Godfather Posted August 4, 2014 Share Posted August 4, 2014 АС 4 ВF Според личното ми мнение е най-епичната и яка част от поредицата! Не съм ги играл другите игри от поредицата, но тази определено е много добра. Просто голямата грешка явно ми беше, че я започнах да я пробвам преди да съм си начесал крастата "Wolfenstein". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 4, 2014 Share Posted August 4, 2014 Добре ще е тогава да ги врътнеш и предните части. Играта си следва определен тайм лайн и в нея доста често има свежи сюжетни препратки към предишни събития. Само дето при условие, че си видял какъв разкош е тази част, едва ли ще се изкефиш максимално на предните части. Вярно, признавам си, силно пристрастен съм и за това едва ли мнението ми е кой знае колко меродавно, ама си мисля, че тази поредица е най-доброто в този жанр, евър... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 6, 2014 Share Posted August 6, 2014 (edited) Следващото обсебващо RPG? Хм, то имало early access от миналата година, как пък нищо не съм видял за тази игра (или съм забравил). Edited August 6, 2014 by PSYCHOSIS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr3ad Posted August 8, 2014 Share Posted August 8, 2014 Някой играе ли the old republic ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerasim Panteleev Posted August 12, 2014 Share Posted August 12, 2014 Имаше една игрица за тамплиерите и кръстоносните походи, касапница с мечове от първо лице. Започва се от средиземноморието, после някакви гори в Европа, после Близкия изток и т.н. Обикаля се по църкви и манастири но без много приказки и обяснения и фантастични изроди нямаше много доколкото си спомням. Графиката е добра но с ниски изисквания. Някой сеща ли се за името? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerasim Panteleev Posted August 15, 2014 Share Posted August 15, 2014 Имаше една игрица за тамплиерите и кръстоносните походи, касапница с мечове от първо лице. Започва се от средиземноморието, после някакви гори в Европа, после Близкия изток и т.н. Обикаля се по църкви и манастири но без много приказки и обяснения и фантастични изроди нямаше много доколкото си спомням. Графиката е добра но с ниски изисквания. Някой сеща ли се за името? Ето я http://zamunda.net/details.php?id=261910&hit=1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 16, 2014 Share Posted August 16, 2014 Значи връщам си назад думите за Watch Dogs и никога повече няма да започвам нова игра, преди да съм свършил с другата. Фатална новобранска грешка (да са таковам ... ) беше да започна да се лигавя с Watch Dogs, в момент, в който все още бях във вихъра на трепането на нацистка паплач в Wolfenstein. Особено, когато двата вирутални свята и геймлея на двете игри се различават толкова съществено. След като окончателно приключих с Wolfenstein, минавайки я три пъти, включително в ÜBER режим с неограничени амуниции (т.нар. режим 999, уникален кеф и шоу) и кратка почивка от няколко дни (с бързо минаване на архивните Leisure Suit Larry на PC-то, но това не се брои за игра), вече започнах Watch Dogs сериозно, изцяло потопен в атмосферата. Въпреки, че все още имам някои дребни забележки, с напредването в различните кампании и най-вече безкрайните странични мисии с разкриване на всякакви престъпления и хакване на каквото ти падне по пътя, мога да кажа, че играта вече придоби един съвсем друг, доста зарибен вид. Отворения свят на играта и графиката са невероятни. Всъщност страничните мисии, които постоянно можеш да си създаваш с профилирането на всеки срещнат индивид, хакването на комуникации, прецакването на пъклените планове на всякакви престъпници, включително отдалеченото взривяване на газови възли от преносната мрежа е направено изключително яко. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted August 17, 2014 Share Posted August 17, 2014 Значи връщам си назад думите за Watch Dogs и никога повече няма да започвам нова игра, преди да съм свършил с другата. Фатална новобранска грешка (да са таковам ... ) беше да започна да се лигавя с Watch Dogs, в момент, в който все още бях във вихъра на трепането на нацистка паплач в Wolfenstein. Особено, когато двата вирутални свята и геймлея на двете игри се различават толкова съществено. След като окончателно приключих с Wolfenstein, минавайки я три пъти, включително в ÜBER режим с неограничени амуниции (т.нар. режим 999, уникален кеф и шоу) и кратка почивка от няколко дни (с бързо минаване на архивните Leisure Suit Larry на PC-то, но това не се брои за игра), вече започнах Watch Dogs сериозно, изцяло потопен в атмосферата. Въпреки, че все още имам някои дребни забележки, с напредването в различните кампании и най-вече безкрайните странични мисии с разкриване на всякакви престъпления и хакване на каквото ти падне по пътя, мога да кажа, че играта вече придоби един съвсем друг, доста зарибен вид. Отворения свят на играта и графиката са невероятни. Всъщност страничните мисии, които постоянно можеш да си създаваш с профилирането на всеки срещнат индивид, хакването на комуникации, прецакването на пъклените планове на всякакви престъпници, включително отдалеченото взривяване на газови възли от преносната мрежа е направено изключително яко. Като добавим и опцията за мобилно хакване и някой друг играч да ти прави мръсно, ставало още по забавно.Чак ме е страх да си я кача Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 27, 2014 Share Posted August 27, 2014 Направили са огромен мод на X-COM, който внася множество промени в играта - http://www.nexusmods.com/xcom/mods/88/? Колко му е да прекарам още стотина часа в трепене на извънземни Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted August 27, 2014 Share Posted August 27, 2014 (edited) ии наградата за най-добър филм отиваа при Naughty Dog и The Last of Us ! Задължително,който има възможност да я изиграе на PS3 или подобрената версия за PS4. С над 200 награди,това говори достатъчно Edited August 27, 2014 by t_tunchev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morkof Posted September 7, 2014 Share Posted September 7, 2014 APB:Reloaded Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 26, 2014 Share Posted September 26, 2014 Wasteland 2 е страхотна! Изорах я набързо и започнах пак на по-висока трудност и с различно развитие. Все още има малко бъгове, но не са досадни. Липсата на stealth механика е единственият по-голям минус, но не е болка за умиране. Задължителна за феновете на RPG и препоръчителна за всички останали. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted September 27, 2014 Share Posted September 27, 2014 Психоза, ти изигра ли The walking dead? Аз вчера разцъках и последния епизод от сезон 2 и направо ми се скъса сърцето накрая. Бахти силната игра. Дано да има още сезони, защото това е Играта.Сега мисля да подхвана Watch Dogs, че последните месеци съм изостанал много с игрите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 27, 2014 Share Posted September 27, 2014 Изиграх само първия епизод, не останах достатъчно доволен, че да продължа нататък. Ако ме налегне скучен период, може пак да пробвам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
divanov Posted September 29, 2014 Share Posted September 29, 2014 Повечето игри са яки, но трябва да се играят на спокойствие, на слушалки, на тъмно и т.н.. Аз съм забелязал че като много ми нахвалят някоя и я разцъкам набързо на работата хич не ми харесва, но например така се случи с Lоst Planet 3 и наскоро пак реших дая разцъкам и се оказа страхотна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 30, 2014 Share Posted September 30, 2014 (edited) Свалям Shadow of Morrrrrdorrrrrr Ревю от TB: Edited September 30, 2014 by PSYCHOSIS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 13, 2014 Share Posted October 13, 2014 Какво мислите за Alien Isolation? Аз пробвах на тъмно, слушалките на макс - не може да ме трогне. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 Какво мислите за Alien Isolation? Аз пробвах на тъмно, слушалките на макс - не може да ме трогне. Аз вече си я взех за PS4, обаче ще я пробвам чак през уикенда, най-рано в петък вечер по късна доба. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 Не знам, обаче в АРЕНА обърнах внимание, че е качено това нещо: Обърнах внимание, защото пише 33,3 GB! И защото прочетох BETHESDA. https://www.youtube.com/watch?v=Zc-jvqJV4SI Има линк към геймплея - нещата изглеждат много много добре... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 Не знам, обаче в АРЕНА обърнах внимание, че е качено това нещо: Обърнах внимание, защото пише 33,3 GB! И защото прочетох BETHESDA. https://www.youtube.com/watch?v=Zc-jvqJV4SI Има линк към геймплея - нещата изглеждат много много добре... Всъщност тук трябва да е достаръчно името Shinji Mikami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 20, 2014 Share Posted October 20, 2014 Alien Isolation е невероятна лудница! Уникално потапяне в атмосферата на оригиналния Alien, допотопни терминали със зелени монохромни екрани и много желязо. Звукът е отлично изпипан и не случайно, защото това е в основата на хоръра. На доста места ти се изправя косата още преди да си срещнал Пришълеца. Всъщност в началото минава доста време в различни по-банални процедури преди да те надуши Пришълеца, но понеже не знаеш кога точно ще те подгони, съспенса е отличен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted October 31, 2014 Share Posted October 31, 2014 В момента в Steam тече halloween прИмоция с доста интересни неща, за кажи-речи без пари. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 31, 2014 Share Posted October 31, 2014 Младеж, тоя ти пост ми коства Vampire: The Masquerade - Bloodlines 4.99 EUR Fallout 3 - Game of the Year 6.79 EUR Dracula Trilogy 2.19 EUR Legacy of Kain Collection (ROW) 3.99 EUR Gorky 17 Steam Store and Retail Key 0.94 EUR Total: 18.90 EUR I would hunt you down and kick your ass, но предвид факта, че можеше да е тройно, ще прескоча.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted October 31, 2014 Share Posted October 31, 2014 По-скоро трябва да почерпиш за добрите цени. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 1, 2014 Share Posted November 1, 2014 И G2A са пуснали такива намаления https://www.g2a.com/weeklysale/?adid=M_9_20141031&id=2&utm_source=Mailing&utm_medium=Mailing&utm_campaign=M_9_20141031 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts