predatora Posted September 16, 2007 Share Posted September 16, 2007 аа жив и здрав да си Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nitro Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 Някой може ли да ми предложи несложна игра,която има приличен сингъл плеър.Най-важното изискване е да е сравнително стара,че да върви на 600мхз 128рам и 32мб видео. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enfol Posted October 19, 2007 Share Posted October 19, 2007 HoMM III IV и V ( но петицата май няма да я подкараш ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 19, 2007 Share Posted October 19, 2007 Хора , някой да каже какви игри ще излизат до края на тая година . Аз се сещам само за Clive Barker's Jericho , Need For Speed Pro Street и The Witcher ще е уникат . Кажете още някое заглавие , което ще идва тази година . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 (edited) Хора , някой да каже какви игри ще излизат до края на тая година .Аз се сещам само за Clive Barker's Jericho , Need For Speed Pro Street и The Witcher ще е уникат . Кажете още някое заглавие , което ще идва тази година . Играта която си заслужава на 100% вниманието, а и излиза скоро Gears of War Edited October 20, 2007 by Lil Scrappy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
izrod Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 Аз чакам с нетърпение "The Witcher" и "Jericho",незнам само коя първа да започна! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 Преди бая години гледах една игра стратегия в която си владетел на една държава от Европа и започваш да я развоваш да строиш оръжия , определяш данъци и всякакви други работи . Даже по време на битка я гледаш и можеш да местиш войската си избираш тактика за битка и разни такива. Мисля даже съм сигурен , че не беше онлине някой да има идеи ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 Преди бая години гледах една игра стратегия в която си владетел на една държава от Европа и започваш да я развоваш да строиш оръжия , определяш данъци и всякакви други работи . Даже по време на битка я гледаш и можеш да местиш войската си избираш тактика за битка и разни такива. Мисля даже съм сигурен , че не беше онлине някой да има идеи ? Medieval 2 Total War, expansion: Kingdoms. Няма друга Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 (edited) Ето тук пише ако не всички, то повечето заглавия на игрите, които ще излизат тази и следващата година Гледам, че The Witcher ще излиза заедно с Timeshift. Ще има какво да се играе. Edited October 21, 2007 by GoDL1Ke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaTRi0Ta Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 Преди бая години гледах една игра стратегия в която си владетел на една държава от Европа и започваш да я развоваш да строиш оръжия , определяш данъци и всякакви други работи . Даже по време на битка я гледаш и можеш да местиш войската си избираш тактика за битка и разни такива. Мисля даже съм сигурен , че не беше онлине някой да има идеи ? Knights of Honor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Ето тук пише ако не всички, то повечето заглавия на игрите, които ще излизат тази и следващата година Гледам, че The Witcher ще излиза заедно с Timeshift. Ще има какво да се играе. Абе незнам ама ся се ръснаха Jericho , NFS Pro Street , Timeshift и The Witcher . Вещера ще е много яка игра . Гледах и ревюто по сателитната , абе тая игра няма да е за малки деца ... то джерико все едно ще е ама както и да е . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 за любителите на походови стратегии силно препоръчвам Fantasy wars. като заклет маниак на такива игри я цъкам на "нормал" и мога да кажа че мисиите са интересни, като в същото време не са невъзможни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Knights of Honor Благодаря на Eleutherios of Pelorygion за предложението , ако си я играл може ли да ми кажеш дали има ограничение на маршалите , търговците и другите по висше стоящи които можеш да управляваш ? PaTRi0Ta определено тази игра ме зариби и от едно малко и никакво кралство малко по малко се разраствам и това само за 3 дена . Вече мисля , че набарах начина на игра . Само едно немога да разбера защо има ограничение на броя на хората , които можеш да контролираш в случая само 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 UzITo, никаво ограничение нямаш на армия, на генерали, но на търговци имаш. Броят им зависи от това колко града(икономически) имаш. Какво да играем В момента прпомням слваните стари времена, кога игрите бяха найстина великолепни, изпипани и най-вече много зарибяващи, за разлика от днешнте бози. Игрицата която пуцам от 2часа насам се вика Enclave, невероятна е просто. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Преди бая години гледах една игра стратегия в която си владетел на една държава от Европа и започваш да я развоваш да строиш оръжия , определяш данъци и всякакви други работи . Даже по време на битка я гледаш и можеш да местиш войската си избираш тактика за битка и разни такива. Мисля даже съм сигурен , че не беше онлине някой да има идеи ? Superpower? Преди бая години гледах една игра стратегия в която си владетел на една държава от Европа и започваш да я развоваш да строиш оръжия , определяш данъци и всякакви други работи . Даже по време на битка я гледаш и можеш да местиш войската си избираш тактика за битка и разни такива. Мисля даже съм сигурен , че не беше онлине някой да има идеи ? Superpower? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naman Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 na mene mi zvu4i kato Medival Total War....ima mn raznovidnosti na igrata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaTRi0Ta Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 Благодаря на Eleutherios of Pelorygion за предложението , ако си я играл може ли да ми кажеш дали има ограничение на маршалите , търговците и другите по висше стоящи които можеш да управляваш ? PaTRi0Ta определено тази игра ме зариби и от едно малко и никакво кралство малко по малко се разраствам и това само за 3 дена . Вече мисля , че набарах начина на игра . Само едно немога да разбера защо има ограничение на броя на хората , които можеш да контролираш в случая само 9 Съжалявам че ти отговарям толкова късно...питай производителите защо са решили така...може би да е по-интересно,иначе ще стане много лесно! Както и да е...играта си заслужава и е доста по-раздвижена от другите подобни стратегий! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 (edited) Трябва ми нещо подобно на WOW със същите изисквания г/д, но да има сингъл плейър, gothic не ме устройва, fable също Edited November 12, 2007 by VeSo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 Трябва ми нещо подобно на WOW със същите изисквания г/д, но да има сингъл плейър, gothic не ме устройва, fable също Ами Neverwinter Nights според мен е добра , ама не няма много общо с изброените от теб игри ... сигурно вече си е играл вече . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 пробвал съм я, не ме кефи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 Трябва ми нещо подобно на WOW със същите изисквания г/д, но да има сингъл плейър, gothic не ме устройва, fable също Пробвай Dungeon Siege II, с експ. Broken World. Сигурен съм че ще ти хареса Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-sert Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 Търся някакво RPG за компютър 1.8 процесор 512 рам 128 видео.Без Fable,Neverwinter Night,Dungeon Siege. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 The Chosen - Well of souls. Не е зле, особено като се има впредвид размера, освен това мисля, че ще ти върви перфектно! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minata Posted December 1, 2007 Share Posted December 1, 2007 хора да питам medal of honor Airborne,бива ли го Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minata Posted December 1, 2007 Share Posted December 1, 2007 някой може ли да ме посаветва за няква яка стратегиика за мулти Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts