RaptoR Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 50 minutes ago, gado said: Бива горе-доле разликата. Та с разликата в цените спокойно си събираш компютър, на който да монтираш такава карта (ако толкова ти е изтрябвала). Мнооого повече бих казал даже.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 6, 2021 Share Posted October 6, 2021 Battlefield V Definitive Edition е намалена с 90% в момента в Стийм, за който се интересува (на цената на едно капучино в Старбъкс). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 6, 2021 Share Posted October 6, 2021 Не. Благодаря! П.п. Ако ти е нужна ушна кал, обади се вдруги ден, че тъкмо днес си чистих ушните канали. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 6, 2021 Share Posted October 6, 2021 Даже има и комплект за 20-на лева 3-4 игри от серията с екпанжъни като гледам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 7, 2021 Share Posted October 7, 2021 8 hours ago, gado said: Не. Благодаря! П.п. Ако ти е нужна ушна кал, обади се вдруги ден, че тъкмо днес си чистих ушните канали. Мисир, благодаря за офертата, ама на този етап смятам вежливо да откажа и да преотстъпя това благо на онзи другия Мисир, който в случая е по-нуждаещ се! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 7, 2021 Share Posted October 7, 2021 И двамата сте ми пределно ясни.... Покрай крякането ви обаче олекнах с 11 евро... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 7, 2021 Share Posted October 7, 2021 Намерих идеалния рингтон ако някога ми звъннеш В унисон с горното Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 7, 2021 Share Posted October 7, 2021 По тая логика т като ми звънош трябвада е тотална тишина, даже ако има как да накарам телефона да слакне някък... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 7, 2021 Share Posted October 7, 2021 Твой проблем Да не си мислил беззвукови определения. Може друго да праваш. Като звънна, удряш 2 пъти челото в пода, че ти се пада тази чест и тогава вдигаш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 7, 2021 Share Posted October 7, 2021 1 hour ago, RaptoR said: По тая логика т като ми звънош трябвада е тотална тишина, даже ако има как да накарам телефона да слакне някък... Всъщност, мисля, че това е перфектният рингтон за него. https://www.youtube.com/watch?v=C3nycoZ-zzw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 7, 2021 Share Posted October 7, 2021 Готино тракче. Дай още някакви такива. Направо компилация ако има. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 Torchlight игрите са с между 70 и 80% намалени в Steam. Иначе напоследък доста цъкам Grim Dawn, което за мен излиза на първо място от всички ARPG-та, които съм играл до момента. За мен лично отвява Diablo-тата с разлика. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 2 hours ago, Antares said: Иначе напоследък доста цъкам Grim Dawn Това на вид много добре! Ама 25 евра... При толкова много други работи налични... Ще почакам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 Скъпичка е, има и две и половина DLC-та, но за мен си заслужава всяка стотинка. Предвид и, че не е най-нова - периодично излизат намаления, та... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 15 minutes ago, Antares said: Скъпичка е, има и две и половина DLC-та, но за мен си заслужава всяка стотинка. Предвид и, че не е най-нова - периодично излизат намаления, та... Именно - аз вече толкова работи имам в трите магазина, че се налага да проверявам преди да купя нещо дали вече го имам. Торчовете например ги имам отдавна, но пък дори не знаех, че има 3. Сега за чий да го взимам 3, като не съм минал 1 и 2? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 1 hour ago, RaptoR said: Именно - аз вече толкова работи имам в трите магазина, че се налага да проверявам преди да купя нещо дали вече го имам. https://www.gog.com/galaxy Ако вече го нямаш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 GOG го имам не знам откога ако това имаш предвид. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 Лошото е, като станат много магазините Аз сега открих, че имам Far Cry 3 и в Steam и в Ubiтак Connect... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 1 hour ago, Antares said: Лошото е, като станат много магазините Аз сега открих, че имам Far Cry 3 и в Steam и в Ubiтак Connect... Именно за това говоря - Стийм, Уби, ГОГ, Епик... Бах маа му Ранга!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 3 hours ago, RaptoR said: GOG го имам не знам откога ако това имаш предвид. Не. Да беше цъкнал линка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 Аз започнах да карам голямата да пуца на Destiny 2. Да вземе да развива малко скил, рефлекси, моторика Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 1 hour ago, w00x said: Не. Да беше цъкнал линка. Цъкнах го и видях ГОГ Галакси 2.0 - нещо друго ли трябваше да видя? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 14 minutes ago, RaptoR said: Цъкнах го и видях ГОГ Галакси 2.0 - нещо друго ли трябваше да видя? Ами това е де. Него. Решението на проблема ти с многото launcher-и. Или ти имаше предвид, че вече използваш GOG Galaxy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 Ползвам го, но ако имап предвид, че прави подредба на игрите от всички ДРУГИ, то това не съм обърнал внимание... Нещо настройка ли има? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 1 minute ago, RaptoR said: Ползвам го, но ако имап предвид, че прави подредба на игрите от всички ДРУГИ, то това не съм обърнал внимание... Нещо настройка ли има? Ами то това му е главната идея. През него се логваш във всички останали Launcher-и (Steam, Epic, Ubisoft, EA Origins, Playstation и т.н.) и ти ги вади в един общ списък. После като си ги пуснеш, зарежда съответния launcher и пуска играта. Пак трябва да имаш другите инсталирани, но е много по-лесно да си следиш колекцията. Ето от тук се прави: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts