host Posted November 18, 2014 Share Posted November 18, 2014 Според статиите в нета ... навсякъде е скапан. Гугъл ит Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted November 18, 2014 Share Posted November 18, 2014 Аз си ъпдейтнах FC4 и сейвовете ми умряха... към 8-10 часа геймтайм. Сега трябва да преигравам, ох, колко ми е тежко Защо я ъпдейтна? Да няма някакви бъгове по релийза? Аз съм с този. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 18, 2014 Share Posted November 18, 2014 Според статиите в нета ... навсякъде е скапан. Гугъл ит Нямам време да чета статии, но щом е така, няма да я взимам на този етап. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 18, 2014 Share Posted November 18, 2014 Защо я ъпдейтна? Да няма някакви бъгове по релийза? Аз съм с този. Шегуваш се, нали? Излезнал е вече рилийз с 1.3. Точи се... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted November 18, 2014 Share Posted November 18, 2014 Шегуваш се, нали? Излезнал е вече рилийз с 1.3. Точи се... Говоря за major bug, който ти спира прогреса в сингъла по някакъв начин (сега четох за някаква врата, която не искал да се отвори....и край, до там си седиш - за това питам). Не за гличове и разни малки бъгове, които ще се доизчистят с пачове. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 18, 2014 Share Posted November 18, 2014 (edited) Не, нищо game breaking нямаше. Оправих си картата, сенките, а тази врата или не съм я стигнал, или не съм имал проблеми. Ъпдейтнах, защото дори не ми мина през ума, че може да стане такава мизерия, иначе щях да си продължа спокойно. Почти всички животни бях изколил Godfather, on 18 Nov 2014 - 21:35, said:Абе я раздуйте тия смотани оптимизации само за версията за РС ли се отнасят или новия Асасин е скапан и във версиите за конзоли (например PS4)? Next gen graphics! Edited November 18, 2014 by PSYCHOSIS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted November 18, 2014 Share Posted November 18, 2014 (edited) Ето и от мен малко некст джен Избиха рибата буквално Edited November 18, 2014 by exabyte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted November 18, 2014 Share Posted November 18, 2014 Хаха, трябваше да почне да кълве и хората по главите тая птица, и цирка щеше да е пълен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted November 18, 2014 Share Posted November 18, 2014 Е нали може да ги ака (aerial attack), това мисля е доволно кофти Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted November 18, 2014 Share Posted November 18, 2014 За Far Cry 4 утре чакам да ми дойде новата видео карта, която ше има код от бонуса на NVIDIA за сваляне на безплатно игра от техният сайт, избора е между Far Cry 4, Assassins Creed Unity и The Crew, Мисля че от тези най си заслужава Far Cry 4 и се надявам да няма проблеми все пак ще се води оригинална. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 18, 2014 Share Posted November 18, 2014 The Crew не е толкова яка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 18, 2014 Share Posted November 18, 2014 Говоря за major bug, който ти спира прогреса в сингъла по някакъв начин.. А, ми цялата карта да ти е черна, да не може въобще да се стартира играта, да забива на тая или оная мисия, при отваряне на дадена врата CtD са minor bug-ове, така ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 Некст джен бейби Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 20, 2014 Share Posted November 20, 2014 FUCK. A. DUCK. FC4 ми крашна и след това сейвовете залипсваха (още 10 часа геймтайм в канализацията). Бих казал "това е цената на пиратството", но не съм 100% убеден, че такова нещо не би се случило и с оригинално копие. Ще изчакам пач 1.4 и ще пробвам рилийза на Reloaded. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 20, 2014 Share Posted November 20, 2014 Я погледни във <FC4folder>\bin\Би трябвало да има директория user_profile и user_profile_backup. Изкопирай ги някъде за backup и пробвай да прехвърлиш съдържанието от backup-a в основния. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 20, 2014 Share Posted November 20, 2014 Късно е, от яд затрих всичко Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 (edited) Още една порция хайп, но има и защо. Много детайли, много нещо... Ако добавим и едни от тези двете: мазалото става пълно. Edited November 21, 2014 by exabyte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Минах FC4. Като цяло удоволствието от играта беше доста под това при FC3. AI-то е ужасно, особено на моите хора - не знам колко пъти скачаха пред колата ми по пътя, а в битка са толкова полезни, колкото мотика за шиене на гоблен. Не помня как беше положението с алармите на базите в FC3, но тук "лошите" ги пускат само ако те засекат. Иначе намират трупове или даже гледат как събратята им пукат един по един, но не се трогват особено. Почти всички герои в играта са адски досадни - умишлено е направено така, че да не можеш да ползваш оръжия около тях, защото иначе сигурно всеки ще им вкара по един куршум между очите. Единствено Pagan Min ми хареса - много забавен тип, хилил съм се на повечето сцени с него. Кампанията е ок, сайд куестовете също са ок, но нищо грандиозно. Мисиите в Хималаите ми харесаха най-много, а тези в Шангри Ла ме изнервиха най-много. Арсеналът е достатъчно богат и разнообразен, експериментирах с всичко от пистолет до ракетомет. Buzzsaw е абсолютно overpowered Оценка: Добър (4) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 23, 2014 Share Posted November 23, 2014 http://store.steampowered.com/app/230190/?l=bulgarian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 Нов DUNGEON KEEPER? ДАЙТЕ ГО НАСАМ!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 Говори ми.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted December 5, 2014 Share Posted December 5, 2014 http://store.steampowered.com/app/282070/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 5, 2014 Share Posted December 5, 2014 Някой си е спомнил колко е велик Lode Runner... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Разцъках малко Shadow of Mordor и съм впечатлен. Ще се играе. След нея в списъка чакат FC4, The Evil Within и Alien Isolation Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts