Godfather Posted July 21, 2022 Share Posted July 21, 2022 2 hours ago, Antares said: За тия игри се убедих, че е като в ония виц, дето някакъв си млатил хура с чук, ама му било много хубаво, като не уцели.... Хахаха, анджък. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 21, 2022 Share Posted July 21, 2022 Вица е за един дето с две тухли си млати кайсиите на улицата.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 21, 2022 Share Posted July 21, 2022 (edited) 15 minutes ago, Godfather said: Хахаха, анджък. Доста поиграх Elden Ring, доста напреднах в историята, ама като цяло трябва да четеш безкрайни фермани как да си билднеш героя, к'ви скилове да развиваш, к'ви да пропускаш, кои точно оръжия работят за конкретния ти билд, събираш камъни, за да си ъпгрейдваш оръжията и след това стигаш до бос, който те прави на салата. След това почваш да гледаш видеа за конкретния бос, да наизустяваш механиките му, поредицата от удари, да видиш кои оръжия и какви билодве са най-добри за него, отново фермиш камъни, за да ъпгрейднеш тези оръбия и една дребна грешка и си отначало. А, да, трябва да внимаваш и за кой пач е гайда, който гледаш, щото периодично преправят тотално оръжия, скилове, та може да се окаже, че нещо, което в предния пач е било godlike, тук не става за чеп за зеле... Отделно, историята, lore-a на играта е много трудно да я проследиш по нормален начин. Трябва да обикаляш от тук, от там, да четеш някакви откъслеци, за да си сглобиш какво аджеба става. Сигурно е страхотна игра, за човек, който има времето да я превърне във второ работно място (познавам такива хора), ама за мен лично е мазохизъм и просто я изтрих. Edited July 21, 2022 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted July 21, 2022 Share Posted July 21, 2022 12 hours ago, Godfather said: Баси, напоследък нищо ново интересно не е излизало. С изключение на Elden Ring, ама съм се заинатил, че няма да я купя на пълната цена, пък до този момент никакви прИмоции не правят гадовете. Какво напоследък, 2022 е пълен зян. От началото на годината имам една превъртяна игра, която ми хареса - Horizon Forbidden West. В края на годината излиза God of War Ragnarok и това ще ми са игрите за тази година (май). 10 hours ago, Antares said: За тия игри се убедих, че е като в ония виц, дето някакъв си млатил хура с чук, ама му било много хубаво, като не уцели.... Имам един приятел, който много ме убеждаваше колко яка игра е Elden Ring, но аз му обясних, че си пазя нервите и здравето! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 21, 2022 Share Posted July 21, 2022 8 hours ago, Antares said: ама за мен лично е мазохизъм и просто я изтрих. Ясно, значи май изобщо няма да я докосвам, хеле пък на такава цена, забрави. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 17 hours ago, Sothbiss said: Имам един приятел, който много ме убеждаваше колко яка игра е Elden Ring, но аз му обясних, че си пазя нервите и здравето! Аз реших да стъпя в жанра с Bloodborne. Игра, която не ти държи ръцете, както е модерно сега, но на моменти просто ми е идвало да захвърля контролера по стената, особено докато се науча как стават нещата... А съм едва на първото ниво и съм убил единия от двата боса там.... Но пък картата и светът са супер. Чудовищата също. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 4, 2022 Share Posted September 4, 2022 Shadow of the Tomb Raider (Definitive Edition) е безплатна в Епик. За който я няма - да налазва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 тъй като на сестра ми на мъжа му подариха PS5 с horizon forbidden west, реших преди това да изиграя Zero Dawn. Почти накрая съм вече, като цяло историята е доста добра, но има някои неща в самата игра, които ме дразнят. Ся като съм 30ти лвл и съм вдигнал triple shot-a нещата си дойдоха на мястото с демиджа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 Аз съм още в началото и съм 16-ти. И ми е малко скучна... Прекалено много се повтаря. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 9, 2022 Share Posted October 9, 2022 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 10, 2022 Share Posted October 10, 2022 Pre-order вече никога. Изглежда ок, но пък аз не съм фен на тези 3rd person игри, та ще я пропусна. То и карта май няма да имам за нея Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted October 10, 2022 Share Posted October 10, 2022 Аз чакам ето тази: Въпреки че Калистото също изглежда добре. @mIRCata вече се намират карти на добри цени (втора ръка), особено ако гледаш повече в лагера на АМД Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 10, 2022 Share Posted October 10, 2022 Аз май ще минавам на 6800xt, че изпадна една. И моята 3060-ка ще я продам на едно лапе Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 10, 2022 Share Posted October 10, 2022 4 hours ago, kotora said: Аз май ще минавам на 6800xt, че изпадна една. И моята 3060-ка ще я продам на едно лапе А защо не я продадеш на един батко? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 10, 2022 Share Posted October 10, 2022 Ти с какво дъно си. @Sothbiss знае май Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 11, 2022 Share Posted October 11, 2022 Metro сериите са намалени в Стийм с около 80%, за който все още не ги е пробвал. Буквално са за жълти стотинки в момента. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 12, 2022 Share Posted October 12, 2022 Аз тези дни почнах да ьъкам Farm simulator Връткам с комбайна насам натам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 12, 2022 Share Posted October 12, 2022 Кой фарминг симулатор ? Аз имам 22 и цъкахме с едни приятели. Ама сега спряхме. От време на време играем phasmophobia. Един път Духа се появи от нищото и аз се развиках хахах Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 12, 2022 Share Posted October 12, 2022 22свалих. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 12, 2022 Share Posted October 12, 2022 Е, значи с моя Warframe не съм единствения "фермер" във форОма Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 12, 2022 Share Posted October 12, 2022 2 hours ago, mIRCata said: 22свалих. ее аз я имам оригиналдъ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 12, 2022 Share Posted October 12, 2022 17 hours ago, Godfather said: Metro сериите са намалени в Стийм с около 80%, за който все още не ги е пробвал. Буквално са за жълти стотинки в момента. Набута ме 12 евра, МИСИР! Я чакай да взема поне да инсталирам да разгледам, че за игра и дума не може да става напоследък... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 12, 2022 Share Posted October 12, 2022 Леко да не се посереш някой плъх като ти излезне. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 13, 2022 Share Posted October 13, 2022 (edited) Аре пак простотии - това дето го купих не го намирам в библиотеката... ЕДИТ: Оправих се, пак резили с плащането... Поне ми стоеше в количката още. Edited October 13, 2022 by RaptoR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 10, 2022 Share Posted November 10, 2022 Докато чакам да излезе новата версия на KSP в началото на следващата година (която се очаква да е епична и с неограничени възможности за детайлно кръстосване на цялата Галактика, едва ли не), нещо отново съм се зарибил със старата, която се оказва доста усъвършенствана откъм визия и допълнителен хардуер (основно благодарение на хилядите модове). Ето последната ми сглобка на станция в ниска земна орбита, основно със стария хардуер, но сега смятам да направя нещо грандиозно, като огромна ротационна станция с изкуствена гравитация. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts