John_Cena Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 Hora predlojete mi nqkva igra s kolela i skeibordi osvem Tony Hawk's . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 можете ли да ми кажете игри подобни на ЕТ , КОД2 които да играя мултиплеър еми аз ти препоръчвам Medal of Honor ето ти линк харесаи си нещо и ако искаш разгледаи шотовете Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 Добър вечер.Играе ми се нещо, но като повечето от вас не знам какво ми се играе Скоро врътнах Fable и много ми хареса геймплея, графиката и всичко, препоръчвам я на всички, има я в геймс за тия, които не знаят Щях да попитам ако може някой да препоръча нещо подобно, без обливиън - не ме кефи играта.Също доста готина ми се стори Титан Куест, но бая бъгове ми прави и ме дразни. Очаквам предложения ;] ако има и нещо готино онлайн по темата също ще съм доволен, като изключим Диабло. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 SUDEKI е много приятна игра и може да се каже, че е подобен стил като FABLE. Колкото до FABLE, превъртал съм в 4 пъти, чакам с нетърпение втората част! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLAIZER Posted October 10, 2006 Share Posted October 10, 2006 Предложете ми игра с хотсийт възможност за мултиплейър, освен Heroes и Disciples. Бих ти препоръчал Etherlords II тя е похдова като Heroes и има много добри идеи и интересен gameplay. Друга походова игра, която може да се играе на един компютър е поредицата на Disciples. Дано това те удовлетворява за момента . ENJOY !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 10, 2006 Share Posted October 10, 2006 (edited) предложете нещо с мечове, подобно на Jedi Academy ... преди време пробвах Knights of the Old Republic, но определено RPG не е моя жанр http://www.gametrailers.com/gamepage.php?fs=1&id=2581 това изглежда доста обещаващо. Edited October 10, 2006 by samkijot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted October 16, 2006 Share Posted October 16, 2006 Някаква игра от по-новите която да става за губене на време (само да не е стратегия) ... ? > Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 имате ли някакви предложения за игри, подобни нa railroad tycoon, trainz, sid meier's railroads! ? интересуват ме предимно влакове, от парни до модерни локомотиви... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 имате ли някакви предложения за игри, подобни нa railroad tycoon, trainz, sid meier's railroads! ?интересуват ме предимно влакове, от парни до модерни локомотиви... Виж това. Не съм го играл, но мисля че отговаря на въпроса ти. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 Виж това. Не съм го играл, но мисля че отговаря на въпроса ти. тенкю, ще го пробвам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lenex Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 Az predlagam Tova : Muonline Private Server WEBSITE ili TUK !!! Priatna igra !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 препоръчайте ми нещо в стил диабло. трябва ми за single player най-вече. в момента свалям Sacred дано се окаже добро попадение Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomearst Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 (edited) препоръчайте ми нещо в стил диабло. трябва ми за single player най-вече. в момента свалям Sacred дано се окаже добро попадение Sacred- http://gamez.com.tw/info.php?id=713 Sacred Underworld- http://gamez.com.tw/info.php?id=1150 sushto i Sacred 2 stava ma ne e izlezlo oshte Titan Quest- http://gamez.com.tw/info.php?id=1353 ama iska dobar kompiutar za da se igrae Dungeon Siege II- http://gamez.com.tw/info.php?id=1152 mene specialno ne me kefi ama na tebe moje da ti haresa Edited November 3, 2006 by boomearst Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Persefona Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 Препорачайте ми нещо подобно на Hitman,Prince of Persia.Bloodrayne някакав екшън ама от трето лице и да е интересен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 Препорачайте ми нещо подобно на Hitman,Prince of Persia.Bloodrayne някакав екшън ама от трето лице и да е интересен Ако ти се играе някой Action/Adventure ти препоръчвам да изиграеш Second Sight, а ако искаш да поиграеш нещо по stealth ти препоръчвам Alias (И сериала и играта са много добри) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 Препорачайте ми нещо подобно на Hitman,Prince of Persia.Bloodrayne някакав екшън ама от трето лице и да е интересен ако искаш пробвай сплинтер селл Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Persefona Posted November 12, 2006 Share Posted November 12, 2006 Бих искала да пробвам новата част на Splinter cell ама иска много изисквания и най вероятно няма да ми тръгне а предишните част интересни ли са??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATEL Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 "Snoopy vs. the Red Baron" E mnogo iaka igrichka! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 Бих искала да пробвам новата част на Splinter cell ама иска много изисквания и най вероятно няма да ми тръгне а предишните част интересни ли са??? Всички части са велики, това е една от най-великите игри въобще. Аз държа да препоръчам на всички да изиграят HEROES OF ANNIHILATED EMPIRES! Страхотна игра, чудесна атмосфера, много приятни изненади, очаквам с нетърпение продълженията. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted November 25, 2006 Share Posted November 25, 2006 Препоръчайте хубав билярд Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 25, 2006 Share Posted November 25, 2006 Мисля, че всички осъзнаваме добре, че на света има само един ПЪРВОРОДЕН, ОСНОВОПОЛАГАЩ билярд: http://www.mobygames.com/game/nes/lunar-pool/screenshots Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted November 25, 2006 Share Posted November 25, 2006 Ех, спомени. Само, че търся нещо за поколението дето е нямало удоволствието да го играе тоя....нещо "по-лъскаво" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plamen_333 Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 Ех, спомени. Само, че търся нещо за поколението дето е нямало удоволствието да го играе тоя....нещо "по-лъскаво" ами мисля че това е едно доста добро попадение цък според мен е най добрия билярд Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted December 9, 2006 Share Posted December 9, 2006 Предложете ми някакви игри от сорта на "Transport Giants" "Sid Maier's Railroads" ... м/у другото да знаете дали "Transport Giants" има продължение ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Persefona Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 кажете ми някоя игра която има вибрация на джойстика Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts