Heller12a Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 всичките експанжъни на f.e.a.r. съм ги изиграл CoD5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 Дайте акъл за някой здрав ФПС с повечко мисийки на сингъл... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted April 20, 2009 Share Posted April 20, 2009 (edited) Някой може ли да ми препоръча някоя по-стара игричка нещо RPG,racing или FPS. Само да не е Диабло,WoW, NFS, CS или някоя друга такава че тези вече ми омръзнаха Edited April 20, 2009 by SpI7_FiRe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 Някой може ли да ми препоръча някоя по-стара игричка нещо RPG,racing или FPS. Само да не е Диабло,WoW, NFS, CS или някоя друга такава че тези вече ми омръзнаха RPG-Sacred ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fashion_m Posted May 2, 2009 Share Posted May 2, 2009 (edited) Кажете ми някоя игра в която караш превозно средство, събираш оръжия и стреляш по други превозни средства. Нещо като Vigilante 8. Може и да е дърта. Edited May 2, 2009 by fashion_m Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 има ли приличен симулатор на тенис на маса? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EVENEN Posted May 16, 2009 Share Posted May 16, 2009 http://www.y8.com/ забавно е http://www.y8.com/ хубаво е Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted May 16, 2009 Share Posted May 16, 2009 има ли приличен симулатор на тенис на маса? наскоро излезна един Tischtennis мисля че се казваше обаче е на немски и мисля ч е малко тежичка (поне на моя комп много насичаше) Има я в замундата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 16, 2009 Share Posted May 16, 2009 fashion пробвай Crashday мн яка игричка имаш оръжия на колата и пукаш другите . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 8, 2009 Share Posted June 8, 2009 На всички фенове на RPG игри препоръчвам: Avencast. Основнат разлика от масата други игри от този жанр е, че тук магиите не се пускат само с Point&Click, а трябва да направиш определена комбинация с клавиши. В началото това + малко особения начин на управление може да доведе до смърт след смърт и много псувни. Но веднъж да свикнете, играта носи голямо удоволствие. Това, което най-много ми харесва, е усещането за развитие на героя - в началото си младо магьосниче, което трябва да се пази да не кихнат срещу него, за да не умре. С качването на нива обаче научаваш доста унищожителни магии, с които да жънеш из полетата с чудовища Пробвайте я, няма да съжалявате. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 11, 2009 Share Posted June 11, 2009 На всички фенове на RPG игри препоръчвам: Avencast.Основнат разлика от масата други игри от този жанр е, че тук магиите не се пускат само с Point&Click, а трябва да направиш определена комбинация с клавиши. В началото това + малко особения начин на управление може да доведе до смърт след смърт и много псувни. Но веднъж да свикнете, играта носи голямо удоволствие. Това, което най-много ми харесва, е усещането за развитие на героя - в началото си младо магьосниче, което трябва да се пази да не кихнат срещу него, за да не умре. С качването на нива обаче научаваш доста унищожителни магии, с които да жънеш из полетата с чудовища Пробвайте я, няма да съжалявате. Звучи интересно. Уфф, като мине тая проклета сесия ще се изчекна от игране на игри. 1 година го раздавах айляк и ся ми идва ташкън. Семестриалното завършване е голяма кучка. Подмамва те и после БАМ!, сесия след година мързелуване Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 12, 2009 Share Posted June 12, 2009 Играе ми се на нещо с пирати. Свалих си Age of Pirates 2 - няма по-бъгава игра. Като замисъл е супер, но като изпълнение - направо ми се реве. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 12, 2009 Share Posted June 12, 2009 Имаше една стара, Corsairs. Малко беше скучновата обаче. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 12, 2009 Share Posted June 12, 2009 Ааа, страхотна си беше. За съжаление не мога да намеря работеща версия, все някакви грешки ми дава. Сега дърпам Sid Mayer's Pirates! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 12, 2009 Share Posted June 12, 2009 Пеги, играй си Prates of the Caribbean. SEA DOGS мисля беше не лоша игра от този тип... При търсене ми излезе и нещо непознато... ТОВА тук, което уж е ново. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 12, 2009 Share Posted June 12, 2009 Есперанса, това уж новото е пълен боклук. Ще пробвам другите две. Sid Mayer's Pirates също е повърня. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 http://www.gametrailers.com/video/six-chambers-call-of/52037 30 Юни - Call of Juarez Мен ми изглежда интересна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 някой ще ми оферира ли някакво интересно РПГ (от рода на Fable, да речем) излязло наскоро че да си тествам способностите на новата машинка? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 Най-интересното RPG (FPS/RPG), за което се сещам, е Fallout 3 + допълнителните мисии под формата на DLC. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 Fallout 3 + Oblivion + експанжъните на двете. Няма по-добра РПГ оферта Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 някой ще ми оферира ли някакво интересно РПГ (от рода на Fable, да речем) излязло наскоро че да си тествам способностите на новата машинка? The Last Remnant - много се бях зарибил и бях стигнал сравнително напред , но при скапване на уинбозата изгубих сейва и сега нямам нерви да почвам от начало , иначе играта е трепач. Overlord-a не съм го пробвал , но разправят , че била готина , може и нея да пробваш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted July 11, 2009 Share Posted July 11, 2009 The Last Remnant - много се бях зарибил и бях стигнал сравнително напред , но при скапване на уинбозата изгубих сейва и сега нямам нерви да почвам от начало , иначе играта е трепач. Overlord-a не съм го пробвал , но разправят , че била готина , може и нея да пробваш премного благодаря. това определено ще го тествам. в момента кат не можах да подкарам мас ефект, турнах прототипа и ми е много хахаво - почти цъкам напосоки и геройчето само се оправя с проблемите си. твоето предложение чакам само да се източи и след това го чака фалаут 3. благодаря на всички отзовали се. и все пак нещо РПГтата с много футуристични дизайни и истории са станали. нема ли вече средновековни приказки за пораснали малки деца, които да ни убеждават че света всъщност е по-хубав отколкото е? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 11, 2009 Share Posted July 11, 2009 (edited) нема ли вече средновековни приказки за пораснали малки деца, които да ни убеждават че света всъщност е по-хубав отколкото е? Мммммммне Горещо препоръчвам ANNO 1404! Навъртях вече 50+ часа и съм тотално зарибен. Приготвям кафето и тази нощ не будувам! Edited July 15, 2009 by PSYCHOSIS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel94 Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 (edited) Някой може ли да ми препоръча игра, която...Абе да не е стратегия и т.н. а да командваш един единствен човек както например Max Payne, GTA3.... Outlaws... Не е задължително да е 3rd person... Може и куест... Не знам защо но ми харесват игри на които действието да се развива например в дивия запад, на някой тропически остров, пустиня... абе да не е нещо мрачно...и да няма високи системни изисквания -> Duron, 700MHz, 64M Video GeForce2 MX400, 128MB ram, достатъчно free hard space.... Едно голяяяяямо благодаря ако ми препоръчате нещо например Half-Life 1.0 Edited July 16, 2009 by angel94 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted August 7, 2009 Share Posted August 7, 2009 (edited) YESSSS! ...Хубаво first person rpg с лък наистина няма да намериш, затова си сложи нещо изпитано. А ако нямаш нищо против по-jump-n-run тип игра с левели и развитие на героя + тонове предмети, препоръчвам с всичките си ръце Castlevania: Symphony of the Night. Играта е за Plsystation 1 и се счита за най-добрата игра за конзолата изобщо, заедно с Metal Gear Solid 1. ...А Касълванията е от 1997, но там не е важна годината а атмосферата, свободата не движение и нелинейността, пракрасната pixel art графика, музиката, чувството, историята и не на последно място тоновете предмети и оръжия. И факта, че е правена от Konami и е най-готината 2D игра ever, ама ever. Направо имаш каквато почерпка поискаш за горните думи и затова, че ме подсети за тази Уникална и Неповторима игра. А ако имаш и имиджа да ми го пратиш по скайп... priceless Edit: От исото захапа, предполагам, че ще я дръпне цялата, ама ако някой препоръча някакъв емулатор за ПСХ ще ми е от помощ. Edited August 7, 2009 by Светлия Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts