Jump to content
BulForum.com

Nai-gotinite uchilishta v Plovdiv

HuK

Recommended Posts

• Replies 378
  • Created
  • Last Reply

awe vie ludi li ste we hora !

koe daskalo e nai qko !?!?

tfa e mnogo qsno !

vseki 6te kaji svoeto !

ama daskaloto suxxxxxxxx

tfa si e jiv tashak da hodish , ama nema kfo da se pravi !

tuka nqma nai qko daskalo !

tfa si e prosto DASKALO !

както казаха по-горе : зависи какво търсите. Но ви съветвам да търсите нещо което няма да ви загуби времето : така или иначе ще ТРЯБВА да ходите - поне да си струва времето.

Аз съм завършил OМГ (математическата) и това ми даде "занаят" в ръцете. Не разните му там университети, гимназията е важна - аз от висшето нищо ново не научих. Така че мислете ;)

Az su6to sum za ideqta 4e vsi4ki u4ili6ta vunqt.

Sega po temata:

Spored men Mg-to e na purvo mqsto za6toto v 8-klas ima6 20 4asa na sedmica ezik i go nau4ava6 a puk v 9 ima6 mnogo matematika i se nablqga na vsi4ko.V turgovskata se u4i tvurde mnogo imam priqteli koito sa bili i v mg i v turgovskata i te mi kazvat 4e v mg-ne si davat zor ama pak se nau4ava6 a v turgovskata gi spukvat ot u4ene.PLus tva 1-srok 1-va smqna 2-stok 2 smqna?!?!?!?

MG-ruleeeez!!!

Az su6to sum za ideqta 4e vsi4ki u4ili6ta vunqt.

Sega po temata:

Spored men Mg-to e na purvo mqsto za6toto v 8-klas ima6 20 4asa na sedmica ezik i go nau4ava6 a puk v 9 ima6 mnogo matematika i se nablqga na vsi4ko.V turgovskata se u4i tvurde mnogo imam priqteli koito sa bili i v mg i v turgovskata i te mi kazvat 4e v mg-ne si davat zor ama pak se nau4ava6 a v turgovskata gi spukvat ot u4ene.PLus tva 1-srok 1-va smqna 2-stok 2 smqna?!?!?!?

MG-ruleeeez!!!

братовчед ми е в търговската, барва учебник 2 пъти в годината и то щото аз му услужвам и все изкарава 5.50 в края на срока.там са най-айляк. тука в английската ни гърчат заради старата слава :angry1

20 часа език не е нищо.Във френската в 8-ми клас учихме само френски-около 45 часа на седмица.....Като вторият срок учим история,химия,биология и география на френски...Пък и това е единственото даскало,в което 8-ми клас учат от 7.30-17.00....Много е кофти,но се свиква......

20 часа език не е нищо.Във френската в 8-ми клас учихме само френски-около 45 часа на седмица.....Като вторият срок учим история,химия,биология и география на френски...Пък и това е единственото даскало,в което 8-ми клас учат от 7.30-17.00....Много е кофти,но се свиква......

Кофти, кофти, ама къв купон беше...Рацепвахме се от кеф :woot И не само в 8-ми клас, ами и до края.Оня ден ми се наложи да влезна в едно даскало и като чух звънеца ме обзе такава носталгия... :cry Много яки години бяха ей... :love

Е, то всеки си казва своето училище. Затова аз трябва да кажа - ОМГ! :P Абе то зависи от човека, ако не искаш да чуваш за математика, за какво да ходиш в МГ-то и т.н. Аз съм доволен, беше готино, е по математика Радев малко ме мъчеше, ама това е живота. :D

ako iskate da izperkate ot smqh,ailak i dovolno u4ene,kakto i ot dasksli koito sa 4aooo s glavata-elata v paisii!6e vi e zabavno i polezno

Хах и аз съм учил там, макар само до 7-ми клас.И там беше пълна лудница.Само простотии прайхме.Квото стане 5 човека от нашия клас при Солито.Класната като влизаше при нас на СИП взимаше винаги по 2 валериана.

НЕ знам дали всеки си дава своето училище, но аз няма да го кажа... Уча в френската и ако искате да изперкате от учене влезте там :wacko: ... Иначе Лиляна Димитрова (Паисий Хилендарски май е сега) е много яко там имам доста познати и казват, че е луда работа.

Nai qko daskalo, kato baza? Kato daskali? Ili kato u4ene ? Kakvo to4no se ima predvid ... A ne mislite li 4e kupona v daskaloto se opredelq ot sau4enicite vi :) Primerno az sum zavurshil FEG ... i tolkova smqh si pravihme, 4e napravo ne e realno ... basein, masi za tenis na masa .. igrishta .. dogrami ... verno 4e ima i mizeria .. ima prosti i gadni daskali (kakto i gotini) .. vseki reshava sam za sebe si .. a i ne mojem da kajem koe e nai gotinoto osven ako ne obikolim navsqkude, a tova e nevusmojno.

хм, ся като сме тръгнали да си казваме своите училища, айде и аз да кажа че симеона е най-якото. има си и хубави, има си и лоши страни, но все пак си е яко :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...