Godfather Posted June 12, 2014 Share Posted June 12, 2014 То сигурно я има, ама той друго имаше предвид, а и PC хардуерът ти трябва да е доста сериозен, за да я подкара както трябва. @Момчиле, какво ще кажеш за геймплея на Watch Dogs? Изглежда зарибяващо. Абе още сега мога да отскоча и да отрежа главата на един плейстейшън, даже в момента са на някаква промоция, обаче ме е страх, че на стари години ще се зарибя с глупости, които ще ми изядат и малкото свободно време, което имам. Голяма дилема. Не знам дали ще мога да се самоограничавам да речем само по час на ден или нещо такова. Май по-добре е да не пробвам, че след това няма отърване. Обаче от пустия му Wolfenstein 3D имам такива яки спомени от едно врем и сега направих фаталната грешка да видя рекламата и клип с геймплея на новата игра. Remove, remove ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 13, 2014 Share Posted June 13, 2014 Кръстник, ако някога си бил зарибен по игрите и ако също така ти е малко свободното време - не почвай по-добре. Че после ще решиш да пробваш Far Cry 3/4, някоя от Кризите и ти отиде 'ептен свободното време!И аз ги бях поспрял игрите по едно време, ама се опаричих взех си геймърска машина и не мога да спра да го е*а... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 13, 2014 Share Posted June 13, 2014 Не виждам какво лошо има Дерзай, Кръстник! Аз между всичко останало си свалих и Assassin's Creed IV - за коментар ще използвам адаша Джонсън: https://www.youtube.com/watch?v=P6rSsRuZ-rE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 13, 2014 Share Posted June 13, 2014 Не знам, на стари години почвам нещо да се вдетинявам. Просто не трябваше да гледам тия клипове с новия Wolfenstein. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 13, 2014 Share Posted June 13, 2014 Ти поне си пораствал... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted June 21, 2014 Share Posted June 21, 2014 (edited) Имаше една игра подобна на Hard Truck, в която се караха камиони по много странни маршрути. Машрутите бяха много трудни например заледени пътища, по разни много тесни планински пътища и т.н. Някой сеща ли се за какво говоря edit: намерих я -> 18wos extreme trucker Edited June 21, 2014 by Stenli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted June 21, 2014 Share Posted June 21, 2014 В момента в Steam тече лятната промоция и има доста игри за направо без пари! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 21, 2014 Share Posted June 21, 2014 (edited) В момента в Steam тече лятната промоция и има доста игри за направо без пари! Skyrim Legendary Edition за 20 лв? Хмммммм. Май ще бръкна в пейпала на половинката ми То не било пейпал, а ипей. Здраве да е. Edited June 21, 2014 by PSYCHOSIS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted June 21, 2014 Share Posted June 21, 2014 Бих ти я взел, но и аз съм почти на 0.Трябва да заредя тези дни. П.С. В края на разпродажбата (последния ден) ще се продават най-продаваните за който е изпуснал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 21, 2014 Share Posted June 21, 2014 За тези, които играят Watch Dogs на PC: http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=390114 Накратко: в кода на играта са открити опции за много по-добра графика (без почти никакъв спад на фреймрейта), които поради неясна причина са оставени деактивирани. В момента Ubisoft бере много ядове покрай този гаф и като че ли още повече се закопава със заявленията си. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 22, 2014 Share Posted June 22, 2014 За тези, които играят Watch Dogs на PC: http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=390114 Накратко: в кода на играта са открити опции за много по-добра графика (без почти никакъв спад на фреймрейта), които поради неясна причина са оставени деактивирани. В момента Ubisoft бере много ядове покрай този гаф и като че ли още повече се закопава със заявленията си. Хм, това голяма издънка. Иначе игрицата на PS4 изглежда убийствено, но още не съм почнал да я цъкам серионо, че в момента съм на вълна изтребване на нацистка паплач в Wolfenstein New Order. Още не съм стигнал до лунната база обаче. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 23, 2014 Share Posted June 23, 2014 Иде ми да ти отхапя гръкляна, умирам за Волфенщайн... Пусто трябва да се купува машина... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 23, 2014 Share Posted June 23, 2014 Иде ми да ти отхапя гръкляна, умирам за Волфенщайн... Пусто трябва да се купува машина... Трябва да ти кажа, че ми се налага да употребявам умопомрачителни нива на воля, за да не осъмна на конзолата. Много ме кефи, когато издебваш гадовете в гръб и им прерязваш театрално гръцмуля, преди да са успяли да вдигнат аларама. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 24, 2014 Share Posted June 24, 2014 Още 3 дена Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 24, 2014 Share Posted June 24, 2014 ТОВА е играта, която ще се играе задължително като излезе наесен! ALIEN ISOLATION https://www.youtube.com/watch?v=flPGGJifNl4 https://www.youtube.com/watch?v=7EWe69vP1pA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 26, 2014 Share Posted June 26, 2014 Мисля да пробвам Tomb Raider. Много поляризирани коментари чета, или е bullshit, или е awesome. Някой тук има ли мнение? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 26, 2014 Share Posted June 26, 2014 Мии, не е лоша играта като за първа след толкова голяма пауза. На мен лично ми хареса. Малко гадно са направени ъпгрейдите за оръжията, но не бих мрънкал за другото. Като цяло недей да очакваш, че е като старите от поредицата. Тва е по-скоро в стил Unchartered ама с по-малък бюджет и по-лоши сценаристи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted June 26, 2014 Share Posted June 26, 2014 (edited) Мисля да пробвам Tomb Raider. Много поляризирани коментари чета, или е bullshit, или е awesome. Някой тук има ли мнение? Бих добавил, че е по-скоро като Far Cry 3.Много екшан, красиви нива и никакви пъзели, но определено си заслужава да се види.Даже в момента я преигравам, че вси взех FULLHD монитор и новa видеокарта. Edited June 26, 2014 by exabyte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 26, 2014 Share Posted June 26, 2014 че вси взех FULLHD монитор и новa видеокарта. Сега приличаш на това, нали? Новият GRID много ми харесва - като управление, графика, концепция - засега всичко е 6! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 26, 2014 Share Posted June 26, 2014 Да, графиката е яка ама си иска добра машина. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 26, 2014 Share Posted June 26, 2014 (edited) Това от миналата година ли ? Управлението мен малко ме дразнеше.Стигнах до някъде и ми омръзна много се повтарят пистите... Edited June 26, 2014 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 26, 2014 Share Posted June 26, 2014 Днес я пуснаха за PC по тракерите и да управлението е малко странно, но веднъж като свикнеш кефа е голям. И звука много ме зарибява - на двигателите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 26, 2014 Share Posted June 26, 2014 То от миналата година ли ? Управлението мен малко ме дразнеше.Стигнах до някъде и ми омръзна много се повтарят пистите... Това е новото: http://zamunda.net/details.php?id=409381&hit=1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 26, 2014 Share Posted June 26, 2014 Ок почти я свалих вече Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted June 26, 2014 Share Posted June 26, 2014 (edited) Сега приличаш на това, нали? Новият GRID много ми харесва - като управление, графика, концепция - засега всичко е 6! Че и по зле.Само седя и зяпам пейзажи GTA пак-а за без пари още 1ч. Edited June 26, 2014 by exabyte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts