Baba_qga Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 Да, правилно, бях забравил да добавя тази игра в "excluded" списъка дори преди D&D бозите. The Witcher за мен не е RPG. За мен е някакъв досаден action-arcade филм, нещо като RPG-сапунка, като в паузите за реклама дори може и да играем... AGREED! Neverwinter Nights? DragonAge? Baldur's Gate? Arkanum? KOTOR? И моя леко бъгав, но НЕВЕРОЯТНО добър и вживяващ ме хит: Temple Of Elemental Evil. Предупреждение: ни една от тези игри не е хак и слаш... Горепосочените игри са взели общо може би година от живота ми... и не съжалявам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 Arcanum е уникална игра, даже бих я разцъкал пак ама едно време я пробвах на ХР и вървеше гадно. Предполагам на 64бит 7-ца няма и да тръгне. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 (edited) Arcanum е може би играта, която се конкурира с Fallout 2 по брой превъртания. Поне четири са. С различни типажи, добри/зли, това е просто ИГРАТА, но уви, след толкова превъртания трудно да намеря нещо ново в нея... И да, има един много специфичен бъг, в който картината замръзва и единственото нещо, което се променя са сенките, които почват да се мажат, размазват... на две различни машини е тествано - все така става и единствената оправия е alt+f4 и пускане наново... В момента цъкам Sacred2 и не е лоша игричката... Edited July 19, 2010 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 В момента играя MASS EFFECT 1. Болно добра е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 Да, макар и да има доста проблеми като инвентарната система и други неща като интерфейса, играта е супер. Запази си save-файла, че да може да си продължиш втората. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 (edited) Чи мен ме кефи интерфейса. (или не те разбрах?) Но инвертара съкс. Но не мисля, че съм играл по-добра игра от тази, от HL1 насам! Edited July 20, 2010 by Psihara^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 Mass Effect 1 я изтрих можеби след 1 час и половина игра. Изобщо не ме грабна. Аз мога да препоръчам Fahrenheit. Не знам защо не са го направили на филм до сега. До половината съм, но съм сигурен, че няма да ме разочарова. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 Mass Effect 1 я изтрих можеби след 1 час и половина игра. При първото инсталиране я изтрих след точно 5 минути. След като превъртях втората част, я инсталирах отново и този път не спрях, докато не я превъртях и нея. И двете части са уникални според мен, много часове могат да бъдат загубени по тях. Fahrenheit доста отдавна я минах, помня, че ми направи много добро впечатление. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 При първото инсталиране я изтрих след точно 5 минути. След като превъртях втората част, я инсталирах отново и този път не спрях, докато не я превъртях и нея. И двете части са уникални според мен, много часове могат да бъдат загубени по тях. Fahrenheit доста отдавна я минах, помня, че ми направи много добро впечатление. Origami Killer, where art thou Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 3, 2010 Share Posted August 3, 2010 (edited) LELEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee-малееееееееееееееееее..... http://www.gametrailers.com/video/uk-teamwork-f1-2010/702455 Игра за ф1!!!!! И то за РС!!! Още обаче няма дата. _________________ Е, все пак конкретна няма важното е да я пуснат само. Edited August 3, 2010 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted August 3, 2010 Share Posted August 3, 2010 То си пише кога излиза играта. Отдолу ако погледнеш пише "Q3/2010". Демек 3-тата 4-тина на годината, демек до края на септември трябва да ни радва вече Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted August 5, 2010 Share Posted August 5, 2010 някой може ли да ми каже някаква игра, която максимално да прилича на assassin's creed 2 : или някой да ми каже как да си оправя проблема на самия assassin's creed 2 - когато пусна играта ми дава че не може да намери някакъв файл, който го има в крака на рилийза в замунда обаче антивирусната ми го трие файла веднага щом го сваля.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted August 6, 2010 Share Posted August 6, 2010 Само да добавя - Принцът на персия съм я играл и не ми допада съжалявам за двойния пост обаче нещо не ми излиза бутона едит Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 6, 2010 Share Posted August 6, 2010 (edited) За assasin's creed 2 - изключи антивирусната... И при мен беше така (nod32 business). И за да не го сваляш постоянно - свали го и го архивирай с парола (докато е изключена). Антивирусната не може да изтрие файл в архив с парола. Вкъщи мисля, че имам един работещ крак, с който не е нужно да правиш целия тоя цирк, ама трябва да се прибера и да не забравя... Edited August 6, 2010 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 20, 2010 Share Posted September 20, 2010 Я кажете някаква игра нещо от сорта на RPG. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 20, 2010 Share Posted September 20, 2010 Dragon Age, Fallout 3. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted September 20, 2010 Share Posted September 20, 2010 Mass Effect 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 26, 2010 Share Posted September 26, 2010 WRC 2010 ? http://bt.wrzru.com/details.php?id=44295 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paagrio Posted September 26, 2010 Share Posted September 26, 2010 WRC 2010 ? http://bt.wrzru.com/...ls.php?id=44295 преди малко я пробвах доста е добра само тази мизерна резолюция разваля нещата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 14, 2010 Share Posted October 14, 2010 Dragon Age, Fallout 3. Значи свалих си Dragon Age ,а Fallout 3 я изтрих защото се усетих че докато я превъртя ще си изгубя сигурно 1 месец Иначе имах малко проблеми с нея в началото,но след това ги реших(бъгваше заради процесора) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 Понеже не съществува точната тема, в която да си задам въпроса, го правя тук Преди няколко години играх една игра, но не знам как се казва. Помня, че когато излезе имаше големи очаквания към нея, но нещо не потръгна както се очакваше. Ставаше въпрос за нещо като отделен вид, който сам си суздаваш, като има няколко етапа на развитие. В началото започваш като бактерия, в последствие прерастваш във вид и се биеш срещу други (third person), след това започва игра като стратегия - битки между отделни селища, след това техниката се развива и започват битки за планетата и в края се пренасяш в космоса. Надявам се да обясних добре и някой да успее да ми каже името на тази игра. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 (edited) Понеже не съществува точната тема, в която да си задам въпроса, го правя тук Преди няколко години играх една игра, но не знам как се казва. Помня, че когато излезе имаше големи очаквания към нея, но нещо не потръгна както се очакваше. Ставаше въпрос за нещо като отделен вид, който сам си суздаваш, като има няколко етапа на развитие. В началото започваш като бактерия, в последствие прерастваш във вид и се биеш срещу други (third person), след това започва игра като стратегия - битки между отделни селища, след това техниката се развива и започват битки за планетата и в края се пренасяш в космоса. Надявам се да обясних добре и някой да успее да ми каже името на тази игра. Spore :? Edited October 15, 2010 by KnoppiX Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 Помня, че когато излезе имаше големи очаквания към нея, но нещо не потръгна както се очакваше. Само като видя "from the creators of the sims" и по детски направената обложка, мога да ти кажа защо не е потръгнала Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 Spore :? Точно тя е, благодаря. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 Ихааааааааааааааа! http://zamunda.net/details.php?id=239261&hit=1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts