unufrii Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 ЕГ Пловдив... квото искаш може да правиш ако имаш достатъчно акъл в глават... ама то това навсякъде е така общо взето... завърших без никакъв зор Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 ЕГ Пловдив... квото искаш може да правиш ако имаш достатъчно акъл в глават... ама то това навсякъде е така общо взето... завърших без никакъв зор <{POST_SNAPBACK}> хаха дам .. то за това ника ти е "unufrii" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nevita Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 I az zavarshih angliiskata mislia 4e ne e mqsto za vseki , dava ti mnogo vazmojnosti i znaniq Ama to sega kato nqma podgotvitelen klas i kato u4at samo po 20 4asa parvo ne znam kvo 6te bau4at , nie snovno v podgptveto nau4ihme angl. posle 4 godini se opitvaha da ni nakarat da go zabravim Link to comment Share on other sites More sharing options...
RozovoKote Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Не знам какво се има предвид под "най-готините". По мое време най-добро беше МГ-то, в момента не знам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Не знам какво се има предвид под "най-готините". По мое време най-добро беше МГ-то, в момента не знам. <{POST_SNAPBACK}> ми .. може би не е в кое най-много се у4и !?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Разбира се,че всеки ще си каже своето училище...Затова "ФЕГ".... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slayer Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Разбира се,че всеки ще си каже своето училище...Затова "ФЕГ".... <{POST_SNAPBACK}> Още един в клуба Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 миханото рулира ве ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 СОУ "Никола Йонков Вапцаров" - ако някой ми каже, че има по-айляк от нас, може да поспорим Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbn Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 миханото рулира ве ! <{POST_SNAPBACK}> миханото ли ве брат?Мисля,че е мЕханото.Наистина е готино там! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antychrist Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 OMG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 OMG <{POST_SNAPBACK}> Oh My God is mnogo nice daskalo nqma drugo daskalo kat staroto.. qvorov.. ne po znaam po ailqk hora ot tam.. jivot si jiveqt... ina4e elate pove4e v ruskata za da vidite kak sa u4i na 24ti mai i na 3ti mart Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan_t_st Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 OMG <{POST_SNAPBACK}> Аз сам с теб ОМГ rulez Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Arex_ Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 OMG e nay gotinoto daskalo!Tam nyama izmet i idioti kato v drugite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 abe navsqkade v elitnite u4ilishta se u4i po mnogo, no ne i kakto v angliiskata tam neshtata sa razlichni ot vsqkade drugade kato se pochne che se namira v poleto i se stigne do nqkoi daskali.ama kato zabravish za obichainite problemi daskaloto si e hubavo i gotino Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 СОУ "Никола Йонков Вапцаров" - ако някой ми каже, че има по-айляк от нас, може да поспорим <{POST_SNAPBACK}> I az bqx tam do 7-mi klas.Tam naistina e vse edno si na vakanciq Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipidylgoto Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 Ако обичате свободата и простора,елате в ЕГ-то.Ако идвате от село,пак заповядайте.Ще се чувсвате като у дома си.Ако обичате да Ви е широко на душата,това е мястото.Тук ще намерите огромни поля с буйна растителност и множество домашни животни(кози,овце,прасетаа).Ние не само учим и развиваме умовете си,но и сме в синхрон с природата.А чудесният учителски колектив ни кара да сме в унисон със заобикалящия ни добитък.Нищо не може да се сравни с чувството,което ще изпитате след като първо получите някоя двойка,а след това настъпите някоя овча барабонка!Гордея се,че мога да се наричам питомец на това великолепно учебно заведение. п.с. А ако искате да разберете къде се крие причината Ицо Стоичков да знае толкова добре английски,можете да се насласите на неуморните маричани,които несъмнено придават още повече колорит на училището! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 OMG e nay gotinoto daskalo!Tam nyama izmet i idioti kato v drugite <{POST_SNAPBACK}> 6te go priema kato li4na obida! ako iska6 da si napraim edna batal4e po matematika? az u4a v ruskata ma pak 6ti razpora guza.. i moga da posporq i za izmetta i idiotizma.. samo 1 IDIOT moje da napi6e 4e nqma idioti tam kudeto u4i.. are sus zdrave! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RozovoKote Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 OMG e nay gotinoto daskalo!Tam nyama izmet i idioti kato v drugite <{POST_SNAPBACK}> О, има и още как Не всички влезли там са влезли с интелект и знания, както и не цялата измет е тъпа Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 О, има и още как Не всички влезли там са влезли с интелект и знания, както и не цялата измет е тъпа <{POST_SNAPBACK}> В МГ-то има всичко............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 един глас за Английската от мен , верно е много се учи но поне Ако искаш наистина може да научиш нещо и се намират точни пичове и пички Link to comment Share on other sites More sharing options...
chem Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 6te go priema kato li4na obida! ako iska6 da si napraim edna batal4e po matematika? az u4a v ruskata ma pak 6ti razpora guza.. i moga da posporq i za izmetta i idiotizma.. samo 1 IDIOT moje da napi6e 4e nqma idioti tam kudeto u4i.. are sus zdrave! <{POST_SNAPBACK}> Кажи му, че е от Руската и не го обиждай повече Той сам се е обидил Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 М-м-м-м анархия имаше в ЧХ-то... Там съученици са пушили пред дирекцията майна.А само като се замисля колко щети имахме по класната стая: без врата, счупена дъска, без лампи, чиновете потрошени, дупки по стените, паркета надран целия,и срок и полувина без бюро.Аммм отделнооо трябва да вметна, че туко що сложената дограма се прецака и не се затваряше като хората.И якото беше, че нищо не ни казаха.А тази класна стая е направихме като след война.Голям айляк беше.Стойш 6 часа в една стая и играеш карти, или асоциаций.Или си някаде на кафе, ядеш.И кво аз има 7 и 2/3 а ме е нямало поне 150 часа.Абе въобще беше си шоу, но ни закриха паралелката и сега се радвам на СОУ"Цар Симеон Велики"... К'во да ви кажа даскалите са ненормални, но всичко останало е айляк.Само не разбирам какво доверие има ръководството на учениците та им дават днвениците да си ги разкарват където си искат.Абе в Пловдив най-гадните училища това са:ФЕГ, АГ и Руската.А за ОМГ мога да кажа, че там е супер шоу и айляк.Макар, че то повечето ученици там са малкооооооо , но тфа е от претоварване.Важното е да си правиш и това си е.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaTRi0Ta Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 A уе я недей обижда Руската за всеки случай тя е най-добрата гимназия в Пловдив!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaTRi0Ta Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Кажи му, че е от Руската и не го обиждай повече Той сам се е обидил <{POST_SNAPBACK}> Руската си е супер даскало не е каато някои супер изостанали като Стефан Караджа и не е като някои супер зубарски като МГ-то и все пак в Руската са най-умните и най-точните хора!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.