Jump to content
BulForum.com

Nai-gotinite uchilishta v Plovdiv

HuK

Recommended Posts

• Replies 378
  • Created
  • Last Reply
Не разбрах гледната ти точка  ;) . Математиката който я може си я може, а езиците всеки ги може? Откоето по индукция стигаме до факта, че МГ-то е повече от Английската  :) . Добър опит. Мога да ти го върна - завършилите МГ-то могат най-много да се реализират в точните науки, а тези завършили Английската се реализират във всички области...

(I az da se namesq :bgrin: i predi nqkoi da se obidi neka pyrvo da prochete po gore mnenieto mi po temata)

hehe i az bih kazal nice try, sled kato ezik moje da byde nauchen ot vseki, a matematikata ne znachi tozi, koito koito nauchi matematika moje da nauchi i ezik => shte mu se otdavat i tochnite nauki i ostanalite! Dokato obratnto ne e zadyljitelno. Vseki koito ima elementarni poznaniq za mnojestva sam shte stigne do toq izvod :P

Peace :bgrin:

Добре ще го кажа по точно:

езика е средство за комуникация.. попаднеш ли в средата научаваш го искап или не искаш. доказателство за това са малките деца(1-4г) те как си научават езика? по дефаулт

ако хванеш някой дивак от нокой си там си остров(далеч от цивилизацията) и го докарат там кадето се говори някъв език. не сте ли убедени че много по лесно ще научи езика отколкото елементарна математика(като нямам предвид броенето на пръсти или + и - до 10 или нещо такова:devil )

Нещо не ми е ясно кво искате да кажете с това че можел ли да научи език що да не можел и математика.. еми може и да не може...

хвърлете и най-големия глупак в англия или щатите и ви гарантирам че до 1 г ще е "фарси" по английски.. пък тоя човек може и таблицата за умножение да не знае.

• 3 months later...

не знам кое е на якото ама мога да ви кажа най-тапото : ПГТ АСЕН ЗЛАТАРОВ или както е по известно ТОХА ! ;)

Ако си нормален за теб ще е тапо , ама ако не си къде ще учиш тогава ?Нада ли някой с психични проблеми ще може да влезе в "елитните" училища в Пловдив >>>

Аз пък бих казал че най тъпото е Стефан Караджа :(  :)  :D  :P  :confused  :huh:  :ghost  :excl:  :devil  :devil  :cry  :lol:

aз пак щи кажа 4е си скофти клошар ! не е хубуу да се подиграваш така !!!!!!

Стефан Караджа,Найден геров:))Шегувам се.Тук всеки ще си каже собственото училище пък и някои ще се скарат сигурно.Аз лично не харесвам много училищата/не само в Пловдив/,защото нещо куца на образователната система.А иначе аз бях в Английската и не беше лошо,хубаво си живях,само дето и тя и повечето от "елитните" гимназии я карат на стари лаври.

Е че в Америка по добра ли им е образователната система,че на 30 години още азбуката не знаят??? ;)

Най-якото даскало:

1.Като да научиш нещо това са МГ-то,Руската,Английската...за мен!

2.Като само да ходиш на даскало и да не си даваш много зор и да са готини даскалите:ТОХ,Пеню Пенев.... т.н.

Абе хора....вие добре ли сте!?!?!?!? :lol:

Готино даскало-няма...всичко де що е даскало е гадно...виж ся-ако трябва да се избира най-готиното от гадните-тва е друг въпрос :laughing: .Ама то кво значи да е готино?Според мен трябва да е купон,и все пак да се учи :rolleyes:

Аз уча в Благоев и съм супер доволна от себе си че отидох там,защото до 4 клас бях в Д.Матевски...аз съм си от тракия де :laughing: ....Та по-тъпо даскало от тва не съм виждала...такива забутани учителии....малее-не ми се мисли...Та-за Благоев-даскалото си е готино,щото си е признато за елитно :bgrin: а пък и имаме толкова свободни часовеее,учителите са много готини и стават за психолози-говорят си с нас,а някои са на нашия акъл(примерно класната ми :punk ).....

Ама иначе тая година след изпитите искам във Френската-тва е много по- готино даскало :P :punk ....дано да успея да вляза за да си ходя с кеф на училище :punk :punk :punk

Nezavisimo kakvo ti kazvat drugite PGSAG (profesionalna gimnaziq po stroitelstvo arhitektura i geodeziq) e nay qkoto daskalo, nay bogatoto, i nay renomiranoto(NE E IKONOMA KAKTO SIGURNIO SI MISLITE ILI MOJE BI EZIKOVITE GIMNAZII).

u4itelskiqt kolektiv e 1-vo ka4estvo(za vsi4ki durjavni izpiti v stroitelnite u4ili6ta v BG konspektite sa po daden ubrazec i predlojenie ot PGSAG s tova moje da se pohvali samo plovdivskiq "Stroitelen".Bazata na u4ili6teto e sigurni po qka ot na angliiski universitet :P (moje da se proveri lesno).Sportnite utli4ia sa neizbroimi.

100% tova e nay-toploto u4ili6te v pld.(lesno se proverqva)

Da ne govorim 4e stroitelstvoto e edin ot nay-perspektivnite otrasli po princip.

Namira se v super tih rayon do koito lesno moje da se stigne ot vsqka to4ka na grada.

Zaklio4enieto e edno PGSAG e nay-qkoto daskalo v Plovdiv.

МГ и ЕГ са за мен ! Казвам го от опит , защото и в двете съм бил (МГ от 5-8 клас , а сега 8ми съм в ЕГ) ... Учителите са добри и в двете , съучениците не са някви идиоти и вандали ! Като че ли МГ ми се струва по-добро от двете обаче ! Не се напъваш , а научаваш !

Много ясно,че всеки ще си каже своето училище.За мен най-готиното е Професионалната гимназия по строителство,архитектура и геодезия!!!Не само защото уча там ами защото там е супер!Даскалите са супер яки хора с които можеш да си поговориш като с приятел,базата е доста добра,а и като завършиш знаеш някаква специалност.Все пак да си архитект е доста реномирана професия (както и добре платена).Няма да обиждам другите училища.но ще си позволя да кажа нещо по адрес на английската и руската.Само като видиш къде се намират и мен лично тръпки ме побиват!Някъде там на края на града където всяка вечер там се събират наркомани и какви ли не още.За мен това не са реномирани гимназии,както ги водят макар че за там балът е най-висок.За мен най-якото ще си остане ПГСАГ! :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...