w00x Posted May 11, 2016 Share Posted May 11, 2016 Ебахсиму. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 11, 2016 Share Posted May 11, 2016 Not impressed... Като цяло всичките CoD, MoH, BF за мен са в една категория - бози... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 11, 2016 Share Posted May 11, 2016 Новия Doom и той ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 11, 2016 Share Posted May 11, 2016 Не. Категорично не. Новият doom изглежда като нещо, което да ме върне в детството ми и първите шутъри... Не знам как ще го комбинирам с NMS и Elite Dangerous (който ще продължа да цъкам, като ми оправят flight stick-a)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 11, 2016 Share Posted May 11, 2016 На мен тоя Батълфийлд ми прилича на новия Дуум като динамика, но с атмосферата на първите 2 CoD. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted May 11, 2016 Share Posted May 11, 2016 DOOM-а изглежда да е доста обещаващ, добре че нямам толкова излишни пари Като стана дума за пари, ето нещо за направо без пари: Capcom Super Turbo HD Remix Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted May 12, 2016 Share Posted May 12, 2016 Not impressed... Като цяло всичките CoD, MoH, BF за мен са в една категория - бози... Ти си боза! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 12, 2016 Share Posted May 12, 2016 (edited) Новият Doom ми изглежда ужасно, прекалено хаотичен. Осъзнавам, че точно това се харесва на хардкор феновете, но определено не е по мой вкус. Иначе Uncharted 4 има потенциала да ме накара да се замисля за конзола. Edited May 12, 2016 by PSYCHOSIS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 12, 2016 Share Posted May 12, 2016 (edited) Ти си боза!Отнейде вятърът довя ламерски глас... За конзола... Религията ми не го позвлява. Продължавам да обвинявам конзолите и пациентската им маса за осирането на сума ти прекрасни заглавия... Edited May 12, 2016 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 12, 2016 Share Posted May 12, 2016 Ако нямаше конзоли знаеш ли колко игри щеше да има? Сигурно към 10 пъти по-малко. За осирането на игрите са си виновни компаниите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted May 12, 2016 Share Posted May 12, 2016 Отнейде вятърът довя ламерски глас... За конзола... Религията ми не го позвлява. Продължавам да обвинявам конзолите и пациентската им маса за осирането на сума ти прекрасни заглавия... Единственото ламерско изказване тук е твоето, защото ако някога беше играл КОЙТО и да е от мултиплеърите на цод или бф, щеше да знаеш, че единствената прилика между тях е, че са fp шутъри... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 12, 2016 Share Posted May 12, 2016 Ангеле, с теб съм Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 12, 2016 Share Posted May 12, 2016 ебати трола Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 12, 2016 Share Posted May 12, 2016 (edited) ...че единствената прилика между тях е, че са fp шутъри и са малоумни...*Fixed Edited May 12, 2016 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted May 12, 2016 Share Posted May 12, 2016 ебати трола Виден е виден трол *Fixed Значи виж ся - за cod и мохата съм съгласен, защото те са някакви 360-no-scope-high-score-bullshitz, но за батълчето не мой се съглася. Плюс това къде другаде може да се пуцаш с танкове, самолети, хеликоптери, джипове, моторници и т.н. (само не ми казвай Арма, защото това е най-скучната игра ever ). Bottom line - bf цъкам от първата излезнала (1942) и като изключим бф3 и 4, които не ме зарибиха толкова много, за мен това е една супер успешна поредица и доста се радвам, че сменят малко "времето", че взе да се изтърква този modern combat. С нетърпение очаквам новата игра, за да видим как са пресъздали атмосферата на WW1. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 12, 2016 Share Posted May 12, 2016 Aaaaaaa, стоп! Извинявам се! За BF съм се объркал! Да, тази може да се толерира! Може дори да пробвам някоя част, като си получа обратно flight stick-a... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 24, 2016 Share Posted May 24, 2016 е егати и уникалната лудница! Графиката, звука и изобщо екшъна са НЕПОВТОРИМИ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 31, 2016 Share Posted May 31, 2016 Излезе последното DLC на Witcher 3!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lekx Posted June 3, 2016 Share Posted June 3, 2016 Sothbiss : Ако играш е The Devision на PS4 може да ме намериш Красимир Личев и ще поцъкваме като има време Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skazy Posted June 11, 2016 Share Posted June 11, 2016 Здравейте колеги! Може би малко глупав въпрос ще задам, но нещо не открих информацията която ми е нужна. Какво точно представлява "Bundle"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 11, 2016 Share Posted June 11, 2016 В буквален превод - пакет, комплект - т.е. пакет от няколко игри. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skazy Posted June 11, 2016 Share Posted June 11, 2016 Ясно. Благодаря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted July 9, 2016 Share Posted July 9, 2016 Uncharted 4 10/10 Само за нея си струва да си вземеш PS4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 12, 2016 Share Posted July 12, 2016 Препоръчвам Mad Max на всички фенове на sandbox игрите. Тъкмо приключих последния challenge за 100% минаване и съм доволен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 12, 2016 Share Posted July 12, 2016 Затова ли редовно Стийм ми пищи, че някаква Психоза играе MAD MAX? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts