jojo Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 От 3- 4 дена се забавлявам с Bet On Soldier: Blood Sport и съм доста доволен. Има екшън, графиката е много добра. Изборът на оръжия, брони и дори на враговете зависи от теб самия и от мангизите с които разполагаш, разбира се. Снайперът ми е любимо оръжие, но за битките от TV шоуто е нужно нещо много по-здраво, а такова не липсва. Изобщо в момента играта задоволява нуждата ми от стрелба . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 Имам едно въпросче => Не съм играл нито една от 3-те игри и ако може някой да каже коя е по-добра много ще съм благодатен , а игрите са :Battlefield 2 Battlefield 2: Special Forces Battlefield Vietnam Battlefield 1942 Oт цялата серия тя най-много ме кефи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cherepcho_23 Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 Аз предлагам Need For Speed Most Wanted Или може FIFA2005 тя е яка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cherepcho_23 Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 Аз предлагам Torino2006 аз я имам много е яка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 Имам едно въпросче => Не съм играл нито една от 3-те игри и ако може някой да каже коя е по-добра много ще съм благодатен , а игрите са :Battlefield 2 Battlefield 2: Special Forces Battlefield Vietnam Олеее сега като гледам изискванията 1-вата и 2-рата да ги отписвам и то май 3-тата остана Какво ще кажеш за Call of Duty 2 (или 1 ако ти е слаба машината за 2) Аз предлагам Torino2006 аз я имам много е яка Аз предлагам да се запознаеш с правилата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MM212 Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 Според мен PES5 е най-добрия фудболен симулатор.Заслужава си да се играе Много си прав Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Пробвайте Commandos Strike Force. Много добър шутър от първо лице. С него може да убиете един, два дни, но не и повече. Ето и скрийнове от играта Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 На всички фенове на рпг жанра препоръчвам SUDEKI! Четири героя (като на моменти разполагате и с четиримата), супер много умения, оръжия, куестове - какво друго му трябва на човек Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted April 10, 2006 Share Posted April 10, 2006 (edited) Някой ако може да ми каже игра от типа на Settlers и Knights And Merchants ще съм много доволен....цъка ми се е нещо от тоя сорт...да стройш и да гледаш как града ти се развива а в момента немога да се сетя за други такива игри освен тея двете....ако може също след като дадете предложение да разкажете с 2 думи за какво става дума...благодаря! Edited April 10, 2006 by NightKiller Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted April 11, 2006 Share Posted April 11, 2006 Горещо препоръчвам на всички фенове на racing симулаторите да пробват Moto GP 3. Много се изкефих на тази игра. А да не говорим за играта в мрежа. Ако имате шанса да пробвате мултито, не го изпускайте. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted April 16, 2006 Share Posted April 16, 2006 (edited) Играта която препоръчвам, още не е излезнала (излиза на 21.04.06, т.е след 5 дена), жанра е Adveture! Самата тя се казва Paradise и по-любопитното е, че в нея..не само с единя пръст е замесен Benoit Sokal!На който това име случайно не му гоови нищо, ще кажа само едно - Syberia! Действието се развива някъде в Африка.Героят (Вие) отново е жена ( за съжаление или не, няма да е Kate Walker.. )! Играта ще е невероятна!Убеден съм! Ето малко screenshots Тук е и сайта на играта, за голяма изненада английският език го няма като опция P.S. Вече има и официална страница на английски! http://www.paradise-game-us.com/ Edited April 18, 2006 by d3Mag Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
divanov Posted April 18, 2006 Share Posted April 18, 2006 Някой ако може да ми каже игра от типа на Settlers и Knights And Merchants ще съм много доволен....цъка ми се е нещо от тоя сорт...да стройш и да гледаш как града ти се развива а в момента немога да се сетя за други такива игри освен тея двете....ако може също след като дадете предложение да разкажете с 2 думи за какво става дума...благодаря! Опитай с Caesar 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malak Posted April 18, 2006 Share Posted April 18, 2006 предложете някаква multiplayer ориентирана игра ... нещо подобно на unreal tournament т.е. да може единият да направи сървър и другите да се "закачат" за него. да е пуканица благодаря предварително quake III отпада като вариант Пробвай с warsow - малка и проста игра подобна на quake http://www.warsow.net/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted April 18, 2006 Share Posted April 18, 2006 Пробвай с warsow - малка и проста игра подобна на quake http://www.warsow.net/ Заинтригува ме!!! Обаче можеш ли да дадеш линк направо към файла че не мога да се оправя в този сайт пък и нещо браузъра ми се бъгна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malak Posted April 18, 2006 Share Posted April 18, 2006 Заинтригува ме!!! Обаче можеш ли да дадеш линк направо към файла че не мога да се оправя в този сайт пък и нещо браузъра ми се бъгна. Ето windows версията -> линк За Линукс -> линк Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted April 18, 2006 Share Posted April 18, 2006 Ето windows версията -> линкЗа Линукс -> линк Благодаря много. Като гледам скийновете играта ще е яка . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the man Posted April 19, 2006 Share Posted April 19, 2006 Играта е яка ,но иска много време за усъвършенстване , а другите могат да те размажат и ще го направят . Аз лично играх 10 мин и се отказах . Лично не я препорачвам! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 Спешно се нуждая от някой прост клонинг на revolt. Да е горе-долу интересен и да става за разпускане - няколко дни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the man Posted April 24, 2006 Share Posted April 24, 2006 da snete nqkoq igra kato city of heroes ama da ima besplaten sarvar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted April 24, 2006 Share Posted April 24, 2006 играите counter-strike 1.6 няма да згрешите! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnAp4o Posted April 30, 2006 Share Posted April 30, 2006 Аз предлагам GTA San Andreas супер игра е!!! Ето малко шорткъти http://gamez.com.tw/info.php?id=1120 Яка си е играта Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted April 30, 2006 Share Posted April 30, 2006 Спешно се нуждая от някой прост клонинг на revolt. Да е горе-долу интересен и да става за разпускане - няколко дни. RC Cars Room Zoom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted May 1, 2006 Share Posted May 1, 2006 RC CarsRoom Zoom благодаря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted May 2, 2006 Share Posted May 2, 2006 Neighbours from hell:on vacation линкче ако сте играли и парвата 2аст от играта знаете за какво става въпрос... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 И двете са страшно яки и забавни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts