PSYCHOSIS Posted February 14, 2013 Share Posted February 14, 2013 (edited) Минах Dead Space - много съм доволен! Такова усещане никой филм не може да ми предложи! Атмосферата е страхотна, зверовете са гнусни и крещящи, от озвучаването те побиват тръпки и след всяка следваща стъпка надолу по коридора започва да ти става все по-тежко на стомаха Играта има и своите минуси - кратка е (~ 10 часа), праволинейна, с еднотипни мисии, тромаво управление, но всичко това остава на заден план. Препоръчвам! ---------------------- Колкото до новия Jagged Alliance - по-скоро бих ял торта с кравешки лайна, отколкото да й дам втори шанс! Edited February 14, 2013 by PSYCHOSIS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 (edited) Консенсосът май е, че Дед Спейс 2 е най-добрата от трите. 2>1>3. Като хорора в 3 е на Gears of Wars ниво, т.е. несъществуващ. Аз вчера от доста време насам за първи път изпитах какво е да ти липсва време - седнах на ПЦто към 12 на обед, в 21:30 изведнъж се сещам, че трябва да се къпя и да си лягам. Е, към 00:30 си легнах де... Path of Exile Edited February 15, 2013 by liquid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 О, да - DS2 определено е километри пред DS! Всичко, което не ми харесваше в първата част, е оправено. И Айзък говори!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 Да, но актьора никак не ми харесва. Има един такъв... Twilight-ски глас. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 Пуста работа, и DS2 е кратка (~ 9 часа). Но е много по-добра! Свалям тройката с надеждата всичките негативни коментари, които четох, да са преувеличени. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 7-10 часа са дълги всички сингъл кампании, това е нормално в последните 5 години. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 Пуста работа, и DS2 е кратка (~ 9 часа). Но е много по-добра! Свалям тройката с надеждата всичките негативни коментари, които четох, да са преувеличени. Аз я свалих и чакам да се произнесеш преди да инсталирам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 Като цяло съм доволен (след около 4 часа игра). Големият ми проблем е със сейвинг системата. Не знам защо са решили да я променят. Сега вместо станциите от първите две части има "save and quit", което понякога е много досадно. Одеве ми се наложи да изляза, save and quit, после load ме върна с около 15 минути и 2 големи битки назад. Много ми харесва новия бенч - можеш да крафтваш и модифицираш оръжия със събраните ресурси. Добявянето на secondary мисии и възможността да посещаваш различни локации правят играта малко по-отворена и динамична. Вярно, ужасът е понамалял. Чак несъществуващ - не бих казал. Но аз имам обяснение - в първата част си абсолютен нърд и дори мишка би те стреснала; във втората част си един от малкото, които имат опит в битката с некроморфите; а в третата част вече си badass. Поне аз така усещам героя - имам увереност в него, спокойно вървя по коридорите и целя животните в капачките! Така че инсталирай смело! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted February 17, 2013 Share Posted February 17, 2013 (edited) CRYSIS III ...И нека си дойдем на думата. вече я има за xbox Edited February 17, 2013 by TRIBALERO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted February 17, 2013 Share Posted February 17, 2013 Крайзис-шмайзис. Опитайте Antichamber. От един час я разцъквам и играта е тотален mindfuck. Ако искате да си раздвижите малко мозъка - пробвайте я. Според мен са я писали много напушени шизофреници. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 (edited) Опитайте Antichamber. Четох интересни коментари за нея, но версиите, които намерих, не ми тръгват - след логото веднага се връща на десктопа. Ти купил ли си я? Иначе минах и Dead Space 3 (~ 16 часа). Изключително добра трилогия! Ще чакам DLC и може би ще пробвам някой от по-хардкор режимите. Сега ще пробвам Aliens: Colonial Marines. Edited February 18, 2013 by PSYCHOSIS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 От къде намирате толкова време за игра бе хора. Аз не мога да седна да поиграя от повече от 1 месец вече, а имам една камара игри свалени. Сигурно цял живот няма да мога да ги изиграя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 Не ходим по чалги Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 Не ходим по чалги Надали играеш игри само Петък и Събота от 1 до 7 сутринта.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 (edited) Аз се зарибих да цъкам Planetside 2. Играда е безплатна и стават епични битки от 100vs100 човека. В сървър woodman с Vanu съм. PlanetSide 2 is a massively multiplayer online first person shooter where players align with one of three unique empires. Join thousands of simultaneous players in intense infantry, air, and ground vehicle gameplay.This wiki is dedicated to providing the community with tools to discuss the ever evolving universe of PlanetSide. Edited February 18, 2013 by Mepk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 Вече я споменаха в тази тема. Дори и отделна тема съм направил. На мен сравнително бързо ми омръзна.Ужасно бавно се трупат точките, а трябва да си избереш само един клас, ако искаш да прогресираш. Отделно, фърчалките, които ме зарибиха по играта са доста прецакани. Без да им направиш хиляда ъпгрейда са доста трудно приложими в реална битка, а като умреш - бегай да чакаш 20 минути, преди да respawn-не... Или ъпгрейд, с който да намалиш cooldown-а. А, да и за фърчалките е хубаво да си инженер, иначе...Иначе и аз съм Vanu, забравих на кой сървър съм, някъде battle rank 11 Infiltrator съм направил, ама взе да ми става безинтересно и еднообразно, основно заради ужасно бавния прогрес. Което е нормално де - хората все пак искат да печелят, а за целта - да инвестираш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 Аз тая вечер ще качвам новия Краизис на ПС3ката да видим дали ще ме хванат лудите. 2ката така и не я играх повече от 30мин. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 (edited) От къде намирате толкова време за игра бе хора. Аз не мога да седна да поиграя от повече от 1 месец вече, а имам една камара игри свалени. Сигурно цял живот няма да мога да ги изиграя. Ей тва някой като ми го каже и ми иде да му отвъртя главата. ВИНАГИ човек може да отдели време за любимите си занимания, ако иска. Освен ако не е някъв роб или да бачка по 14-15 часа на ден натоварваща работа. Честно ми кажи толкова ли не може да отделиш 1 час през деня (примерно вечерта), за да разцъкаш няква игричка или да изгледаш филм, или квото там ти харесва? Психоза, от замунда я дръпнах и проблеми с черни екрани нямам. Edited February 18, 2013 by Sothbiss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 Ей тва някой като ми го каже и ми иде да му отвъртя главата. ВИНАГИ човек може да отдели време за любимите си занимания, ако иска. Освен ако не е някъв роб или да бачка по 14-15 часа на ден натоварваща работа. Честно ми кажи толкова ли не може да отделиш 1 час през деня (примерно вечерта), за да разцъкаш няква игричка или да изгледаш филм, или квото там ти харесва? Психоза, от замунда я дръпнах и проблеми с черни екрани нямам. Разбира се. 1-2 часа мога да отделя, но Психозата изиграва игрите за по 2 дни. Последните 2 седмици, през времето, което мога да отделя си пусках да гледам Rome, но сега след като го изгледах, може и да стигна до игрите. God Of War 1 я играх 2-3 седмици. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 Почивни дни няма ли? За една събота и неделя могат да се изиграят 2-3 сингъл плейър игри без никакви проблеми. Или можеш да ги цъкаш по 1-2 часа на ден в продължение на 1-2 седмици и си готов. Само организация се иска. Рим е тъп. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 При мен ключовото нещо е, че нямам фиксирано работно време. Ако днес пренебрегна работата за сметка на игра, утре мога да стана в 5 и да наваксам А и когато се зарибя по нещо, няма спирка! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 Преди да започнете Коло0ниалните маринки http://www.escapistmagazine.com/videos/view/jimquisition/6863-Previewed-Preordered-Prescrewed Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 Така е, положението с маринките е трагично. Затова реших да се гмурна в дълбините на X Universe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 Превъртях FarCry 3. Трябва да кажа, че е доста добре направена, сюжета е доста интересен. И толкова възможности за снайпера <3 <3 <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 25, 2013 Share Posted February 25, 2013 Онзи ден случайно видях в замунда рип на TERA.Та я свалих и вече съм 11ти левел прийст.Много прилича на AION и може би на Lineage2(не съм я играл нз).До колкото разбрах босовете са доста труднички. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts