XMD Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 (edited) Предложете някаква игра с пирати която има multiplayer. Edited July 9, 2007 by XMD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted July 15, 2007 Share Posted July 15, 2007 Overlord - забавна абсолютно разпускаща смесица от РТС и РПГ с най-готините куестове дет съм срещал (просто вървиш натам дет не си бил ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 Писна ми от тъпи RPG-та. Кажете някое с повече мечове и без ( или с колкото се може по-малко магии ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eagle Posted July 18, 2007 Share Posted July 18, 2007 Привет Търся игра, която да се играе от 2ма или повече на един комп. След като превъртяхме Костенурките Нинджа(всички части), търсим подобно заглавие. Надявам се някой да има насока Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
c7aMa7Ch0o Posted July 22, 2007 Share Posted July 22, 2007 Аз попринцип играя Fifa Manager 07, Football Manager 07 и Counter-Strike 1.6 ^_^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 @eagle Пробвал ли си гълти гиар исука ! Аркаден файтинг от сорта на пънишер ! Не е нещо яко , но е зарибявка ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 Писна ми от тъпи RPG-та. Кажете някое с повече мечове и без ( или с колкото се може по-малко магии ). Цъкаи Gothic 2,3. Много яка игра. Пък аз в момента като имам малко свободно време си разцъквам Medieval Total War II ,(special patch 1,2) + MOD Portvcale 0,3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waren Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 Championship Manager 03-04 (futbolna) Screenshots Az Predlagam Street Legal Racing (racing) ! Igrichkata e jestoka a nai iakoto e che kolite stavat na mekici kogato se ydarite niakade http://www.gamespot.com/pc/driving/streetl...ing2/index.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Reaver Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 Някой може ли да ми препоръча някой First person shooter ,нещо като Medal Of Honor или Call Of Duty ? Приемам всякакви предложения, мерси предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 Някой може ли да ми препоръча някой First person shooter ,нещо като Medal Of Honor или Call Of Duty ? Приемам всякакви предложения, мерси предварително Battlefield която и да е всички батълфийлдки са яки Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Reaver Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 Battlefield която и да е всички батълфийлдки са яки Мерси,ще я пробвам,доколкото гледам е добра,особено 2-ката,с оценка 9.2 Editor's Choice в Gamespot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipelota Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 Привет Търся игра, която да се играе от 2ма или повече на един комп. След като превъртяхме Костенурките Нинджа(всички части), търсим подобно заглавие. Надявам се някой да има насока Heroes of might and magic ІІІ Разбира се, ако си падаш по походови стратегии Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Reaver Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 Ами в интерес на истината Battlefield не е това,което търсех. От гледна точка на графики,геймплей и т.н. играта наистина е много добра,не мога да си кривя душата. Но това,което определено не ми хареса е,че всичко,което правиш в играта е да си избираш разни карти,да завземеш флага на противника и това е,никаква история,никакви мисии и т.н. Battlefield си е чиста проба за игра в мрежа. Така че някой ако знае нещо което да е с последователни мисии и т.н. като Medal Of Honor или Call Of Duty,да казва. Още веднъж мерси за предложението за Battlefield Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted August 13, 2007 Share Posted August 13, 2007 Някой може ли да ми препоръча някой First person shooter ,нещо като Medal Of Honor или Call Of Duty ? Приемам всякакви предложения, мерси предварително Far Cry или F.E.A.R. - много добри пуцалки с прилични сюжетни линии Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted August 25, 2007 Share Posted August 25, 2007 (edited) аз ви предлагам RedLightCenter играта е за 18+ и е масив мултиплеър правиш си човече отиваш в някой клуб харесваш си някоя мацка водиш я у вас .... забавна е само че трябва да знаете английски почти перфектно от тук може да си я изтеглите безплатна е http://www.redlightcenter.com/ разбира се има и ВИП акаунт но и без него може да се играе само прибавя някой екстри примерно да се събличате или преобличате за секунди и пак казвам играта е само за пълнолетни Edited August 25, 2007 by shtaiga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted August 25, 2007 Share Posted August 25, 2007 Max Payne-въпреки,че е играта е доста стара не ми става скучна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
$nIp3 Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 Call of Duty Download Screenshot1 Screenshot2 Screenshot3 Call of Duty 2 Download Screenshot1 Screenshot2 Screenshot3 Cold War Download Screenshot1 Screenshot2 Screenshot3 2Moons Download Screenshot1 Screenshot2 Screenshot3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 Сдобих се с геймпад с 10 бутона и си търся игрички подходящи за игра с него. Засега се сетих за НБА НХЛ и ФИФА, но ми идват спомени за теккен 3 и ме наляга носталгия... Идеи? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 (edited) Сдобих се с геймпад с 10 бутона и си търся игрички подходящи за игра с него. Засега се сетих за НБА НХЛ и ФИФА, но ми идват спомени за теккен 3 и ме наляга носталгия... Идеи? Пробвай Street Fighter III 3rd Strike Fight For The Future. Играта за мен е страхотна и по ми харесва от Текен 3 можеш да видиш какво представлява играта ако не си я виждал. Edited August 31, 2007 by XMD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 (edited) Хора играе ми се някакъв шуутър от 1-во лице обаче незнам кой да играя искаше ми се да поцъкам сталкер обаче нещо не ми тръгва та ако може някой да ми каже някоя яка игрица ЕДИТ: Само да не е ЦС щото я имам Edited September 1, 2007 by SpI7_FiRe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 ми.. painkiller, bioshock, serious sam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike Patton Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 Играта за мен е ЕДНА !!! АОЕ III (стратегия) Ето и скрийновете: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 Age of Guns sme q diskutirali i predi Temata potana v zabveniq nqkyde. Igrata izobshto ne e tova koeto horata ochakvaha. Samo grafikata struva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted September 16, 2007 Share Posted September 16, 2007 имаше една игра.. подобна на max payne самоче там главният герой беше един гологлав.. някой сеща ли се как се казваше. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted September 16, 2007 Share Posted September 16, 2007 имаше една игра.. подобна на max payne самоче там главният герой беше един гологлав.. някой сеща ли се как се казваше. Hitman Сравнително добра игра. А двойката и с доста добра графика Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts