PSYCHOSIS Posted June 13, 2013 Share Posted June 13, 2013 Я кажи какво не ти харесва в Witcher-a? Онзи ден пуснаха нови клипчета на третата част - само дето не се подмокрих от хайп Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted June 13, 2013 Share Posted June 13, 2013 Я кажи какво не ти харесва в Witcher-a? Онзи ден пуснаха нови клипчета на третата част - само дето не се подмокрих от хайп Ами много екшън са битките. Аз искам като КОТОР, да се паузва, да си решаваш спокойно и т.н. Но пък някой рпг-та , примерно Фейбъл (1), не ми пречи конзолността. Не знам, странно е. Уичърът не ме взе. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 13, 2013 Share Posted June 13, 2013 На мен и двата варианта ми харесват - премисляне и тактика или реагиране и точност. Затова съм фен и на МЕ1, и на МЕ2 + 3 Сега съм погълнат от идеята за крафтинг и модифициране на оръжия/брони. Ама нещо наистина задълбочено и развито, а не само сокетване на камъни или други подобни. Например в Dead Space имаше много интересна система за оръжията, но и тя беше ограничена. Между другото, повече никога, ама никога няма да гледам ревюта на PC игри, играни на варианта за конзола. Точно такова ревю гледах за Risen 2 и изглеждаше противно. А сега на моята барака изглежда 100 пъти по-добре. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted June 13, 2013 Share Posted June 13, 2013 (edited) Witcher-a не трябва да се споменава в едно изречение с термини като "конзолност". Psy, затова гледай ревюта само на PCGamer и RockPaperShotgun. Destructoid също понякога правят ревютата на ПЦ версиите вместо на конзолите или ако разликата е много голяма - второ ревю за пц. Edited June 13, 2013 by liquid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soundtherapy Posted June 15, 2013 Share Posted June 15, 2013 Препоръчайте ми игра нешо с автомобили... Grid 2 ми писна вече... нека е нещо на което си заслужава да отделя време... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Честно да си кажа, Bitcher-ите два пъти се опитвам да ги играя и двата пъти с писъци деинсталвам. Толкова бозава игра трудно мога да си представя, камо ли играя... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Remember Me - наподобява Syndicate, но с малко по - различен сюжет. Много ми харесва "миксирането на спомени". Първите 2 -3 пъти като го правите може да ви изнерви, но после се свиква. Заслужава вниманието според мен като цяло. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobstar12352 Posted June 23, 2013 Share Posted June 23, 2013 Cube 2: Sauerbraten.Доста приятна игрица която е от части на Minecraft,CS:S и Diablo 3.http://www.mobygames.com/images/shots/l/393238-cube-2-sauerbraten-windows-screenshot-shooting-an-enemy-in.jpg http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/43/Cube2_sauerbraten_editexample.png http://www.gambaru.de/blog/wp-content/uploads/2012/07/sauerbraten_coop_edit_2.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluedog Posted August 4, 2013 Share Posted August 4, 2013 Препоръчайте ми някво ММО.Рифта не ме грабна особено,стигнах до към 24-25lvl и ме отказа,препоръки нещо? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted August 4, 2013 Share Posted August 4, 2013 Shadowrun: http://www.youtube.com/watch?v=p-b-ggUSvo4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 13, 2013 Share Posted September 13, 2013 За феновете на старите класики:http://www.gog.com/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 13, 2013 Share Posted September 13, 2013 За феновете на старите класики: http://www.gog.com/ Ти намери какво да постнеш.... Сега на теб ще ти пратя сметката. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 13, 2013 Share Posted September 13, 2013 Колегите ми вече ме псуват... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 17, 2013 Share Posted September 17, 2013 Играе ми се куест/логическа игра. Препоръчайте ми нещо от последните няколко години. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 17, 2013 Share Posted September 17, 2013 GTA V... no words man... Изроооооодска е! Вече нз колко дни седя залепен пред 32ката. Говоря за PS3. За мен е 6+ оценката. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 17, 2013 Share Posted September 17, 2013 Играе ми се куест/логическа игра. Препоръчайте ми нещо от последните няколко години. Пробвай The Cave, ако не си я играл. Лично на мен много ми хареса. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 18, 2013 Share Posted September 18, 2013 Играе ми се куест/логическа игра. Препоръчайте ми нещо от последните няколко години. Myst някоя от всичките Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted September 19, 2013 Share Posted September 19, 2013 (edited) Играе ми се куест/логическа игра. Препоръчайте ми нещо от последните няколко години. http://en.wikipedia.org/wiki/Hector:_Badge_of_Carnage И трите части, понеже са с продължителност на една нормална. Имаше ги в замунда. Класически куест; приятен геймплей; грубиянски хумор; не твърде сложна, че да зациклиш до писване. Довечера ще разгледам за още нещо измежду играните от мен наскоро, ако искаш. Edited September 19, 2013 by JDFU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 19, 2013 Share Posted September 19, 2013 The Cave ми харесва, сигурно ще я изиграя докрай. Също така пробвах и Memoria - много добри коментари има за нея. Ще си сваля и BoC. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 Играйте новия Асасин. Доста по-различен от старите части, но много добър. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 Някой играл ли е Bioshock Infinite ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 (edited) The Cave ми харесва, сигурно ще я изиграя докрай. Също така пробвах и Memoria - много добри коментари има за нея. Ще си сваля и BoC. Виж и за Trine 2, предполагам също ще ти хареса.Доста е красива и има моменти в които може само да седиш и да зяпаш пейзажа. Ако имаш и голям монитор или TV на който да я пуснеш, ще цепи мрака Edited January 6, 2014 by exabyte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 7, 2014 Share Posted January 7, 2014 Сега съм на RPG вълна, за пореден път преигравам Dragon Age-овете. Morrigan Merrill Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 7, 2014 Share Posted January 7, 2014 Абе, що никой не споменава Shadow Warrior? Дооооооооста добър FPS с доста интересни нововъдения (като например да мажеш с катаната). http://www.youtube.com/watch?v=ywhDCQnLf_Q Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 South Park - the Stick of Truth Тази игра е толкова добра и толкова ненормална, че директно се нарежда в личния ми топ 3. А и е първата от близо 10 години насам, която ме държа пред компа 14 часа! и заради нея не съм спал тази вечер . Абсолютен шедьовър. Който не я изиграе, много ще изпусне. Все пак къде другаде в една игра ще трепите зомбита нацисти, гномове, извънземни, мутирали бебета ембриони, магически лайна, ще правите аборт на мъж , ще обезвреждате атомна бомба в гъза на гей и т.н. и .т.н. Оценка: 100/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts