Sothbiss Posted November 4, 2014 Share Posted November 4, 2014 От вчера цъкам Ryse и съм доста впечатлен. Красива графика (Crysis Engine), издържана история, много бъхтене и хвърчащи крайници. Препоръчвам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted November 12, 2014 Share Posted November 12, 2014 (edited) Crusader Kings (2)! Препоръчвам на всички, които харесват комплексните стратегии и/или история. Не знам къде съм блял през годините, ама миналата седмица, ровейки за нещо ново, попаднах на нея. Трети ден идвам стабилно недоспал на работа. Най-интересното е, че едва снощи най-накрая взех да схващам как се играе правилно. Отдавна не съм и попадал на игра, за която да искам да си говоря с някой (за тактики, постижения и т.н.) Погледнах, че няма тема, та ако на някой му е интересно, мога и да отворя. С две думи това е средновековна стратегия, където акцента пада в/у управлението на вашата династия и задържането и увеличаването на властта и. Хората дето са я правили (paradox interactive) са вплели огромен обем историческа обосновка във всички аспекти на играта, като същевременно са опитали да внесат баланс до колкото е възможно (още в началото се казва, че играта не е балансирана, защото историческата позиция на старта не е!). Терминологията в началото идва малко нагорно, особено, ако изберете да играете с нещо различно от европейска или българска култура, където поне всеки има основни познания в йерархичната подредба и обичаите. След известно време (както казах, на мен ми трябваха около 20 часа игра) се научават основните термини за "работа" с играта Въпреки всичко, дори и докато още не се оправя много много човек, пак е доста зарибяващо, а после да не говорим. Edited November 12, 2014 by JDFU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted November 12, 2014 Share Posted November 12, 2014 (edited) Добър бъндъл за смешни пари, активен следващите 13ч. Всеки момент ще добавят и още нещо към него. Edited November 12, 2014 by exabyte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 15, 2014 Share Posted November 15, 2014 Гледам, че в Zamunda са пуснали Far Cry 4. Тайно се надявам да има някакви проблеми и да не ми тръгне, защото иначе съвсем нищо работно няма да пипна. Сега за пореден път минавам Skyrim и се чудя защо все още ми е интересна след толкова много изигравания. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 15, 2014 Share Posted November 15, 2014 Аз успоредно сваля Assassin's Creed Unity и сега почвам и далечния писък. Независимо кое се свали първо... потапям се във Far Cry 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 15, 2014 Share Posted November 15, 2014 За ACU има мащабен рев, че е адски неоптимизирана, затова ще я пропусна засега. Сподели при теб как върви. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 15, 2014 Share Posted November 15, 2014 Като гледам... FarCry4 я изпреварва сериозно при свалянето та бая време ще мине преди въобще да се сетя да я инсталирам. FC3 беше със светлинни години пред ACBF, та... няма к'во да го мисля Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted November 15, 2014 Share Posted November 15, 2014 За ACU има мащабен рев, че е адски неоптимизирана, затова ще я пропусна засега. Сподели при теб как върви. Днес по-късно ще ти съобщя как върви на i5 2500K, 8 gigs RAM, R9 280x (single и cross), ще я драсна на ссд-то за всеки случай. Иначе за какво ми трябваше да отварям булфорума и точно тази тема. Сега и FarCry4 излезнала. Баси. Или трябва да се откажа от социалния си живот или от спането. Decisions, decisions Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 15, 2014 Share Posted November 15, 2014 Откажи се и от двете и бъди един истински nolifer !!! А аз съм много сад,понеже новите игри не ми тръгват Ще трябва да си купя нов лаптоп Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 15, 2014 Share Posted November 15, 2014 С добър хардуер и FC4 човек няма нужда да ходи в природата - каква красота само! Върви ми прилично на very high/ultra, само ambient occlusion съм намалил, че прави проблеми със сенките. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 15, 2014 Share Posted November 15, 2014 Някаква стара стратегийка за разцъкване някой ще препоръча ли? По възможност мудна Нещо тип Anno 1602. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 15, 2014 Share Posted November 15, 2014 FC4 ми показва гоУем среден пръст. Черен екран при всеки опит за стартиране и not responding... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 15, 2014 Share Posted November 15, 2014 Нещо тип Anno 1602. Anno 1404. Ако си харесал 1602, тази ще ти хареса 1404 пъти повече Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted November 15, 2014 Share Posted November 15, 2014 ACU - графика на ултра, сенки на high, SSAO, AAx2, fullHD res - средни кадри ~27. С две думи - много зле . Ще трябва да поклокна малко процесора и картата, за да закрепя поне едни 30-35 средни. За 20 мин игра се натъкнах на 2 бъга. Та.. по-добре изчакайте Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 15, 2014 Share Posted November 15, 2014 (edited) При мен продължава да е к§р FC4. Друг рилийз свалих - също. Драйвера на видеото ми е последен. С'я свалям dx11.2, въпреки, че съм с 11, а в изискванията пише, че трябва 11... Edited November 15, 2014 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 15, 2014 Share Posted November 15, 2014 (edited) ACU се свали и трябва да призная, че... първите 30-на минути от играта бяха истинска мъка... i5 4670, 8GB RAM, ATI 6850 и трябва да играя на 1280х720 low, за да сече малко... Невероятно зле оптимизирана игра. А и нещо... на фона FC4 (който не ми тръгва ), нещо не ми е тръпка... Директно трия, чакам по-добър release на fc4 и си цъкам Firefall ин дъ мийнтайм... the map doesnt work with any version. the game isnt even out yet, the .exe is 0.1.0.1 and there are 2 day one patches coming. have some patience for gods sake. Edited November 15, 2014 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 16, 2014 Share Posted November 16, 2014 След няколко часа игра мога да заявя, че FC4 е FC3 с по-нови "дрехи". От една страна това е чудесно - все пак FC3 е шедьовър. От друга страна съм малко разочарован - само няколко нововъведения на фона на абсолютно същия основен геймплей. Искаше ми се да е има нещо по-оригинално, а не само нови животни за кълцане и хеликоптерче. Но и при това положение ще я изора цялата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 18, 2014 Share Posted November 18, 2014 Да дам ли 90 лв за DA: Inquisition, или да чакам крак, който не е ясно дали въобще ще се появи - това е въпросът! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted November 18, 2014 Share Posted November 18, 2014 Ако си фен, давай . ПС Искам да обявява новия асасин за най-неоптимизираната игра, излизала някога. Кадрите не мръднаха и при 2 x R9 280x в crossfireX. Хубаво, че не съм чак такъв кадроброяч и не ми дреме, че я разцъквам с 25-35 кадъра. Та тихо и кротко ще си я изиграя така . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 18, 2014 Share Posted November 18, 2014 (edited) FC4 ме грабна! Оправих си проблема. Тамън цъках 3-ката да си я припомня... да, доста подобна е, но определено ме грабна 4ката! Edited November 18, 2014 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted November 18, 2014 Share Posted November 18, 2014 Тия и двете са пълен т*шак по оптимизация. Сега да видим GTA-то как ще е, защото там ще е пълната мания. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 18, 2014 Share Posted November 18, 2014 Аз си ъпдейтнах FC4 и сейвовете ми умряха... към 8-10 часа геймтайм. Сега трябва да преигравам, ох, колко ми е тежко Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 18, 2014 Share Posted November 18, 2014 Подсещате ме, че оригиналният ми FAR CRY 4 трябва вече да е пристигнал на адреса на леля ми... Ще взема да я подсетя да го засили насам по пощата. А аз трябва да си купя нов компютър... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 18, 2014 Share Posted November 18, 2014 Аз съм го дръпнал за PS3 ама ме мързи да го метна на диска :D мързела е велико нещо. Новия PES 2015... трябва да открия бутона пауза на животЯ та да се нацъкам 3 месеца на спокойствие. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 18, 2014 Share Posted November 18, 2014 Абе я раздуйте тия смотани оптимизации само за версията за РС ли се отнасят или новия Асасин е скапан и във версиите за конзоли (например PS4)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts