Godfather Posted March 23, 2021 Share Posted March 23, 2021 Току-що видях, че Сайбърпънка е намалена в Стийм с 20% и реших най-накрая да я взема. Да видим как ще върви на 3080. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 23, 2021 Share Posted March 23, 2021 6 hours ago, Godfather said: Току-що видях, че Сайбърпънка е намалена в Стийм с 20% и реших най-накрая да я взема. Да видим как ще върви на 3080. Намалена НА 20% или СЪС 20%, щото във втория случай се набутваш. Отделно ако ще правиш проби има Замунда - да не мислиш, че ще дам толко пари за тая греда, че да осъзная каква боза е? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 23, 2021 Share Posted March 23, 2021 Ти наистина си голям Мисир, ако си мислиш, че ще сложа ей така някакви кракнати от неясно кой боклуци от Замунда на машината ми. Между другото, картата се държи много добре с играта, на 4К с RTS и повечето опции набримчени до козирката, държи средно между 110-120 FPS. Играта поне като геймплей си я бива. Още от началото обаче се наблюдават разни шантавини, като това на кадъра по-долу: току-що претрепан индивид не се подчинява на законите на физиката. Това до играта е скрийншот от панела със сензорите, изобщо не само видеокартата, но и процесора се товари яко (поне 4 ядра се мъчат над 70%), а вентилаторите на видеото бръмчат на 3050 оборота! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 23, 2021 Share Posted March 23, 2021 2 hours ago, Godfather said: Ти наистина си голям Мисир, ако си мислиш, че ще сложа ей така някакви кракнати от неясно кой боклуци от Замунда на машината ми. Ти си винаги он-топ мегамисир, та - кво ти пречи по-точно? Какви боклуци, щото при мене си работи баш боклука, пардон - продукта? Любопитен съм! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 25, 2021 Share Posted March 25, 2021 Мисире, ставката ми е $150/час за консултации по въпросите на сайбърсекюрити риск мениджмънта та нещо не ми идва мерака да ти го обяснявам в момента. Иначе играта наистина кърти мивки! Явно са изчистили по-сериозните бъгове, защото на този етап попадам само на козметични проблемчета като горния! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 26, 2021 Share Posted March 26, 2021 7 hours ago, Godfather said: Мисире, ставката ми е $150/час за консултации по въпросите на сайбърсекюрити риск мениджмънта та нещо не ми идва мерака да ти го обяснявам в момента. О, верно забравих, че си мегамисир... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
instinct Posted March 26, 2021 Share Posted March 26, 2021 (edited) 8 hours ago, Godfather said: ... ставката ми е $150/час за консултации по въпросите на сайбърсекюрити риск мениджмънта та нещо не ми идва мерака да ти го обяснявам в момента. ... Нещо много скъпо взимаш за простия съвет "отделна машина за игри и забавления, шерване на медии и подобни" . Докато обясниш за какво става на въпрос , и парите за нея вече ще трябва да ти ги дава на тебе Edited March 26, 2021 by instinct Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 26, 2021 Share Posted March 26, 2021 3 hours ago, instinct said: Нещо много скъпо взимаш за простия съвет "отделна машина за игри и забавления, шерване на медии и подобни" . Докато обясниш за какво става на въпрос , и парите за нея вече ще трябва да ти ги дава на тебе Тва си беше едно абсолютно излишно изхвърляне ако питаш мен - по мисирски Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
instinct Posted March 26, 2021 Share Posted March 26, 2021 7 hours ago, RaptoR said: Тва си беше едно абсолютно излишно изхвърляне ако питаш мен - по мисирски Аз бих го питал по въпроса за сигурността първо дали знае коя опер. система е най-разпространена в момента и къде на компютрите се намира Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 26, 2021 Share Posted March 26, 2021 3 hours ago, instinct said: Аз бих го питал по въпроса за сигурността първо дали знае коя опер. система е най-разпространена в момента и къде на компютрите се намира Трябва да си много зле, ако си мислиш, че ще се занимавам с трол като теб. А иначе "къде на компютрите" точно се намира ОС-а можеш да провериш сам - трябва ти само ножовка и по-силна лупа плюс задължителната шапчица от алуминиево фолио, но за нея мисля няма нужда да ти напомням. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 29, 2021 Share Posted March 29, 2021 Не знам какво те хапе, ама тук не е нито платена консултация, нито разполагаме с достатъчно добри психиятри. Тая тема е последното място за такива мозъчни диарии... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted March 29, 2021 Share Posted March 29, 2021 Става ясно, че липсва тема "Знаете ли, че..." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 15, 2021 Share Posted April 15, 2021 В Епик 3 игри безплатно на обща стойност 70 евра... Все повече почвам да си мисля, че тия ни гъбаркат... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 16, 2021 Share Posted April 16, 2021 То па едни игри... Иначе след седмица Епик отново пускат Alien: Isolation. Аз вече я свалих при предишната безплатна серия, но още не съм я почнал да я вида как изглежда на РС (иначе навремето като излезе за първи път я изигригах от-до на PS4). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 16, 2021 Share Posted April 16, 2021 7 hours ago, Godfather said: То па едни игри... Точно това викам и аз - подозирам, че умишлено цитират разни мегараздути цени да заблуждават раята... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted April 16, 2021 Share Posted April 16, 2021 30 minutes ago, RaptoR said: Точно това викам и аз - подозирам, че умишлено цитират разни мегараздути цени да заблуждават раята... https://www.kaldata.com/игри/тим-суини-коментира-загубите-магазин-359107.html Ако вярваш на такива статии Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 31, 2021 Share Posted May 31, 2021 Гледам Resident Evil Village нещо много взела да вдига хайп. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 1, 2021 Share Posted June 1, 2021 Моя любим хейтър бая я насра. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 3, 2021 Share Posted June 3, 2021 Това редовно ми излиза на телефона като реклама и понеже веднъж не можах да я спра и изслушах всичките 5 мин., реших да видя на голям екран за какво иде реч. Тоя трейлър верно е епичен... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 Control е безплатна в Епик, за който има мерак. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 Моята нова краста е Warzone. Ама понякога се изнервям много. Баланса на оръжията в играта е почти нулев. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 1 hour ago, Godfather said: Control е безплатна в Епик, за който има мерак. Мерси! Не знам дали и кога ще ѝ обърна внимание, но изглеждаше интересна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 Играх я известно време на PS4. Има някакъв замисъл, но в даден момент нещо ми писна и я изтрих. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 37 minutes ago, kotora said: Моята нова краста е Warzone. Ама понякога се изнервям много. Баланса на оръжията в играта е почти нулев. И защо я играеш тогава, щом баланса на оръжията е нулев? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 Just now, w00x said: И защо я играеш тогава, щом баланса на оръжията е нулев? почти нулев. Всички оръжия са равни в момента. Само дето, ако ползваш снайпер срещу assault rifle за long range. Assault rifle кърти мивки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts