Jump to content
BulForum.com

Nai-gotinite uchilishta v Plovdiv

HuK

Recommended Posts

• Replies 378
  • Created
  • Last Reply
и все пак в Руската са най-умните и най-точните хора!!!

awe 4ovek nito shte te obijdam nito shte te narejdam ne sam ot ruskata, a ot sasednoto, ama kato vi gledam vseki den to napravo losho mi stava kak moje da ima takiva hora we.mn ste zle moje da ne ste vsi4ki takiva ama qvno ima nnqkoi koito vi sazdavat losho ime

Руската си е супер даскало не е каато някои супер изостанали като Стефан Караджа и не е като някои супер зубарски като МГ-то и все пак в Руската са най-умните и най-точните хора!!!

Ти осъзнаваш ли какво говориш? Факта, че сравняваш Иван Вазов с Стефан Караджа показва колко акъл се е насъбрал там.

Иначе смятате ли, че ще получите обективен отговор на този въпрос? Всеки си мисли, че неговото даскало е най-хубави и съответно най-трудно, защото не е стъпвал в друго. Аз лично страхотно много харесвам ПГХТТ (бившото ТХВП) поради следните причини:

- Има добра база - Лаборатории, експерементални цехове, хубави компютърни зали + evrocom internet, висококачествени работилници, физкултурни салони, басейн и тн.

- Добра подготовка по специалноста - Наистина евала правя за това което съм научил в годините до сега.

- Професионално обучение - В зависимост от специалноста в 12 или 13 клас се държат държавни изпити за професионално обучение, даващо възможност за доста по-добро развитие в далечен план.

awe 4ovek nito shte te obijdam nito shte te narejdam ne sam ot ruskata, a ot sasednoto, ama kato vi gledam vseki den to napravo losho mi stava kak moje da ima takiva hora we.mn ste zle moje da ne ste vsi4ki takiva ama qvno ima nnqkoi koito vi sazdavat losho ime

i prodaljava6!!! SPRI SA WE!!! ne vijda6 li 4e 75% ot u4enicite v twoito daskalo pu6at! 40% ot tqh sa djankari a 10% sa narkomani! I TWA E JIVA STATISKITA!!! i na vsi4koto otgore vsi4ki do 1 hodite na daskalo po zadaljenie! NE MI GOVORI KOI E ZLE 6tot osven vsi4ko twa nqmate i 1 svqsten daskal i o6te pove4e NITO 1 SVQSTNO momi4e[s malko izkliu4eniq] are zemi se skrii nqkude.. ILI PO SKORO PORASTNI!

i prodaljava6!!! SPRI SA WE!!! ne vijda6 li 4e 75% ot u4enicite v twoito daskalo pu6at! 40% ot tqh sa djankari a 10% sa narkomani! I TWA E JIVA STATISKITA!!! i na vsi4koto otgore vsi4ki do 1 hodite na daskalo po zadaljenie! NE MI GOVORI KOI E ZLE 6tot osven vsi4ko twa nqmate i 1 svqsten daskal i o6te pove4e NITO 1 SVQSTNO momi4e[s malko izkliu4eniq] are zemi se skrii nqkude.. ILI PO SKORO PORASTNI!

che ima mn pushachi ima ama ne sa 75% , narkomani sa mn po malko che ima mn loshi daskali ima ama ima sashto i mn svestni. za momichetata ti neshto si bolen we kak da nqmame hubavi momicheta ,qvno ne si se zaglejdal dostatachno. a che hodim po zadaljenie hodim ama to v dneshno vreme na koi mu se hodi chak tolkova na daskalo

То навсякаде има такива ама специално тия кадето ги познавам аз(тоест доста хора) 80% са супер точни и яки хора.Докато има и такива за които те е срам да кажеш че са от твойта гимназия! :D :D

Ти осъзнаваш ли какво говориш? Факта, че сравняваш Иван Вазов с Стефан Караджа показва колко акъл се е насъбрал там.

Иначе смятате ли, че ще получите обективен отговор на този въпрос? Всеки си мисли, че неговото даскало е най-хубави и съответно най-трудно, защото не е стъпвал в друго. Аз лично страхотно много харесвам ПГХТТ (бившото ТХВП) поради следните причини:

- Има добра база - Лаборатории, експерементални цехове, хубави компютърни зали + evrocom internet,  висококачествени работилници, физкултурни салони, басейн и тн.

- Добра подготовка по специалноста - Наистина евала правя за това което съм научил в годините до сега.

- Професионално обучение - В зависимост от специалноста в 12 или 13 клас се държат държавни изпити за професионално обучение, даващо възможност за доста по-добро развитие в далечен план.

Просто правя сравнение,ама няма смисъл от тия спор никой не е бил в на другия училището и неможе да се изкаже по тая тема затова всеки да казва бонусите на неговото училище и да не обижда чуждото!!! :wacko:

Психар, не се ядосвай толкова лесно :). Това за наркоманите в английската си е чиста легенда. Казвам го не на изуст, а защото там имам повече познати от колкото в моето училище. За последните 4 години видях само 1 наркоман, който успя да преодолее този проблем. Пък ти да не ми кажеш, че не ходиш по задължение? Може да ти е приятно да ходиш, но определено ходиш по задължение. Пък това за момичето го приемам като лична обида... Все пак приятелката ми е от там.

Сега спри да се ядосваш толкова, подишай малко чист въздух... може да запалиш и една цигара :lol: .

Уаъ,май вси4ки са у4или в английската.Me too :) Мога да кажа 4е у4ителите ме дразнят отвсякъде,има си готини хора в даскалото,но има и такива забутаняци.Това 4е се у4и толкова много-ИЛЮЗИЯ.Първия срок не съм сядала за пове4е от 2 4аса на ден а имам само 1 петица,вси4ко друго-6.И между другото не липсват и влезналите не със знания а със средства.Ина4е у4или6тето си е яко :P

Уаъ,май вси4ки са у4или в английската.Me too  Мога да кажа 4е у4ителите ме дразнят отвсякъде,има си готини хора в даскалото,но има и такива забутаняци.Това 4е се у4и толкова много-ИЛЮЗИЯ.Първия срок не съм сядала за пове4е от 2 4аса на ден а имам само 1 петица,вси4ко друго-6.И между другото не липсват и влезналите не със знания а със средства.Ина4е у4или6тето си е яко 

Az sam ot teta i poviarvajte mi hi4 ne e hubavo :sick :sick :sick !!!

PGSAG-ili kazano

Profesionalna

Gimnaziq po

Stroitelstvo,

Arhitektura i

Geodeziq

demek Stroitelniq ruleZZZ

neznam dali ima hora ot tova daskalo vav foruma no iskrenno se nadqvam da ima ..!!!

PGSAG-ili kazano

Profesionalna

Gimnaziq po

Stroitelstvo,

Arhitektura i

Geodeziq

demek Stroitelniq ruleZZZ

neznam dali ima hora ot tova daskalo vav foruma no iskrenno se nadqvam da ima ..!!!

нее , строителния е тапо .... тоха е наЙ-якото у4илище в пловдив!!! :punk направо рулирааа АВЕ ЕИИИИИИ !!!!! :devil

Руската си е супер даскало не е каато някои супер изостанали като Стефан Караджа и не е като някои супер зубарски като МГ-то и все пак в Руската са най-умните и най-точните хора!!!

Може да са най-точните само на дарц и джамини :D

тренирай по-голяма точност при EDIT-а, гледам нещо все не го уцелваш. :) Виж ме мен как го нацелих, направо HEADSHOT :excl:

Бах маааааму никой ли няма от Иконома :blink: Иконома е най-доброто, другите паста да ядът :punk

едит: а това сега го видях, щото изглежда сме си писали постовете заедно :punk

Иконома № 1!!!

Учители -  :punk

Матерялна база -  :punk

Храна -  :sick

Уютност в клас -  :punk

Интернет -  :punk

:punk

Пак се почна. В МГ-то са зубъри, в АГ-то са наркомани в Стефан Караджа за изостанали (естествено, че ще са такива, това е училище специално за такива)... Не може ли, като някои хора от форума просто да кажете "Тук има готини хора и добра материална база, басейн, компютри и еди какво си"? Защо трябва да обиждате другите училища и да стават скандали? Това ли е единствения начин да покажете превъзходство, като нареждате другия? Не всеки споделя вашите идеали и критерии за добро училище, просто казвате "Уважавам го", или "Уважавам го заради това и това" Кое му е толкова сложното? Необходими ли са неща от сорта на "училище "А" е най-хубавото, защото в "Б" ВСИЧКИ СА ЛАЙНАРИ!"? Ами браво. Това не доказва нищо обаче, освен, вашата ограниченост, сори за клишетата, ама е така. Това е. А аз подкрепям МГ-то поне както беше едно време. защото се създаваше възможно най-добра предпоставка за развитие на индивидуалните качества на ученика.

Нека някой от модераторите да добави Pool. Мисля, че ще бъде добре да се вижда още в началото на темата какво мислят хората.

Може да са най-точните само на дарц и джамини :D

тренирай по-голяма точност при EDIT-а, гледам нещо все не го уцелваш. :) Виж ме мен как го нацелих, направо HEADSHOT  :excl:

хааа хаааа колко смешно , на джамини дори незнам как се играе ама все пак руската си е яко даскало(ако искаш да научиш езика) иначе и с мързел се минава(аз-пример)!

хааа хаааа колко смешно , на джамини дори незнам как се играе ама все пак руската си е яко даскало(ако искаш да научиш езика) иначе и с мързел се минава(аз-пример)!

С мързел на всякъде се минава, вЕрвай. Трябва да си изключително мързелив и тъп, за да минеш с оценка под 4.5! А езици се учат навсякъде, а ти за кой език говориш за руски или за някъв друг. За руския съм съгласен, защото никъде другаде не се учи (поне така си мисля). Аз до 7 клас учих руски в "Алеко Константинов", но нищо не научих :( Според мен руската си е едно напълно нормално даскало и като във всяко нормално даскало си има готини момичета и момчета, тъпанари, зубъри и няколко заядливи учителя. Кво повече от другите училища има?

С мързел на всякъде се минава, вЕрвай. Трябва да си изключително мързелив и тъп, за да минеш с оценка под 4.5! А езици се учат навсякъде, а ти за кой език говориш за руски или за някъв друг. За руския съм съгласен, защото никъде другаде не се учи (поне така си мисля). Аз до 7 клас учих руски в "Алеко Константинов", но нищо не научих :( Според мен руската си е едно напълно нормално даскало и като във всяко нормално даскало си има готини момичета и момчета, тъпанари, зубъри и няколко заядливи учителя. Кво повече от другите училища има?

hmmz.. u4im malko pove4e no v dni.. imam v predvid 4e nikoga nqmame namaleni 4asove ili sportni praznici.. ina4e daskalo kato svqko drugo[e kat izkliu4im i towa 4e sme na kura :D no sus su6toto mogat da se pohvalqt i angliiskata i mg-to :)]

abe deda znam az sum o6te maluk no si mislq 4e do 7 klas nai qko da u4i6 v aleko konstantinov a puk posle me kefi angliiskita 6ot tam 6e kandidatstvam no si mislq 4e taka nare4enite "elitni u4ili6ta" q karat po stara slavai kaktoe kazano po gore obrazovatelnata ni sistema si e napravo v G..A !!!

abe deda znam az sum o6te maluk no si mislq 4e do 7 klas nai qko da u4i6 v aleko konstantinov a puk posle me kefi angliiskita 6ot tam 6e kandidatstvam no si mislq 4e taka nare4enite "elitni u4ili6ta" q karat po stara slavai kaktoe kazano po gore obrazovatelnata ni sistema si e napravo v G..A  !!!

А! И аз бях В Алеко Константинов до 7-ми клас. Кво ново там? Сигурно има доста неща, защото аз завърших преди 6 години ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...