RaptoR Posted September 23, 2021 Share Posted September 23, 2021 48 minutes ago, chasti said: Аз не знам какво толкова правите с тия процесори на домашните компютри. Най-вероятно стрес тестове и бенчмаркове докато следите температурата на процесори от по 500-1000-2000 лв. В останалите 99.9% от времето си почиват Помпат се докато играем предимно. Аз лично не се занимавам с глупости като клокване и прочее. А откакто съм с тази вече стара система, за сефте не хлуе 50 градуса и нагоре сахарски фронт откъм кутията. За ток не съм правил сметки, дори не съм го мислил. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 23, 2021 Share Posted September 23, 2021 1 hour ago, RaptoR said: Аз също не робувам на марки никога, но намразя ли нещо е страшна работа. Така е, ти не робуваш на марки. Ти робуваш на мисирските си предразсъдъци. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 24, 2021 Share Posted September 24, 2021 10 hours ago, Godfather said: Така е, ти не робуваш на марки. Ти робуваш на мисирските си предразсъдъци. Каза председателят на Вселенския мисирски събор.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 24, 2021 Share Posted September 24, 2021 15 hours ago, mIRCata said: Ми явно все още таят надежда, че не си кон с капаци, а може да си променяш мнението според фактите. И бъркаш жестоко! На хора като Мисирчо в казармата им викахме Н.У.Р.С. (на кирилица и точките не се произнасят) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 24, 2021 Share Posted September 24, 2021 Трябваше да го потърся това.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 24, 2021 Share Posted September 24, 2021 23 minutes ago, w00x said: Трябваше да го потърся това.. И аз . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 24, 2021 Share Posted September 24, 2021 38 minutes ago, w00x said: Трябваше да го потърся това.. 13 minutes ago, netrootbg said: И аз . И единият дето се вика се занимава с военни... А па чоглавият мисир и точки сложил.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 24, 2021 Share Posted September 24, 2021 Т'ва дори и аз го знам к'во е. И също така не бях особен фен на AMD, дорде не сложих сегашния ризен и машината не стана изтребител... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 26, 2021 Share Posted September 26, 2021 On 9/24/2021 at 11:28 PM, Antares said: Т'ва дори и аз го знам к'во е. И също така не бях особен фен на AMD, дорде не сложих сегашния ризен и машината не стана изтребител... Поне да беше гледал Рамбо 3 бе, СЛАКЪР!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 26, 2021 Share Posted September 26, 2021 (edited) 1 hour ago, RaptoR said: Поне да беше гледал Рамбо 3 бе, СЛАКЪР!!!!!! Филмите са едно, а добрата стара МПП е друго (по натовски май и викаха нещо съкратено на латиница). Което обаче като абривеатура изобщо не промена характера на не управляемия реактивен снаряд. Палиш му фитила и само седиш и му гледаш сеира. Edited September 26, 2021 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 26, 2021 Share Posted September 26, 2021 26 minutes ago, gado said: Филмите са едно, а добрата стара МПП е друго (по натовски май и викаха нещо съкратено на латиница). Което обаче като абривеатура изобщо не промена характера на не управляемия реактивен снаряд. Палиш му фитила и само седиш и му гледаш сеира. И все пак най-красивата демонстрация на НУРС си остава установката на МИ 24. За цял живот съм влюбен в тая машина по всички параграфи, на авиошоуто ми се искаше да я целуна - не ме допуснаха. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 26, 2021 Share Posted September 26, 2021 Стига си се правил на фея, молим! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 27, 2021 Share Posted September 27, 2021 10 hours ago, RaptoR said: И все пак най-красивата демонстрация на НУРС си остава установката на МИ 24. За цял живот съм влюбен в тая машина по всички параграфи, на авиошоуто ми се искаше да я целуна - не ме допуснаха. Вземи си сглоби един модел на Ревел да се подпикаваш. Имат го това в 1:72 мащаб. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 27, 2021 Share Posted September 27, 2021 1:72 е за дечицата мащаб. Повечето подробности липсват, а частите са твърде малко и груби. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 28, 2021 Share Posted September 28, 2021 18 hours ago, gado said: 1:72 е за дечицата мащаб. Повечето подробности липсват, а частите са твърде малко и груби. Отделно НУРС няма Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 28, 2021 Share Posted September 28, 2021 19 hours ago, gado said: 1:72 е за дечицата мащаб. Повечето подробности липсват, а частите са твърде малко и груби. Е ти много го надцени нашия Мисир, като за него става. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 28, 2021 Share Posted September 28, 2021 20 minutes ago, Godfather said: Е ти много го надцени нашия Мисир, като за него става. Днес да няма заседание Вселенския събор, та си толкова активен? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 28, 2021 Share Posted September 28, 2021 Абе елате и двамата при мен, че после да се дуете като Галактически мисири. Тъкмо вече и файтърчето ми стана хибридна гардианска технология, а Голям бахур е изтупан от горе до долу (само едни гардиански рейлове остава да му сложа за гламур). Та ще мога да ви обръщам внимание и бързо да станете хора. Вместо като онзи, дето на компютърната мишка вика - Дебелия, да го постигате с безумен циклаж. Който циклаж, макар и забавен, щото непрекъснато изникват нови хави, гледки и места. Си остава циклаж. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 28, 2021 Share Posted September 28, 2021 1 hour ago, gado said: Абе елате и двамата при мен, че после да се дуете като Галактически мисири. Тъкмо вече и файтърчето ми стана хибридна гардианска технология, а Голям бахур е изтупан от горе до долу (само едни гардиански рейлове остава да му сложа за гламур). Та ще мога да ви обръщам внимание и бързо да станете хора. Вместо като онзи, дето на компютърната мишка вика - Дебелия, да го постигате с безумен циклаж. Който циклаж, макар и забавен, щото непрекъснато изникват нови хави, гледки и места. Си остава циклаж. Ти прибра ли се в Пловдив, че да дойдеш тука на покрива да пийнеме по една тъъъъъънка мастичка? Ще придърпаме и слакъра Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 28, 2021 Share Posted September 28, 2021 Десетина дена вече от как съм си тук. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 30, 2021 Share Posted September 30, 2021 WHAT IN HELL'S BATHROOM IS THAT?!?!?!?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 30, 2021 Share Posted September 30, 2021 9 minutes ago, RaptoR said: WHAT IN HELL'S BATHROOM IS THAT?!?!?!?!? Просто някой се опитва да такова дявола във въздуха. Трябва да си изключително изперкал за да дадеш толкова пари за геймърска видеокарта на Емвдивия, па била тя и 3090. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 30, 2021 Share Posted September 30, 2021 То понеже ЛАЙНОТО НА АТИ е по-евтино... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 30, 2021 Share Posted September 30, 2021 Някой се е увлякъл с цените. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 14 hours ago, RaptoR said: То понеже ЛАЙНОТО НА АТИ е по-евтино... Бива горе-доле разликата. Та с разликата в цените спокойно си събираш компютър, на който да монтираш такава карта (ако толкова ти е изтрябвала). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts