съм изгледал - това съвпада най-много с личните ми впечатления. То и ме накара да ѝ хвърля едно око, като цяло бях доста скептичен: Още от същия тип. Като цяло доста ни съвпадат мненията за игрите: Edited March 28, 2018 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 28, 2018 Share Posted March 28, 2018 И в това ревю се споменава, че е "riddled with bugs". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 28, 2018 Share Posted March 28, 2018 ОК, бъгава е, щом толкова настояваш. Разбира се, не е важно това, което аз имам като лични впечатления (излезнал е вече някой-друг пач за играта), важно е това, което ти си прочел Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 28, 2018 Share Posted March 28, 2018 ОК, бъгава е, щом толкова настояваш. Разбира се, не е важно това, което аз имам като лични впечатления (излезнал е вече някой-друг пач за играта), важно е това, което ти си прочел Ами, нито един човек освен теб до сега не е казал, че играта е изчистена от бъгове. Не казвам, че ти лъжеш. Просто казвам, че явно бъговете са там, но ти си имал късмет да не се сблъскаш с тях. Което не означава, че няма да ги изчистят. Предполагам, че е въпрос на време. Не изглежда мой тип игра така или иначе. А и няма да ми върви нормално. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 28, 2018 Share Posted March 28, 2018 Ами напълно е възможно голяма част от ревютата да са правени на някоя от началните версии на играта. Пак казвам - аз почнах да я играя на 1.2.5 и срещнах един бъг. Сега се сетих за още два. Които ми се струват напълно несъществени, на фона на времето, което съм прекарал в играта и усилията, които ми е коствало да се справя с тях. Определено не е игра за всеки. Особено за хората, свикнали RPG да е просто помпене на копчета, каквото е Вгъзасинс Крийд, Батман, и Бичера... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 28, 2018 Share Posted March 28, 2018 Батман и Асасин'с крийд не са RPG-та все пак. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 29, 2018 Share Posted March 29, 2018 Тъкмо щях да си лягам и: Far Cry 5 is out now! Time to go to the most deadly and dangerous place on Earth...Montana! Мисире, в момента гледам една прИмоция на следния бъндъл - PS4 Pro 1TB плюс голд едишъна на играта за $500 и се чувствам буквално като в ситуацията на Джони Инглиш от култовата сцена с майнд контрола. Коя сила ще победи, още не знам. https://www.youtube.com/watch?v=cU2j_kP6U0w Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts