Erin Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 Гривните се продават тук , защото магазина, в който до сега са били се затваря ! БИОГРИВНИТЕ "POVER BALANCE” НА НАСА-САЩ СА НАЙ-НОВИЯТ ХИТ в СВЕТОВЕН МАЩАБ! В ЕВРОПА, ТРЪГНАЛАТА ОТ ИСПАНИЯ ИНВАЗИЯ ВЕЧЕ СЕ ПРЕНАСЯ В ГЕРМАНИЯ И ИТАЛИЯ, А ОТСКОРО "POVER BALANCE” СА СУПЕР ХИТ И У НАС! БИОЛЕЧЕБНОТО БИЖУ ПРЕМАХВА НАТРУПАНАТА НЕГАТИВНА ЕНЕРГИЯ, РЕГУЛИРА КРЪВНОТО, ГАРАНТИРА СПОКОЕН СЪН И ПОДЪРЖА ЗДРАВОСЛОВНИЯ ТОНУС НА ОРГАНИЗМА. НАСКОРО МЕДИИТЕ НИ ИНФОРМИРАХА, ЧЕ "POVER BALANCE” СА НЕСМЕНЯЕМ АКСЕСОАР ЗА ВЪТРЕШНИЯ НИ МИНИСТЪР И ЗА ГЛ. ПРОКУРОР! НЕ ГИ СВАЛЯТ ОТ РЪЦЕТЕ СИ МНОГО ПОЛИТИЦИ И СВЕТОВНО ИЗВЕСТНИ СПОРТИСТИ, АКТЬОРИ, ПЕВЦИ И ЗНАМЕНИТОСТИ В МНОГО СТРАНИ НА СВЕТА. Гривните се предлагат в размери : S, M и L и в следните цветове : прозрачен, бял, черен , червен и син. Размери на гривните в сантиметри : S - 17.5 см. Налични цветове : прозрачен, черен, червен M - 19.0 см. Налични цветове : прозрачен, черен, червен L - 20.5 см. Налични цветове : прозрачен, черен, червен, тъмно син Допълнителна информация : официален сайт - http://www.powerbalance.com/international/?hl=bg# други сайтове - http://store5.data.bg/watchmen/html/power.html ; http://chilikovi.com/powerbalance.html YouTube - цена - 20 лв. Ограничени бройки , по 1-2 бр. от цвят. намират се в Пловдив за контакти тук на ЛС или тел. 0895420848 п.с. Снимки - утре или днес по-късно ----------************----------------***************----------------- отговарям тук , за да не се Up-va темата допулнително : - Да , вървят в кутийка и отзад имат код (някой от тях) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaSsSkO Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 Значи тези гривни вървят в кутиика и отзад имат код ? имам интерес .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
connect Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 Ще взема една L,цвета на място. Едит:Говорихме преди малко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stinglover Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 И аз имам интерес , но не ми вдигна като ти звънях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
batmirko Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 Здр. една черна М-ка за мен.. утре ще се чуем... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miroslav Milushev Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 Отзад на кутиите има ли код или просто пише ÚPC Link to comment Share on other sites More sharing options...
batmirko Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 Днес взех една, код не виждам, UPC има ! " отговарям тук , за да не се Up-va темата допулнително :- Да , вървят в кутийка и отзад имат код !!! " Колега би ли обяснил къде е кода, че работата ми замириса на Report ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 Хайде и в тази тема да се обадя....моля споровете да ги пренесете в специализираната тема за спорове (знаете коя). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erin Posted November 19, 2010 Author Share Posted November 19, 2010 Гривните се продадоха , моля темата да се заключи . последната отпътува преди малко ... п.с. Колега - batmirko , като си я взел нали си я огледал , до колкото разбрах си я тествал днес и си я купил от съпругата ми , че мен ме нямаше. Незнам какво имаш предвид, но ако не ти е харесала защо си я взел ???? !!!!! по куриер ли я взе или лично ? някой те накар или сам си я поискал, хайде моля без подобни коментарчета. или може би си гледал другаде днес, а не в гривничката , ако е така ела и ми я върни утре лично на мен , имаш ми тел . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breez Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 За да няма повече спекулации с гривните мисля,че продавача трябва да ни уведоми дали имат специален скреч код за проверка на задната страна на кутията! http://power-balance.bg/proverka-original-power-balance Link to comment Share on other sites More sharing options...
rPo3uH Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 Аз съм много недоволен!!! понеже писах на продавача че искам гривна и той каза че преди мен има само едно момче което иска гривна. каза че после ще се свърже с мен а то ... продал всички гривни. ПС: дано поне да са фалшиви, че да не ме е яд. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.