sMARTBomber Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 Възникна следния проблем с Photo Clip-a ми, модел PhC 7216: При включване се появява менюто Settings независимо в кой режим съм в момента, и няма никакво управление нагоре/надолу. Действа единсвено Power Off... Проблема се получи от както без да искам обърнах + и - и то когато се мъчех да го подкарам със зарядно за Нокиа. Знам че е доста ламерско, но бях пиян и беше 3часа и нямах заредени батерии и трябваше да снимам нещо яко и тн... Изискванията на камерата: са 3,3 V / 2 A a зарядното беше: 3,7 V / 350 mA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 Аз моя (същия като твоя ) като го взех и веднага отидох до един магазин (исках адаптер да си купя ) и той беше бая по-мощен и като ми го включиха наобратно той не тръгна после го пуснах и пак го влючиха и той се изключи , обаче не изгоря (работи си перфектно ) Аз също го включвах наобратно бая пъти в един фенер 4.5 V (незнам колко ампера беше) дори после го включих както трябва и работи . Такова нещо обаче не ми се е случвало. Виж в тяхния сайт инструкциите за Photo Clipa там пише разни диагнози Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted June 24, 2004 Author Share Posted June 24, 2004 Абе гледах ама пише супер тъпи работи от сорта на Q: защо не ми се открива като устройство под Win98 и тн... абе аз мисля че някой кондензатор се е запушил, нещо като защита ли дедазнам. Жалко че не разбирам повече от електроника... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 Жалко че не разбирам повече от електроника... Аз преди когато се чудих къв фотоапарат да си взема и търсих в интернет инфо за Photoclip и имаше по разни руски сайтове разглобен (по платка ) и май имаше някви обяснения . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 @sMARTBomber ,хората си имат сервиз.Ако ти е още в гаранция ще ти го оправят FOR FREE http://www.daisymm.com/l/bg/where2by/Europe/w2b_bg.htm П.С Само че не съм сигурен дали имат такъв в Пловдив или ще трябва да ти го пращят в София Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 Да бе няма в Пловдив само в София праща се по някоя фирма на тяхна сметка и ако имаш късмет след 1 месец ти го връщат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.