kotora Posted June 5, 2023 Share Posted June 5, 2023 Надали ще се случи това. Ще е като call of duty И другите бози. Скинове, маунтове и т.н. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 5, 2023 Share Posted June 5, 2023 Или като в Diablo 3. Допълнително пари, за да играеш с Некромансера. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted June 5, 2023 Share Posted June 5, 2023 Не е лош, с колеги и брат ми го цъкаме от както пуснаха ранният достъп, брат ми е 50+ лвл Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 5, 2023 Share Posted June 5, 2023 И тази играя евентуално ще я играя, като стане 30 лева... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 5, 2023 Share Posted June 5, 2023 Тъкмо да се разбере къде са скрили уловката с paywall-а. За момента само козметики видях. 28 долара за броня. С тоя магазин обаче, батъл пасове, рано или късно ще ударят paywall. Няма как просто. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted June 5, 2023 Share Posted June 5, 2023 Играх бетата, не беше зле, но 140 лева някак си не ми се отделят от сърцето. 70-80, да, така че ще пропусна на този етап. Отделно, че и време нямам никакво в момента. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 Гледам Бетесда се напъват да пускат нещо помпозно в началото на септември - Starfield. Ама като ги знам как осраха всичко, особено Fallout, нещо няма да ги отразявам този път. Или не преди да пуснат играта на половин цена поне. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 16, 2023 Share Posted June 16, 2023 Те имат навика да пускат мега бъгави неща и да чакат модърите да им ги оправят. И имат наглостта да искат пари за такива неща .За съжаление света е пълен с овце и ще им платят и напълнят гушите пак. И така ще ги симулират да продължат с това и ще ги оставят да им се размине, вместо да загубят едни пари, че да им дойде акъла в главата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 16, 2023 Share Posted June 16, 2023 Трябва да призная, че видяното до момента доста ми хареса. Разбира се, това са Бетатеста, та ще изчакам ютубските хейтъри, които следя да ги пробват и ако не ги напсуват много - ще му дам шанс. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 17, 2023 Share Posted June 17, 2023 Хъм.. Откраднато от тук, откраднато от там.. Гледайки геймплея, мога да назова четири игри от, които е крадено и просто е напудрено като за съвременни карти. Няма лошо, де. Дано резултатът си струва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 17, 2023 Share Posted June 17, 2023 (edited) Мен ми е любопитно до колко са задълбочили в строенето на собствен кораб. Дали ще можеш да правиш пособни извращения, като това ми "творение" от Empyrion: Edited June 17, 2023 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 18, 2023 Share Posted June 18, 2023 От UBISOFT са ни проготвили нова игра - AVACRY Frontiers of Pandora Изглежда обещаващо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 18, 2023 Share Posted June 18, 2023 Като излезе, ще видим колко е близко до "обещаното" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 18, 2023 Share Posted June 18, 2023 10 годишна игра и само на high na 2k ли се води резолюция, че съм на лаптоп с 3070 карта. Кой и как е направил това небе в игра, която официално е само с плоско синьо небе без динамично време. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 Някой да е играл Jedi Survivor? Гледам, че са я пуснали намалена, ама прИмоцията от само 25% нещо не ми се нрави при всичките тия негативни ревюта. Доколкото си спомням от коментарите, идиотите яко са омазали РС версията, та май по-добре да се чака следващата, по-голяма прИмоция. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 От review-ърите, които следя, дори и най-умерения и позитивен тип яко я наплю. Та аз лично бих чакал първо да мине време и даси оправят бакиите и чак тогава да дойдат големите намаления... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 7, 2023 Share Posted August 7, 2023 До сега едно лошо ревю не съм прочел за Baldur's Gate 3... Смешното е, че още по време на разработката ѝ - една камара девелопъри от CDPR, Bethesda, EA и т.н. почнаха да обясняват, как такива игри са аномалии, а не тенденция. Едновременно с това - ревютата ѝ удрят тавана. Аз си я купих вчера, без да знам кога ще мога като хората да ѝ обърна внимание, но просто на такива разработчици обичам да си давам парите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 7, 2023 Share Posted August 7, 2023 Аз пък почнах да играя тези дни High on Life и не мога да спра да се хиля като ненормален. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 7, 2023 Share Posted August 7, 2023 2 hours ago, Antares said: До сега едно лошо ревю не съм прочел за Baldur's Gate 3... Смешното е, че още по време на разработката ѝ - една камара девелопъри от CDPR, Bethesda, EA и т.н. почнаха да обясняват, как такива игри са аномалии, а не тенденция. Едновременно с това - ревютата ѝ удрят тавана. Аз си я купих вчера, без да знам кога ще мога като хората да ѝ обърна внимание, но просто на такива разработчици обичам да си давам парите. Ти не разбираш. То е защото те нямат достатъчно пари, за да вложат в такава игра. И персонал няма достатъчно. Егати жалкарите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 7, 2023 Share Posted August 7, 2023 5 minutes ago, w00x said: Ти не разбираш. То е защото те нямат достатъчно пари, за да вложат в такава игра. И персонал няма достатъчно. Егати жалкарите. Още по-смешното е, че сравнително малко студио успя с тази немислимо тежка задача за по-малко време, отколкото AAA гиганти отделят за разработката на техните lootbox microtransaction полуфабрикати. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted August 8, 2023 Share Posted August 8, 2023 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 On 8/7/2023 at 8:33 AM, Antares said: До сега едно лошо ревю не съм прочел за Baldur's Gate 3... Смешното е, че още по време на разработката ѝ - една камара девелопъри от CDPR, Bethesda, EA и т.н. почнаха да обясняват, как такива игри са аномалии, а не тенденция. Едновременно с това - ревютата ѝ удрят тавана. Аз си я купих вчера, без да знам кога ще мога като хората да ѝ обърна внимание, но просто на такива разработчици обичам да си давам парите. Не и обръщай внимание няколко месеца. Това няма играене. На мен постоянно ми крашва. А след днешния ъпдейт даже не пали. Крашва още на стартирането. Пуснах рефънд, ще пробвам след няколко месеца пак. Иначе даже ти дава да си направиш she-male-и всякакви..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 56 minutes ago, mIRCata said: Не и обръщай внимание няколко месеца. Това няма играене. На мен постоянно ми крашва. А след днешния ъпдейт даже не пали. Крашва още на стартирането. Пуснах рефънд, ще пробвам след няколко месеца пак. Иначе даже ти дава да си направиш she-male-и всякакви..... Е то за shemale-ите и на cp77 го имаше, то си е кажи-речи норма Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 Дорде StarFailed и Diablo4 се надпреварват да ме разочароват - видях, че Diablo 2 Resurrected е със 70% намаление, та се впуснах в носталгията :]] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 12, 2023 Share Posted December 12, 2023 От Hello Games, създателите на No Man's Sky. Wishlisted. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts