kennyg Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 Някое хубаво куестче да ми препоръчате да си поблъскам малко главата Последно съм играл still life, black mirror, Myst IV, Syberia 1,2. Ако се сетите за нещо друго моля пишете Пробвай тук, има много голям списък с игри от този жанр: http://adventurescafe.com/punbb/viewtopic.php?id=13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 Schizm е прекрасна игра. The Longest Journey също, но и двете не са от най-новите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 http://ikariam.bg/ от 2 дни съм се зарибил на това ... предполагам, че има много подобни он-лайн игри, но тази на мен ми е първата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfonsito Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 Напоследък World Racing 2. Като изключим няколко бъга по пистите с "невидими" пиксели, играта е идеална. Иначе основно Trackmania и NFS Porsche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xriddikx Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 Devil May Cry 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 Напоследък World Racing 2. Като изключим няколко бъга по пистите с "невидими" пиксели, играта е идеална. Ако това ти е харесало, препоръчвам особено силно WR 1. Откъм места за каране и състезания е по-добре, по разнообразна и почти толкова красива. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 rFactor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfonsito Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 Ако това ти е харесало, препоръчвам особено силно WR 1. Откъм места за каране и състезания е по-добре, по разнообразна и почти толкова красива. На WR 1 не ми харесва демиджа. Иначе и нея доста съм я играл и си прав, че местата за крийзване са много повече и малко-поприятни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 17, 2008 Share Posted July 17, 2008 Аз пък при наличието на GRID просто не мога да погледна друг рейсър. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 17, 2008 Share Posted July 17, 2008 Това е защото не си ценител и се лъжеш по шаренкото Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 17, 2008 Share Posted July 17, 2008 Специално за тази игра си много в грешка, ако смяташ, че хубавата графика е най-големият й плюс. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 17, 2008 Share Posted July 17, 2008 Аз не казвам, че е само това, казвам, че има и други, които са достатъчно добри, че да ги играе човек. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfonsito Posted July 17, 2008 Share Posted July 17, 2008 Например Evo GT. Много ми харесваше играта, но нямах нервите и я изоставих точно както наскоро след четири години мъки заебах кариерата на вайпър рейсинг. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted July 29, 2008 Share Posted July 29, 2008 a niakoi da e igral AudioSurf spored men e mn zabavna i stava da si gubish vremeto i da se zabavliavash Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 29, 2008 Share Posted July 29, 2008 Аз съм е играл и още е имам на компютъра даже , но като поиграя повече и започва да ми се гади ... не знам защо . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Предложете някаква стратегийка подобна на Age of Empires... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Еми сещам се за няколко , Empire Earth / Empire Earth 2 / Age Of Mythology и Age Of Mythology The Titans ... това са игрите и дано ти харесат . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Crusaders Stronghold Lord or the Rings: Battle for Middle Earth 1,2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 8, 2008 Share Posted August 8, 2008 (edited) Я кажете нещо дето да мяза на делта форс, ама да може да се пука сам, не да ми зачислят стадо глупаци за управление. Още се чудя как в 4К бяха подкарали на една от машините ДФ1 на 800х600. Edited August 8, 2008 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 8, 2008 Share Posted August 8, 2008 Я кажете нещо дето да мяза на делта форс, ама да може да се пука сам, не да ми зачислят стадо глупаци за управление.Още се чудя как в 4К бяха подкарали на една от машините ДФ1 на 800х600. "Conflict Denied Ops " Много приятна игрица ! Всъщност е Ту мен тактикс . Идиотът който ти е зачислен за помощник е много хитър и на всичкото отгоре когато решиш можеш да сменяш персоните по време на действие. Всеки от типовете си има специфично въоръжение и е спец в определени неща. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gecaaa Posted August 12, 2008 Share Posted August 12, 2008 ako haresvate quest moje bi sacred devience da vi haresa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
didotk Posted August 24, 2008 Share Posted August 24, 2008 (edited) the witcher само за rpg маняци върхът е http://www.thewitcher.com/ Edited August 24, 2008 by didotk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 Някой може ли да ми предложи добър адвенчър с интересна история и що годе добра графика, защото не ми се ще като го играя да ми е в средата на екрана и да се кьоря. Като изключим Syberia 1 и 2, Black Mirror, Escape from monkey island и още една с една детективка, но забравих как се казваше. Пробвах Perry Rhodan, но нещо ми забива след откриващата кът-сцена. Някой ако има решение на това, също ще съм благодарен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 Можеш да пробваш Tunguska, има малко малоумни пъзели на места, но като цяло е ок. Nibiru не е лошо, има някои пъзели, които също на моменти са зле разработени и трябва да направиш нещата в ТОЧЕН РЕД, въпреки че ти знаеш какво искаш да стане. Но в днешно време коя игра пък няма тъпи пъзели, така че... Ако обичаш неща тип Myst, пробвай Aura: Fate of the Ages, останах мноооого доволен и я изиграш почти без спойлери. Втората Aura e доста позатъпяла в сравнение с оригинала. И разбира се, обичаш ли Myst неща, просто изиграй всички мистове, може би без 5, който е прекалено разводнен и разточен дори за моя вкус. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 Не харесвам типа игри с 360 градусовите панорами. Харесвам такива адвенчъри, тип Syberia. Където камерата се мести от различни гледни точки и се напътства човека с мишката. Ще ги разгледам тези твои предложение, а тъпите пъзели ако са много тъпи, ще ги минавам със солюшън. Какво да се прави. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts