reno Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 Много лоши неща се чуха за тази игра - красива, но куха откъм gameplay. Иначе аз препоръчвам един шедьовър, който пробвах само за спорта, а то се оказа много приятна игра, на моменти доста трудна - Ori and the blind forest https://www.youtube.com/watch?v=Yjc-u8oCYmY Превъртях я, супер готина игра спорт за пръстите с контролер Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted April 16, 2015 Share Posted April 16, 2015 Ето това е истината и бъдещето! Аптеките, психолозите и лудниците ще се увеличат драснично Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 16, 2015 Share Posted April 16, 2015 Като й видях системните изисквания в Замунда и ми падна чинето и е скромните 58гб Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 16, 2015 Share Posted April 16, 2015 (edited) Олеле, тия виртуални реалности са лудница. Като излезнат официално 100% ще си купя, заедно с нова видео карта. Няма начин просто. Космически симулатори и игри като Skyrim с това ще са нещо от което не можеш да се отлепиш.. Edited April 16, 2015 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 16, 2015 Share Posted April 16, 2015 Ангеле ти ли имаше пс3 ? Имаш ли я GTA 5 ? Как е на голям телевизор от към качество ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 16, 2015 Share Posted April 16, 2015 Супер е. Върви си плавно и без насичания. ПС3 се справя супер с оглед на възрастта на конзолата. Графиката е чудесна и напълно задоволителна. Единственото нещо, което дразни е липсата на AA, но то е разбираемо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 17, 2015 Share Posted April 17, 2015 Ако не друго, поне ще си вдигна коефициента в Замунда - такъв мощен ъплоуд никога не съм имал. Още не смея да я инсталирам, защото ако върви добре, работата ми ще понесе тежък удар Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted April 17, 2015 Share Posted April 17, 2015 Ако не друго, поне ще си вдигна коефициента в Замунда - такъв мощен ъплоуд никога не съм имал. Още не смея да я инсталирам, защото ако върви добре, работата ми ще понесе тежък удар Аз я пуснах и се надявам крака да е кофти за моята конфигурация, иначе жената ще е много сърдита следващите няколко седмици Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 17, 2015 Share Posted April 17, 2015 (edited) Аз за година и половина съм играл 3-4 часа...А на предните губех страшно много време в безсмислено обикаляне. Не знам дали е заради конзолата, заради мързел или просто съм израснал игрите.. Edited April 17, 2015 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 17, 2015 Share Posted April 17, 2015 Играта си е супер Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 17, 2015 Share Posted April 17, 2015 Аз я имам от миналата година още (за PS4), но така и не ми е дошъл ищаха да я почна. След FC4 (взех ги двете игри заедно) не мога нещо да сменя жанра, ама може този уикенд да се наканя. Знам, не е маниашко, ама и аз никога не съм бил гейм маниак, макар и доста безсънни нощи да изкарах с Wolfenstein и FC4. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 17, 2015 Share Posted April 17, 2015 Доста садистични работи инало в тая игра Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 18, 2015 Share Posted April 18, 2015 Само една дума - УНИКАЛНА! https://www.youtube.com/watch?v=XLaoiNUhDeQ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 (edited) Само две думи - УНИКАЛНА ГРАФИКА! Fixed. Edited April 19, 2015 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 Fixed. Явно си екстрасенс и вече звездите са ти нашепнали всичко останало за играта, която излиза чак в края на годината? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 Нещо не разбрах. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 Нещо не разбрах. Тийзъра ясно показва, че не само графиката е уникална, а ако ти си убеден, че това не е така, значи гледаш успешно в бъдещето. Кое точно не разбра? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 Тийзъра показва само графиката и енжина. Няма как да се говори за геймплея на тоя етап. Дори не е ясно каква точно ще е играта. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 Шутър ... ФПС вероятно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 Доста обширно понятие. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Лъчо Posted April 20, 2015 Share Posted April 20, 2015 Изглежда интересно на клипа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 Както каза вукса, за момента се вижда, че графиката е добра и нищо повече. Аз също имам големи очаквания и съм почти сигурен, че ще си я купя, но hold your horses for now Иначе в неделя инсталирах GTA5 и мога да кажа, че е супер. Жалко, че нямам никакво време, иначе щях да я разцъквам по цял ден. И въпреки че в доста статии се каза, че е лека, ами не е , като я надуеш на макс и картата започва да плаче. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 Окулуса 350 долАра... И компютър за къмто 2-3 бона... Може и да замяза ралтата... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 Както каза вукса, за момента се вижда, че графиката е добра и нищо повече. Аз също имам големи очаквания и съм почти сигурен, че ще си я купя, но hold your horses for now Иначе в неделя инсталирах GTA5 и мога да кажа, че е супер. Жалко, че нямам никакво време, иначе щях да я разцъквам по цял ден. И въпреки че в доста статии се каза, че е лека, ами не е , като я надуеш на макс и картата започва да плаче. Оня ден 2 часа се опитвахме да влезнем във военното летище кво ли не пробвахме Появяват се 3 танка и до там. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 Какво те учудва толкова? И на San Andreas беше така. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts