PSYCHOSIS Posted July 12, 2016 Share Posted July 12, 2016 Ха, верно? Сигурно е много досадно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 15, 2016 Share Posted July 15, 2016 Започнах Metro 2033 и от самото начало имам чувството, че всички суперлативи, които съм чувал за играта, са заслужени. Жалко само, че не е open world. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 18, 2016 Share Posted July 18, 2016 Дам, и втората е брутална Ако направят и по Метро 2035 някаква ще избият рибата. Аз се чудя дали да си купувам no man's sky и социалният ми живот да приключи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 18, 2016 Share Posted July 18, 2016 Аз ще си я купя като видя няколко ревюта. Но тъй като смятам да си взема PS4 като излезне VR-а, се чудя дали да я взема за PC или да изчакам да си взема PS4. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted July 27, 2016 Share Posted July 27, 2016 Някъде в Пловдив може ли да се види/пробва VR за ПС? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 14, 2016 Share Posted August 14, 2016 Доста се бях hype-нал относно No Man's Sky, но няколко ревюта доста ме охладиха. Особено и като я поразцъках пиратски. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 14, 2016 Share Posted August 14, 2016 Аз я пуснах за малко и откарах 6 часа. Верно, че не излезнах от слънчевата система, в която ме пусна и обикалях само луните и околните планети, но ми се струва, че ще е страшно еднотипна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 17, 2016 Share Posted August 17, 2016 https://www.g2a.com/battlefield-4-ea-origin-cd-key-global.html Доста евтинко А No Man's sky се оказа, че дори не е multiplayer. Яко hype и накрая изсхраха лайно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 17, 2016 Share Posted August 17, 2016 Тя никога не е била обявявана като мултиплейър. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 17, 2016 Share Posted August 17, 2016 Аз NMS не мога да повярвам колко скапано ми върви, при това на 1366х768 всичко medium. Скайрима ми хвърчи на high 1920x1080, а това ако - сече та си е*е макята... Това си е един ужасен конзолен порт... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 17, 2016 Share Posted August 17, 2016 Аз я свалих от АРЕНА-та, за да не се набутвам 120лв за нещо, което дори не съм виждал. Компютъра ми изобщо не е първа младост. E8200 и AMD 7850 с 6ГБ РАМ. Играх 6 часа на Medium, 1680x1050, писна ми. Спрях я и на следващия ден като я пуснах едва навигирах в менюто. За игра и дума не можеше да става. Само звуците вървяха нормално. 1-2 фрейма на 2-3 секунди. Трябваше да излезна с ALT+F4, защото менюто не се отваряше. И не беше проблем с фрейм дроп заради слабата машина, защото хард-а нямаше активност, а дори като погледнех в земята или забиех нос в някоя стена/скала, фреймовете пак бяха супер ниски.Или е проблем с начина, по който играта обработва информация, придобита при предишна игрова сесия, или е проблем с пиратският релийс, който съм свалил. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 17, 2016 Share Posted August 17, 2016 Като цяло PC версията била много зле оптимизирана, даже май по-зле от Arkham Knight. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 17, 2016 Share Posted August 17, 2016 Core i74720, 16GB RAM, nVidia 960m. Върви потресаващо зле... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 17, 2016 Share Posted August 17, 2016 На GTX 970 с 16 гиги рам и няква набухана I7ца пак върви куцо. Оптимизацията я няма никаква. Ако беше мулти и шанс да се играе екипно, щяха да изтрепят рибата. В сегашният си вид само големите цикльори ще играят, а ина тях ще им омръзне. Ангеле на няколко места Sean Murray казва, че играта ще е мулти, но шанса да срещнеш някой е почти 0. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 17, 2016 Share Posted August 17, 2016 И как присъствието на друг играч прави играта мултиплейър? Нали трябва да има някаква интеракция между двамата. Без интеракция, дори и да виждаш някой е все едно и също. Все едно виждаш корабите на NPC-тата, които кацат по outposts. Даже NPC-тата са по-добре, защото можеш да търгуваш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 18, 2016 Share Posted August 18, 2016 Nvidia на 15ти са пуснали нов драйвер заради NMS. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 18, 2016 Share Posted August 18, 2016 Същата работа е и с новия драйвер. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 MAFIA III налична по торентите... OMFG трябва да купувам още хардове... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 Разцъках няколко часа, засега ми харесва, но подозирам, че рано или късно "механиката" на мисиите (разпитай този, убий онези, разруши това-онова, за да накараш еди-кой си да се появи) ще ми досади. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted October 12, 2016 Share Posted October 12, 2016 На мен доста плютата Quantum Break ми хареса. Добра графика, сюжет - става, но най ме грабна идеята за манипулирането на времето. Дизайнът на някои нива беше уникален. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted October 12, 2016 Share Posted October 12, 2016 (edited) Не знам, но онзи ден изиграх най-накрая Alice madness returns Еми човек няма такъв арт на нива, геймплей, музика врагове и какво се сетиш. Просто няма слабо тази игра. Все едно за първи път играех DMC. Edited October 12, 2016 by exabyte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 14, 2016 Share Posted October 14, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=TTGJOC0stus Дано да не стане като с No Man's Sky! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 14, 2016 Share Posted October 14, 2016 Не смятам, че някога ще я завършат тая игра... Прекалено амбициозна е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 14, 2016 Share Posted October 14, 2016 Рано или късно някой, някъде ще направи нещо, което да върне славата на Privateer, Freelancer, Tie Fighter и X wing.... Имайте търпение. Само дано тогава не сме вече за постоянно с VR каски на главата и джойстици в ръцете.... Като гледах това и си мислех как може всяка планета да се направи като света на Far Cry 4.... Лудница... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 14, 2016 Share Posted October 14, 2016 Рано или късно някой, някъде ще направи нещо, което да върне славата на Privateer, Freelancer, Tie Fighter и X wing.... Имайте търпение. Само дано тогава не сме вече за постоянно с VR каски на главата и джойстици в ръцете.... Като гледах това и си мислех как може всяка планета да се направи като света на Far Cry 4.... Лудница... То има нов Descent, не знам дали си видял. http://store.steampowered.com/app/360950/ Относно другите, реално желанието да се направи Freelancer продължение подтикна всичките тия космически игри, които излезнаха по едно и също време. А за VR-а и X-wing, това видял ли си го? https://youtu.be/-R1kOWgBxW4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts