jojo Posted June 16, 2006 Share Posted June 16, 2006 Condemned: Criminal Origins Седеше ми ей така и снощи от скука взех, че я инсталирах. Оказа се невероятна! И откъм графика, и по отношение на атмосферата! Имам чувството, че е правена от някой психично болен- яко тупалки с каквото докопа човек (лостове, греди с пирони, тръби, пожарникарски брадвички). Но Developer: Monolith Productions, така че не би трябвало да се учудвам! Препоръчвам да се играе след полунощ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
riskov Posted June 18, 2006 Share Posted June 18, 2006 Tursq si nqkakva igrichka do 100 MB. Dori i takiva kato ICY tower ili chicken invaders. Moje i takiva igri koito sa multiplayer da si play-vame s edin priqtel. Molq za predlojeniq. Blagodarq predvaritelno! P.S. Nikoga ne sum pisal na latinica tuk, no nqmam flextype che si preinstalirah windowsa, a na BDS ne moga da pisha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 27, 2006 Share Posted June 27, 2006 Абе хора.Ся като излезнах в ваканция и като сам в нас и няа кфо да прая садам на компаааа.Ама кат седна-нема никфи MMORPG геймки бе баце .Та аре някой да ми препоръча някоя известна MMORPG игра(безплатно естествено ).Или ако не ви са намира някое заглавие поне кажете кой играе пиратски Lineage II или World of Warkraft да ми пише ЛС да ми пообясни Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Treef Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 Някой може ли да ми предложи игра,която мога да играя с друг човек на един компютър за предпочитане да е с по-хубава графика.Няма значение какъв жанр е,но все пак ми се иска да е Rasing.Благодаря на отзовалите се Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 Ето ти такава игра RC Cars 1CD ... игричката е добра ... нищо , че има само 3 вида колички ! Поне може да ги ъпгредваш и има добри капанчета по пистите ! Аз съм много доволен от мултиплеиъра ... може да играеш ти и още , някой на 1 компютър , а отделно си има ЛАН и другите видове през , който може да се направи мрежа ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesho93 Posted July 8, 2006 Share Posted July 8, 2006 Chaos Legion много яка игра супер много мелета има Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afd Posted July 8, 2006 Share Posted July 8, 2006 Gothic 1 , Gothic 2 Gothic 1 , Gothic 2 i Night of Reaven Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted July 9, 2006 Share Posted July 9, 2006 Преди време играх една игричка, беше малка ама ме кефише, слагаш диагнози на хора и после ги оперираш. Самоче не мога да си спомня как се казва... Дайте някви идеи и предложения за такива игри и ако може дайте линкове 10Х предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afd Posted July 9, 2006 Share Posted July 9, 2006 Преди време играх една игричка, беше малка ама ме кефише, слагаш диагнози на хора и после ги оперираш. Самоче не мога да си спомня как се казва... Дайте някви идеи и предложения за такива игри и ако може дайте линкове 10Х предварително dane da e tova slu4aino ? ER Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 dane da e tova slu4aino ? ER ne. v onaq igra po vreme na operaciq be6e kato first person i be6e mnooogo po stara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 11, 2006 Share Posted July 11, 2006 http://break.com/index/zidane_head_butt_game.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DamnedSoul Posted July 15, 2006 Share Posted July 15, 2006 Ето две много добри безплатни MMORPG-та: Silkroad Online Изисквания: CPU: Pentium 3 800MHz or higher RAM: 256 MB VGA: 3D speed over GeForce2 Sound: DirectX 9.0b Compatibility card HDD: 3GB or higher OS: Windows 98, ME, 2000, XP Официален сайт: http://www.silkroadonline.net Регистрация: http://www.silkroadonline.net/member/member_join.asp Risk Your Life 2: Incomplate Union Изисквания: Operating System: Windows 95/98/ME/2000/XP CPU: Pentium III 1Ghz/AMD athlon 1 Ghz Memory: 128MB Display Card: Support DirectX8.1 or Higher Sound Card: Support DirecX8.1 or Higher Hard Disk Space: 5GB Control Device: Mouse and Keyboard Internet Connection: 56K Dial-up Официален сайт: http://ryl2.com.my/ Регистрация: http://www.ryl2.com.my/member/join.asp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
James Bond Posted July 15, 2006 Share Posted July 15, 2006 Splinter Cell Chaos Theory Versus-a е много як. и download (само versus,не цялата игра,трябва ви hamachi за нея) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariqna Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 Извинете ,че не мога да прочета предишните 15 страници(не знам дали има и смисъл тъй като и мога да си ги видя и в сайта) и ви питам,но все пак препоръчайте ми някаква игра,защото повечето които гледам и свалям обикновено трия на следващия ден(или още на същия).До сега игрите които са ми харесали са: Blade of Darkness(!), Fable:The lost chapters, Dungeons & Dragons:Dragonshard, Diablo II:Lod, LOTR:The return of the king, Need For Speed Underground(1,2), (AWESOME!) ""Prince Of Persia""(1,2,3)-това са игрите, които най-много уважавам!!! Може би нещо между RPG и екшън,нека всеки който харесва същите игри да добави още нещо към списъка, което той е харесал.Благодаря!(и ако някой харесва част от игрите по-горе, а не е играл другите нека го направи). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the man Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 predlagam ti border zone mnogo qko rpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 Извинете ,че не мога да прочета предишните 15 страници(не знам дали има и смисъл тъй като и мога да си ги видя и в сайта) и ви питам,но все пак препоръчайте ми някаква игра,защото повечето които гледам и свалям обикновено трия на следващия ден(или още на същия).До сега игрите които са ми харесали са:Blade of Darkness(!), Fable:The lost chapters, Dungeons & Dragons:Dragonshard, Diablo II:Lod, LOTR:The return of the king, Need For Speed Underground(1,2), (AWESOME!) ""Prince Of Persia""(1,2,3)-това са игрите, които най-много уважавам!!! Може би нещо между RPG и екшън,нека всеки който харесва същите игри да добави още нещо към списъка, което той е харесал.Благодаря!(и ако някой харесва част от игрите по-горе, а не е играл другите нека го направи). Sudeki - НЕ знам дали ще е точно твой тип RPG, но на мен доста ми хареса. Играта направо бълва от свежи идей и е много увлекателна. The Elder Scrolls IV: Oblivion - Изискванията са много големи, но определено има какво да се види. От към Gameplay също е доста добре. Star Wars: Knights of the Old Republic Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords - Това според мен са двете най-добри RPG-та във вселената на Star Wars. Определено трябва да ги пробваш. Това е от мен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariqna Posted July 21, 2006 Share Posted July 21, 2006 Благодаря много на всички!(star wars са играни вече просто забравих да ги спомена) Добри предложения. А от към екшън страната на въпроса ще получа ли препоръки?(Blade of darkness,Prince of Persia-са ми фаворити)Ако има нещо подобно,което си заслужава нека бъде споменато. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted July 25, 2006 Author Share Posted July 25, 2006 Щом ти е харесал Blade of Darkness, не виждам как може да пропуснеш да играеш Enclave. Към RPG частта прегледай и предишните The Elder Scrolls части, а ако си падаш и по изометрични такива - Baldur's Gate и Icewind Dale поредиците, въпреки остарялата си вече графика, ще ти предложат стотици игрални часове с добра история. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariqna Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 В интерес на истината много ми се искаше да пробвам Enclave и Knighs Of The Temple(май са от една фирма) изглеждат страхотно,но и двете имат еднакъв проблем.Като ги пусна след има няма 10-15 секунди и забиват необратимо просто спира картината и звука и трябва да си ресвам компа,ако пък успея да действам малко по бързо само мога да натисна New Game преди да забие така че... Иначе предложението е добро и не пропуска благодарности. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted August 3, 2006 Share Posted August 3, 2006 (edited) prepora4aite mi nqkva igra s koli/kamioni/reisove. s koli moje da e sastezanie,no ako e s kamioni da e ne6to kato Hard Trucks ( 18wos ). s koli mnogo mi haresvat NFS seriito osobeno High Stakes. 0t tezi ralyta kato TOCA Race Driver , Colin McRae etc... samo Xpand Rally q igrah s mnogo golqm interes. sa6to moje ne6to ot sorta na 4x4 Evolution , Cabela's Kakto vijdate predpo4itam "pistata" da ne e nqkakva pista , ami da kejem iz ulucite na grada , v nqkoq planina.... s golqm interes 4akam tova Edited August 3, 2006 by SPEED-FIEND Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 Guild Wars (MMORPG) много зарибителна игра, само дето се играе оригинална. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 Препоръчвам ви Hitman: Blood Money Който, както е на кеф може да си я минава.Аз лично предпочитам, да се направя на интересен и да я играя по трудния начин Тва е единствения stealth shooter, който ми харесва(лично мнение). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 16, 2006 Share Posted August 16, 2006 (edited) Препоръчайте ми игра, подобна на Deus Ex и System Shock. Пробвах Boiling Point, не ми хареса -убивам някой с нож, без никой да ме види и хоп, айде, стана враг - тъпо е. Сега ще видя FarCry. Пробвал съм Thief и Hitman, в които се набляга на stealth, готини са, но пък го няма развитието на героя. Просто искам нещо, което да ме отърве за малко от Disciples Такова зарибяване не е на добре. Edited August 16, 2006 by PSYCHOSIS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 Препоръчайте ми игра, подобна на Deus Ex и System Shock. Пробвах Boiling Point, не ми хареса -убивам някой с нож, без никой да ме види и хоп, айде, стана враг - тъпо е. Сега ще видя FarCry. Пробвал съм Thief и Hitman, в които се набляга на stealth, готини са, но пък го няма развитието на героя. Просто искам нещо, което да ме отърве за малко от Disciples Такова зарибяване не е на добре. Можеби F.E.A.R. ... Няма развитие на героя, ама играта е брутално, жестоко манияшка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 Я кажете някоя игра дето в нея ТИ КАРАШ космически кораб а не му казваш къде да ходи И по възможност да върви на GF 2 MX/400 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts