exabyte Posted April 13, 2017 Share Posted April 13, 2017 (edited) Принципно идеята ми е, че аз ги купувам (както и игрите) с колекционерска цел Иначе, да и ти си прав, че на този може да блъскам колкото искам, а оригиналдЪта да си го пазя Edited April 13, 2017 by exabyte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 13, 2017 Share Posted April 13, 2017 Ааааа. Е виж, колекционерството вече си е друга работа.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 14, 2017 Share Posted April 14, 2017 Еми пак олекнах покрай форумни лакърдии Тв.игра SEGA mega drive-2.В перфектно състояние, не различима от нова. Работи без никакви забележки. Пълен комплект с аксесоари и една дискета. Играта е модел 2014г. И е със 368 вградени игри. Най интересните и забавни, нямате нужда от допълнителни дискети.Пращам с опция преглед и тест. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 14, 2017 Share Posted April 14, 2017 Каква е тая Китайска измишльотина? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 14, 2017 Share Posted April 14, 2017 Никаква - оригинална Сега си е барабар с кутията. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 14, 2017 Share Posted April 14, 2017 Каква е тая оригинална сега от 2014-та с 300+ вградени игри? Къде са вградени като Сега-та няма вградена памет дори за сейвове на игрите? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 14, 2017 Share Posted April 14, 2017 Не знам и аз останах много изненадан, но човекът каза следното: Не е модвана,а фирмата прави нови модели от няколко години с вградени игри.На кутията го пише.А играта дали я има незнам има 368 различни игри и сигурно я има,а за цената Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 14, 2017 Share Posted April 14, 2017 Не знам за такова нещо аз. Сега отдавна не прави хардуер. Има ли линк към тая обява? Няма да ти купя сега-та, спокойно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 14, 2017 Share Posted April 14, 2017 ЕТО Не знам за такова нещо аз. Сега отдавна не прави хардуер. Има ли линк към тая обява? Няма да ти купя сега-та, спокойно. Аз също съм изненадан, както казах, но за 45 лева си е добре. Предвид падовете и игрите - напред съм дето се вика. И все пак това с 2014 не ми се връзва - тая кутия не мяза да е от 2014.... Той казва, че е гарантирано оригинална Сега... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 14, 2017 Share Posted April 14, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=CxXKPKNVM0k Намерих ревю на въпросната "King Series 368 in 1". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted April 23, 2017 Share Posted April 23, 2017 (edited) ЕТО Аз също съм изненадан, както казах, но за 45 лева си е добре. Предвид падовете и игрите - напред съм дето се вика. И все пак това с 2014 не ми се връзва - тая кутия не мяза да е от 2014.... Той казва, че е гарантирано оригинална Сега... Никога ама никога не вярвай на продавач от olx особено щом ти гарантира нещо! Unlicensed Mega Drive clones SEGA никога няма да направят подобно "нещо". Ако все пак решат, то ще е нещо като Nintendo NES mini и ще стане същият хит - гарантирам! Единствено това има тяхното разрешение да носи логото им, но пак не е тяхно производство и цената му е доста далеко от тази която си дал. Edited April 23, 2017 by exabyte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 23, 2017 Share Posted April 23, 2017 Ами вкъщи е вече - всичко е наред визуално, но съм го подкачал още, но дори само падовете ме изкарват напред. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 26, 2017 Share Posted April 26, 2017 (edited) Новия Outlast го има в Замунда Днеска май ще се стои до късно. Edited April 26, 2017 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted May 7, 2017 Share Posted May 7, 2017 (edited) Quake Champions Beta Giveaway – 5K Codes Up for Grabs Edited May 7, 2017 by exabyte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skazy Posted May 13, 2017 Share Posted May 13, 2017 Здравейте! Играе ми се някакъв FPS multiplayer и се спрях на Battlefield 4 и Battlefield Hardline! И тъй като мисля да закупя едната, коя ще ми препоръчате? Може да предложите и други заглавия, но да е в същия ценови диапазон, че доста често се случва да ми писне бързо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 13, 2017 Share Posted May 13, 2017 Кой ценови диапазон? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skazy Posted May 13, 2017 Share Posted May 13, 2017 Около 30-40лв. И да се има в предвид, че ще я взема online от g2a, steam или kinguin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 26, 2017 Share Posted May 26, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 26, 2017 Share Posted May 26, 2017 Атмосферата, духа и местоположението изглеждаш яки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 26, 2017 Share Posted May 26, 2017 Пфф, тва излиза след 100 години. Ще ни се изчака чакалото дотогава. Иначе изглежда яко. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 26, 2017 Share Posted May 26, 2017 Е тва на нищо не прилича вече - КОГА ЩЕ СЕ СПИ?!?!?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 27, 2017 Share Posted May 27, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 27, 2017 Share Posted May 27, 2017 В ozone Deluxe вврсиите за конзола (физическо копие), в момента са 125лв. Сигурно скоро ще се появи и тази за PC. Ти ше дадеш 140 за дигитален даунлоуд. Защо? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 27, 2017 Share Posted May 27, 2017 Защото това е директно от UBISOFT, най-евтиното като за РС - версия DELUXE ако не виждаш, обикновената е 10 евра надолу. Пука ми за тъпи конзоли. Верно, може по Коледа да има нещо по-така, но сърце юнашко НЕ ТРАЕ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 27, 2017 Share Posted May 27, 2017 Директно от Юбисофт е най-скъпото място, от което можеш да купиш по подразбиране. Аз също съм написал цена за версия Deluxe, ако не виждаш. Общо взето, само последното ти изречение носи някаква съществена информация. То човек се опитва да ти помогне с информация, за да спестиш някой лев, а насреща пак сопкане среща... Давай, парите са си твои. Аз предпочитам физическо копие на играта, отколкото дигитално. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts