gado Posted November 18, 2015 Share Posted November 18, 2015 Остави го, бе... Има си една кат коктейлно бадемче (другата му е скрита, щот страда от крипторхизъм), па ти ше дърпаш..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted November 19, 2015 Share Posted November 19, 2015 Някой пробва ли новия Асасин? Не мога да повярвам колко зле е оптимизиран? Чак са се осрали дейба! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 19, 2015 Share Posted November 19, 2015 (edited) Нямам никакво намерение. AC се превърна в по-банална поредица от CoD, като изключим Black Flag всичко останало е един дол дренки. А след ужасната оптимизация на Unity, не се учудвам, че и с новата част положението е същото. Щом ти имаш проблеми с твоята машина, при мен сигурно ще е още по-зле. Това клипче много ми хареса: Edited November 19, 2015 by PSYCHOSIS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted November 22, 2015 Share Posted November 22, 2015 За жалост има прекалено много истина в клипчето отгоре... Иначе играта при мен дропваше фреймове от време на време и като сложих най-новите бета драйвери дроповете спряха, но кадрите като цяло паднаха и с всичко на макс без hbao и aa, имам средни към 40, което е жива подигравка за такава графика и моята машина. Прекалено голям фен съм на играта и историята в първата и втората част беше супер, затова ще я изиграя и тази, но сега ако ме питаш какво стана в Unity накрая - хич не помня. Според мен поредицата приключи с третата част и трябваше така да си остане, ама нейсе... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted November 25, 2015 Share Posted November 25, 2015 В steam тече голямо намалени в момента на мнооогоо заглавия Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 26, 2015 Share Posted November 26, 2015 Засега нищо не грабва вниманието ми, което е добре - покрай Fallout 4, Anno 2205 и още няколко по-стари игри се охарчих прилично. Следващата покупка сигурно ще е Deus Ex 2. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted November 26, 2015 Share Posted November 26, 2015 (edited) Hitman 2: Silent Assassin струва 6,99 евро в сайта на Square Enix.Кодът: FreeSilentAssassin дава отстъпка от 6,99 евро.Сайтът изисква регистрация. Edited November 26, 2015 by exabyte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 28, 2015 Share Posted November 28, 2015 Купих си CS:GO за 5 евро Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 4, 2015 Share Posted December 4, 2015 Game of the Year, baby! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 4, 2015 Share Posted December 4, 2015 Мен вече нищо не може да ме учуди. Щом игри като Candy Crush Saga са толкова популярни, не ме учудва и че тази скука печели такава награда. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted December 4, 2015 Share Posted December 4, 2015 Мен вече нищо не може да ме учуди. Щом игри като Candy Crush Saga са толкова популярни, не ме учудва и че тази скука печели такава награда. Бъркаш маркетплейса. П.С. Играта е всичко друго но не и скука. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 4, 2015 Share Posted December 4, 2015 С това ужасно изобилие от cutsccenes - определено е скучна. Половин час галопираш от точка А до точка Б, биеш се 1 минутa с някаквa гад (никакво разнообразие в combat style) и после гледаш 5 минути cutscenes... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 4, 2015 Share Posted December 4, 2015 На мен това много ми хареса - все едно гледам интерактивен филм или чета книга-игра. Беше ми лесно да се потопя в света и историята и да си представям, че наистина съм Гералт. Не са много игрите с толкова добър "immersion". Други примери за такова преживяване /лично за мен/ са Mass Effect и Deus Ex. В крайна сметка те разбирам, всичко е въпрос на вкус. И мен ме гледат лошо като кажа, че не харесвам Deep Purple или Pink Floyd, ама какво да се прави Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 Това дали си струва - Just Cause 3? Доста идиотско-нереалистични неща има в геймплея, но пък иначе са забавни, особено изстрелването на хора с импровизирани гигантски прашки. https://www.youtube.com/watch?v=xmEOGU_6eyc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 Слушах, че има доста технически проблеми, особено за Xbox1 (не съм сигурен ти с каква конзола беше). На мен не ми допада, точно заради идиотско-нереалистичните елементи. Междувременно, още малко геймплей от Farcry Primal: Прекалено много общи неща има с предишните части, искаше ми се да е нещо съвсем ново. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 Слушах, че има доста технически проблеми, особено за Xbox1 (не съм сигурен ти с каква конзола беше). С PS4 съм, но така или иначе в момента нямам никакъв зор да взимам нови игри, просто видях, че тази е излязла тези дни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 С PS4 съм, но така или иначе в момента нямам никакъв зор да взимам нови игри, просто видях, че тази е излязла тези дни. Добре де, човеко - ти кога работиш и прочее? Аз, дето ходя на работа когато реша, не мога да спастря толкова игрално време като тебе... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 Добре де, човеко - ти кога работиш и прочее? Аз, дето ходя на работа когато реша, не мога да спастря толкова игрално време като тебе... Вместо да гледам тъпа телевизя вечер какво да правя? И изобщо за какви часове ми говориш - виж ги тия двамата отгоре вече повтарят цялата сага, а аз още половината не съм минал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 Аз сега станах 13 ниво... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 Не ме гледайте мен, аз съм безгрижна птичка. Ако трябва, ще стоя до 4 сутринта да доработвам, но през деня ще цъкам, колкото ми душа иска Всъщност правя опити за повече работна дисциплина през деня и цъкане през нощта, но засега не се получава Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 12, 2015 Share Posted December 12, 2015 (edited) System Shock 3 confirmed! Въпреки че не си спомням почти нищо от System Shock 2, помня, че страшно много ми хареса. Наблягам на "страшно", оттогава насам може би само Dead Space ми е подействала по такъв начин (все още не съм играл новия Alien). Имам мерак да си я взема сега, но далеч е денят, в който ще дам 10 евро за игра от 99 г. Може би покрай Коледа ще има промоции Edited December 12, 2015 by PSYCHOSIS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 12, 2015 Share Posted December 12, 2015 Anno 2205 е пълна лудница. Уж седнах за малко,а те минаха 3 часа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 12, 2015 Share Posted December 12, 2015 Добър вечер. Моето първо сядане беше около 8 часа.... Но сега съм я оставил за по-спокойни дни.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 12, 2015 Share Posted December 12, 2015 Anno 2205 е пълна лудница. Уж седнах за малко,а те минаха 3 часа И аз поиграх няколко часа. Хареса ми, макар и в началото да ми беше малко странно, че няма custom режим, в който спокойно да си строиш, без да мислиш за objectives и т.н. Но така и не можах да навляза надълбоко, защото я взех на 9.11, а всички знаем какво излезе на 10.11 Освен това дори не съм барнал експанжъните на Witcher 3 и Pillars of Eternity, които чаках с голямо нетърпение. Щеше да е хубаво да има по 34, а не 24 часа на ден Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 16, 2015 Share Posted December 16, 2015 Black Desert Online EU/NA Closed Beta 1 Access Code - 4.20лв Който има интерес към доста очакваното MMORPG може да го пробва идните няколко дни за скромна сума... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts