KenwooD Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 Някой ще ми препоръча ли кеч за компютър. По възможност да го има качен тук. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendettist Posted November 30, 2005 Share Posted November 30, 2005 препора4аите ми някоя игра подобна на armies of exigo,praetorains,age of mitology age of empiers,medival/rome total war абе не6то свързано с рицари или дори като WC3,2,1 a и без Stronghold серията.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 (edited) Може да не е нова игра, ама Hitman:Contracs ми е една от любимите, демек я препоръчвам отвсякъде, ако искате малко да си разбудите мозъчните Друга любима игра е Call Of Duty 2 Тетва е пуцалката на тема WW2.Първата също е велика, макар и поостаряла вече. F.E.A.R. ... аз тва сам и на тъмно не го играя, че до ся да съм врътнал :allien Edited December 10, 2005 by BoqoJIa3a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
riskov Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 Здравейте, Не знам дали има такава тема(търсих но не намерих), ама не искам да отворя нова и затова мисля, че е по-добре един пост в рекуестс, отколкото цяла тема, която ще бъде изтрита. Търся игра, до 20-30 МБ, за онлайн игра между няколко човека(дори и 2 да са), не зависимо дали е тъпа или не, моля за предложения. BTW може и само името й, ама е желателно със линк. Благодаря предварително! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 Здравейте,Не знам дали има такава тема(търсих но не намерих), ама не искам да отворя нова и затова мисля, че е по-добре един пост в рекуестс, отколкото цяла тема, която ще бъде изтрита. Търся игра, до 20-30 МБ, за онлайн игра между няколко човека(дори и 2 да са), не зависимо дали е тъпа или не, моля за предложения. BTW може и само името й, ама е желателно със линк. Благодаря предварително! Не си казал какъв жанр Иначе предлагам Carom3D! www.carom3d.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XAKEPA_2004 Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 Prince of Persia:The Two Thrones e igrata!!! Screenshots(tuk e pokazana XBox versiqta,no nqma golqma razlika s PC versiqta): Shots Download: Download Nqma da e zle da se probvat i drugite igri ot trilogiqta: Sands of Time:Download Sands of Time:Screenshots(tuk e pokazana XBox versiqta,no nqma golqma razlika s PC versiqta) I Warior Within ama me domarzq da tarsq 6otove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mEd0 Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 Човеци дайте некво предложение за игра като "Стрийт Файтър" или "Мортал Комбат" без тях де Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord ico Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Kazete mi nqkav adventure stoto zachiklix na taq Still life!Spesno kazvaite! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 (edited) Kazete mi nqkav adventure stoto zachiklix na taq Still life!Spesno kazvaite! Syberia И двете части са супер. Fahrenheit / Indigo Prophecy CSI мое да видиш.Няколко части са, ама съм играл само едната и не знам коя да ти препоръчам. Ся тва са сещам Всичко ест го има в http://gamez.com.tw/ Post Mortem - Играта е от 2003 и не чакай много от графиката, обаче е много добра по мое мнение. Edited January 7, 2006 by BoqoJIa3a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 Still life и Black mirror също са добри Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted January 11, 2006 Share Posted January 11, 2006 предложете някаква multiplayer ориентирана игра ... нещо подобно на unreal tournament т.е. да може единият да направи сървър и другите да се "закачат" за него. да е пуканица благодаря предварително quake III отпада като вариант Delta force някоя версия може да пробвате Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 11, 2006 Share Posted January 11, 2006 (edited) Искам да питам дали някоя НФС може да се играе мултиплейър по ип или по какъв друг начин става ... Edited January 11, 2006 by Fibaman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted January 11, 2006 Share Posted January 11, 2006 (edited) Искам да питам дали някоя НФС може да се играе мултиплейър по ип или по какъв друг начин става ... Абе на нали тая новата можеше с една програма hamachi да са играе.Ама аз лично не успях да си я оправя и да играя с приятели.Ти вярвам ша си по оправен и ша си я оправиш.BTW с тая програма играете в Lan Game така май беше Edited January 11, 2006 by NickelbacK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted January 12, 2006 Share Posted January 12, 2006 (edited) Knights Of The Temple 2 Screenshot: Геймката е добра препоръчвам ви е! Edited January 12, 2006 by Lil Scrappy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 Knights Of The Temple 2 Screenshot: Геймката е добра препоръчвам ви е! моля ви дайте ми линк за Knight of Honor 2. Много искам да я играя. Играх първата част и страшно ме зариби, а за втората съм чувал само хубави неща. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 моля ви дайте ми линк за Knight of Honor 2. Много искам да я играя. Играх първата част и страшно ме зариби, а за втората съм чувал само хубави неща. В арена-та и в дата-та я има , торент е . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 В арена-та и в дата-та я има , торент е . много благодаря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alukard Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 Kazete mi nqkav adventure stoto zachiklix na taq Still life!Spesno kazvaite! guilty gear X i guilty gear XX Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plamen_333 Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Според мен Age of Empires 3 си заслужава кампанията е много зарибена Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dudunkov Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 Според мен PES5 е най-добрия фудболен симулатор.Заслужава си да се играе Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guardian Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 Knights Of The Temple 2 Screenshot: Геймката е добра препоръчвам ви е! otkade da q svalq taq igra dai link Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cherepcho_23 Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 Аз предлагам да играем мост уантед супер зарибева игра е! пламене333 Age of Empires 3 тази игра е супер! но локото е ужас Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 (edited) Имам едно въпросче => Не съм играл нито една от 3-те игри и ако може някой да каже коя е по-добра много ще съм благодатен , а игрите са : Battlefield 2 Battlefield 2: Special Forces Battlefield Vietnam Олеее сега като гледам изискванията 1-вата и 2-рата да ги отписвам и то май 3-тата остана Edited February 12, 2006 by Fibaman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 Имам едно въпросче => Не съм играл нито една от 3-те игри и ако може някой да каже коя е по-добра много ще съм благодатен , а игрите са :Battlefield 2 Battlefield 2: Special Forces Battlefield Vietnam Олеее сега като гледам изискванията 1-вата и 2-рата да ги отписвам и то май 3-тата остана Щях да ти препоръчам BF2, но явно имаш слаба машина. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 13, 2006 Share Posted February 13, 2006 (edited) Щях да ти препоръчам BF2, но явно имаш слаба машина. Аз гледах изискванията и само картата не ми стига ама със зор може и да тръгне . Edited February 15, 2006 by Fibaman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts