Sothbiss Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 хора да питам medal of honor Airborne,бива ли го Бива го Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 ще ми препоръчате ли някакво mmorpg като WoW самоче да е безплатно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaTRi0Ta Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 някой може ли да ме посаветва за няква яка стратегиика за мулти Аз сега играя Civilization IV Beyond the Sword мулти .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EverCool Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 (edited) еми хора имам два вапроса 1-вия е няква игра подобна на идея като на HellGate : Lodnon и 2-рия не6то от сорта на Готик само неми препора4ваите Елдерите искам не6то подобно като Готик в смисал жанр и 3рд персон гледна то4ка ако има де ако ли не приемам всякви предложения за яки РПГ-та мерси предварително Edited January 5, 2008 by EverCool Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deepkill Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 (edited) еми хора имам два вапроса 1-вия е няква игра подобна на идея като на HellGate : Lodnon и 2-рия не6то от сорта на Готик само неми препора4ваите Елдерите искам не6то подобно като Готик в смисал жанр и 3рд персон гледна то4ка ако има де ако ли не приемам всякви предложения за яки РПГ-та мерси предварително Сега се сещам за едно - Two Worlds. Ако искаш пробвай и The Witcher . Това ,което може да не ти хареса при The Witcher е ,че камерата не е точно от 3-то лице като Готик ,а е наречена Over-The-Shoulder. Мен лично много ми хареса ,така че ако ти се занимава да сваляш пробвай и нея. Edited January 6, 2008 by deepkill Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pikaso Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 Assassin's Creed-само от клипчета и треилари ма зариби тая игрица. Някои знае ли кога излиза за PC? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 Assassin's Creed-само от клипчета и треилари ма зариби тая игрица.Някои знае ли кога излиза за PC? Края на февруари, началото на март. Там някъде беше датата, но не мога да ти кажа точно кога, защото не помня Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mureto Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 Бихте ли ми препоръчали нещо подобно на Serious Sam 2 AMD 2500+ 1GB ram ATI9200 128mb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 Бихте ли ми препоръчали нещо подобно на Serious Sam 2AMD 2500+ 1GB ram ATI9200 128mb Will Rock Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameseeker Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 The Witcher Най доброто РПГ което съм играл в близките няколко години. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilia_ilchev Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 аз бих ви препоръчал една игра ама не знам дали мога да я сложа тук -да не я изтрият -имам линк в профила си -стратегия е -доста е зарибена Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amam Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 Кажете нещо подобно на BAttlefield или нещо от сорта което да тръгне на тая конфигурация: 1.33 Ghz 256 ram 128 mb VC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 (edited) Бих ти препоръчал Operation Flashpoint - GOTY Edition (съдържа и трите версии на играта) и само графиката не е нещо особенно , но играта си е военен симулатор ... по нашите тракери може да се намери . Edited January 26, 2008 by lil_stenly Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 играе ми се някакъв футболен мениджър... кой е най-добрият в момента? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 играе ми се някакъв футболен мениджър... кой е най-добрият в момента? почвай футбол мениджър 2008 и бъди готов да си грезеш ноктите от яд Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaTRi0Ta Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 Някой да знае SuperPower 2 от къде може да бъде изтеглена? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Стоянчо Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 Lineage II KamaeL http://zamunda.net/details.php?id=115832 World War 2 Sniper http://bt.wrzru.com/details.php?id=15236 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the man Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 айде ми кажете няква игра с битки с ме4ове ако може да има пове4е комбота Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amam Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 Silver Играта е много стара. Италианска на мен лично ми беше много интересна. Има доста комбота.лошото е че имам смо оригинален диск и нз дали я има в нета. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 И аз давам едно рамо на Silver - много приятна игра, минавал съм я 3-4 пъти. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lyv4o Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 играе ми се някакъв футболен мениджър... кой е най-добрият в момента? За мен поне хеттрик си е най - добрия футболен мениджър. Играеш с реални хора има си първенство, купа на страната и национални отбори, около 900 000 хиляди потребители от целия свят. Пробвай го. http://hattrick.org - ако имаш въпроси по играта ще помагам с каквото мога Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EverCool Posted March 16, 2008 Share Posted March 16, 2008 Трябва ми игра,която да е с мечове нещо по средновековно нз ... ама ако може и да е рпг ще сте златни Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted March 16, 2008 Share Posted March 16, 2008 Трябва ми игра,която да е с мечове нещо по средновековно нз ... ама ако може и да е рпг ще сте златни Избирай: 1, 2, 3 + exp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted March 23, 2008 Share Posted March 23, 2008 Можете ли да ми препоръчате някакъв шутър, в който имаш "супер сили"? Нещо подобно на Crysis и Clive Barker's Jericho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted March 23, 2008 Share Posted March 23, 2008 Искаш рпг с мечове и да е средновековно , аз ти препоръчвам Siege Of Avalon ама нямам линк ... преди го бях качил някъде . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts