DMX Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 Здравейте !! Не ми се почва нова тема,и затова ще пиша тука.Блокирах на 4-та мисия на Hitman 2.Ако някой я е превъртал да ми пусне едно ЛС плс Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niki_niko Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 az predlagam da se igrae gta vice cite Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAPMOT Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 ИГРАЙТЕ UNREAL TOURNAMENT 2K4 И СЕ ПОМАЗВАЙТЕ.За мен т'ва е най-мощната multyplayer игра на вси4ки времена. UT RULEZZZ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 Мба... Де да знам. В съзнанието ми има две фракции :starwars . Call of duty и Brothers in arms... Пък може и sims 2 или една студена боза докато се чудиш кое да избереш... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danny_man Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 http://www.herowar.com/recruit.phtml?id=22892 mnogo e dobra pravi6 si ricari voinici magic istorii i tn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Brood War Worms Armageddon Counter-Strike Едни от любимите ми игрички Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouLReAVeR Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 момчета(и момичета разбира се), ако някой е играл на Onimusha 3 , нека ми каже мнение и дали си заслужава да я тегля.(зарибих се веднъж като й видях трейлърчето по GameGuide - MM). Ако поста ми не е точно за тук - делл с големия ботуш. Peace 2 aLL\/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted May 2, 2005 Share Posted May 2, 2005 (edited) Escape: Yavin 4 - адон към JA.Велико!!! 13 нови мисии! Между другото търся JK: Lady Jedi.Пустите руснаци не го дават за Downloads.Искат 200 рубли(около 5 евро).Не че е проблем, но доколкото разбрах го доставят само в Русия.Ако някой има инфо, моля да сподели Edited May 2, 2005 by jojo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naso Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 Между другото търся JK: Lady Jedi.Пустите руснаци не го дават за Downloads.Искат 200 рубли(около 5 евро).Не че е проблем, но доколкото разбрах го доставят само в Русия.Ако някой има инфо, моля да сподели <{POST_SNAPBACK}> Ето ти линка за Мулето : ed2k://|file|Star%20Wars%20Lady%20Jedi%20(rus).ISO|631603 200|656DBC16C767FA7385BE74B4032043AA|h=2GLGT7O2Q3M MHFZ5QTJ2LPCEAO4XIUOM|/ Аз го имах , него или подобен ,но нещо не бях особенно впечатлен и го изтрих(трябва ше ми място) преди седмица Виж ТОЗИ адрес,мисля ,че ще намериш интересни неща. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 Roller coaster 3 В началото е малко трудно , но като свикнеш (един-два часа) започваш да се кефиш ето линк към един сполучлив screenshot . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 Знаете ли дали има други преведени на български игри освен "Тhe Black mirror" и "Тайната на сребърната обеца"??Куестове имам впредвид.Преди време играх Черното огледало и се накефих много .Така,че ако някой знае подобна преведена на български игра ще съм му много благодарен! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 Roller coaster 3В началото е малко трудно , но като свикнеш (един-два часа) започваш да се кефиш ето линк към един сполучлив screenshot . Eeeeeeeee. защо го показа ся тоя шот... пак се зарибих и трябва да си я тегля ся... тц тц тц. Знаете ли дали има други преведени на български игри освен "Тhe Black mirror" и "Тайната на сребърната обеца"??Куестове имам впредвид.Преди време играх Черното огледало и се накефих много .Така,че ако някой знае подобна преведена на български игра ще съм му много благодарен! ето ти страницата на Gramis.. виж кои игри са превели : Gramis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendettist Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 http://gamez.com.tw/info.php?id=1108-link za igrata Cossacks 2 Napoleonic Wars! tova e igrata ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted May 20, 2005 Share Posted May 20, 2005 (edited) Moto GP2 Edited May 20, 2005 by KenwooD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruss Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 (edited) Някой случайно да знае дали ще излизат нови игри от поредицата Star Wars (защото много сам се заребил тия дни ) ? И кога ? Edited May 25, 2005 by Bruss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 Някой случайно да знае дали ще излизат нови игри от поредицата Star Wars (защото много сам се заребил тия дни ) ? И кога ? <{POST_SNAPBACK}> Ами щом толкова си се заребил погледни в официалният сайт! Няколко поста по-нагоре има още малко инфо.JK: Ladi Jedi вече я играя, макар че не съм много въодушевен Дарт Вейдър да ми говори на руски.Все пак става игрицата - щом въртим мечове... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 Тази игра е много яка!Вижте темата и сваляйте! Hard Truck Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Трябва ми нещо от рода на Hitman или Max Payne,което да тръгне на: Pentium Celeron 2000MHz Memory 256MB SDRAM RIVA TNT2 M64 32MB 10x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 JK: Ladi Jedi вече я играя, макар че не съм много въодушевен Дарт Вейдър да ми говори на руски.Все пак става игрицата - щом въртим мечове... <{POST_SNAPBACK}> къде мога да я намеря за download? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
12345_ Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 (edited) Предлагам тази игра: World of Warcraft и тази: Leanige II(мисля че така се пишеше), за тази не намерих линк и тази: BattleField II Това са три ненормални игри Edited June 27, 2005 by 12345_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Препоръчайте ми някое RPG, базирано върху Д&Д, което да го има на вареза! Падам си по "сериозни" такива, а Балдурс Гейт и Невъруинтър Найтс ги минах вече, уви (даже и неофициални допълнения свалях, ама ми писнаха вече...) Че от 3 месеца нон-стоп игра на човек и ВоВ може да му омръзне... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMDAthlon Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Кажете ми някоя игра подобна на Manhunt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Кажете ми някоя игра подобна на Manhunt <{POST_SNAPBACK}> The Suffering май е подобна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMDAthlon Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 The Suffering май е подобна <{POST_SNAPBACK}> Мне не е много подобна Става дума за нещо със дебнене като манхънт Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rane Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Fantastic Four Игрицата зарибява доста и върви дъгаво ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts