RaptoR Posted August 23, 2017 Share Posted August 23, 2017 Ма не си и професор станал както се вижда Едит: Излъгах, професор си по дървено философстване Младеж - това ти е последно предупреждение. Следващия път ще има наказание. То бива, то може, ама се насра вече. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 23, 2017 Share Posted August 23, 2017 Значи ние не може да се обиждаме като ни слагаш разни епитети, а ти се обиждаш от най-малко? хммм странно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 23, 2017 Share Posted August 23, 2017 Значи ние не може да се обиждаме като ни слагаш разни епитети, а ти се обиждаш от най-малко? хммм странно. То се иска акъл и мисъл при изказа. Аз персонално никого никъде не съм обидил. Доста години вече - почти 15. Ама мислене - мислене му е майката, не плямпане. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 24, 2017 Share Posted August 24, 2017 (edited) Аз на Виден все още съм му сърдит, че ме светна за GoG навремето... Или беше Курунира? Edited August 24, 2017 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 24, 2017 Share Posted August 24, 2017 Най-вероятно е бил Курунир-а. Аз само от Хъмбъл Бъндъл купувам. На ГоГ са им скъпи игрите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 24, 2017 Share Posted August 24, 2017 Аз на Виден все още съм му сърдит, че ме светна за GoG навремето... Или беше Курунира? И мен някой ме зарази - не ме обвинявай! Аз просто не мога да бъда единствен пострадал Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 27, 2017 Share Posted August 27, 2017 И ОЩЕ - остават 16 часа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 28, 2017 Share Posted August 28, 2017 Между другото Dragon's Dogma се оказа доста зарибителна игрица. Тамън я разцъквах тестово и GoG ми я "предложиха" с -60% Та тамън я превъртях, останах доволен, като за конзолен порт... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 15, 2017 Share Posted September 15, 2017 Psychonauts безплатно до утре. https://www.humblebundle.com/store/psychonauts Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 15, 2017 Share Posted September 15, 2017 Тва се изпотих доде го добавя в моя STEAM... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skazy Posted September 15, 2017 Share Posted September 15, 2017 Аз пък преди малко си купих Overwatch на сляпо, без да съм я пробвал някъде... Утре ще имам възможността да я разцъкам. Дано не са грешни 70лв. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 15, 2017 Share Posted September 15, 2017 (edited) Трябваше да изчакаш. Тоя или следващия уикенд щеше да има безплатен уикенд за игра. Аз играя предимно нея от 9 месеца насам. Edited September 15, 2017 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skazy Posted September 15, 2017 Share Posted September 15, 2017 Щом си се задържал толкова значи става Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 15, 2017 Share Posted September 15, 2017 Дам. А по принцип не харесвам мултиплейър игри. Искам да си цъкам на спокойствие. Тази обаче е готина. Особено ако играеш с приятели. Има тема по-надолу някъде. Пиши там ако нещо не ти е ясно, че не е особено добре обяснена. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skazy Posted September 15, 2017 Share Posted September 15, 2017 Ооо... със сигурност ще има какво да питам... като се знам какъв съм келеш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skazy Posted September 16, 2017 Share Posted September 16, 2017 Старият Star Craft: BroodWar вече е Remastered. На който му се играе 14,99€ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted September 16, 2017 Share Posted September 16, 2017 Треската вече започна: И не, опашките не са за новият iPhone Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 16, 2017 Share Posted September 16, 2017 А за какво? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted September 17, 2017 Share Posted September 17, 2017 Аз залагам на безплатни свирки! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted September 17, 2017 Share Posted September 17, 2017 (edited) А за какво? и след 5мин от отварянето на магазина: Long Story Short: Sold Out! @Sothbiss по-вероятно би било за използвани гащички на някоя местна звезда, но не би. Edited September 17, 2017 by exabyte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skazy Posted September 17, 2017 Share Posted September 17, 2017 w00x, напълно те разбирам за 9 месеца Overwatch... Вчера си мислех, че имам 20мин. свободно време за да я видя какво представлява, а се оказаха 3 часа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 25, 2017 Share Posted October 25, 2017 Мераклии и фанатици, имате ТРИНАДЕСЕТ ЧАСА!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 25, 2017 Share Posted October 25, 2017 Дори не знам тази оферта защо включва останалите неща, при положение, че Game of the year включва: Witcher 3: Wild Hunt, TheWitcher 3: Wild Hunt, The - Expansion PassWitcher 3: Wild Hunt, The - Blood and WineWitcher 3: Wild Hunt, The - Hearts of Stone Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 25, 2017 Share Posted October 25, 2017 Вероятно има защо. Това обаче не е важно, по-важно е защо по дяволите не ме оставя да платя каквото купувам?!?!? Скапаният им бутон PAY FOR YOUR ORDER не се активира! И с Хром и с Макстон същата работа! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 25, 2017 Share Posted October 25, 2017 Вероятно има защо. Това обаче не е важно, по-важно е защо по дяволите не ме оставя да платя каквото купувам?!?!? Скапаният им бутон PAY FOR YOUR ORDER не се активира! И с Хром и с Макстон същата работа! Ето го пак... Classic Виден. "Вероятно има защо". Колкото и да ми е кеф да те гледам как ще платиш 2 пъти за едно и също нещо - недей. Вземи си само Witcher 3: Game of the year edition-а, заедно с 1-ва и 2-ра част. Не купувай другите артикули Witcher 3. Аз нямам проблем с плащането. Като избера начина на плащане и си въведа информацията за картата - бутона се активира. Не, че ще купувам де. Просто направих теста. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts