Jump to content
BulForum.com

Nai-gotinite uchilishta v Plovdiv

HuK

Recommended Posts

• Replies 378
  • Created
  • Last Reply

VEDI, ima 2 dni na samoupravlenieto v u4ebnata godina :)

Според мен нямо спор МГ-то THE BEST :wub: . Който си е давал зор 7-ми клас :tongue  . Сега ми е супер айляшко :woot . Никой не ти дава зор. Всичко зависи от теб :) . + Това никой не може да ти го налее в главата ако ти не положиш усилие. Всеки според мен трябва да си се кефи на даскалото. Но всички трябва да признаят, че МГ няма еквивалент.

Силверчо, извинявай дете, обаче нещо си ми в грешка...Не мисля, че трябва да си измисляш тъпи историйки само за да докажеш колко готино ти е даскалото.Никой не ти го оспорва - стой си там колкото щеш.За твое огромно съжаление обаче това за бала може да се е случило само в твои сънища.Това дето ти казвам сега надали ще го повярваш (може някой да ти е промил мозъка докато спиш :zzz ), но е самата истина и си стои черно на бяло в МОН.На първо място по бал е ОМГ Програмист по ФАР, 2-ро е ЕГ с Английски и т.н.А за програмиста - имам наблюдения и ми се струваше доста тъпо, затова не я сложих нея.И се радвам, защото един мой приятел е там и съжелява.Но хард фийлингз,ду:д. :P

• 1 month later...
Fuck ФЕГ аз учих там и спокоини заявявам че мирише мноо тъпо училище  :sick  :sick

emi ima ne6to takova ama vse pak sq 12 klas e po -dobre mai

хаха, да живеят "Свинете" в Художетсвената Фимназия.Там е супер разцепено и айляшко.Чудя се ако не бях влезнал да уча там сигурно щях да пукна!!!

Тука даскалите те търсят да купят за децата си бележки :))Как ви се струва? Или пък класната ти казва: "Я донеси утре някакви бележки да мога да зивиня на еди кой си отсъствията"

И кфо толкова ми го хвалите тфа МГ? Все едно не е като казарма - чак и с униформи (нямам нищо протива униформите), ама цитирам

Който си е давал зор 7-ми клас  . Сега ми е супер айляшко  . Никой не ти дава зор.

Като е толкова айляшко що ви карат да носите униформи?

• 5 weeks later...

za mene otgovora e edin -Angliiskata..

zavar6ix q s kef, vapreki 4e mai se polu4avat izvestni psihi4eski otkloneniq nakraq :lol:

Силверчо, извинявай дете, обаче нещо си ми в грешка...Не мисля, че трябва да си измисляш тъпи историйки само за да докажеш колко готино ти е даскалото.Никой не ти го оспорва - стой си там колкото щеш.За твое огромно съжаление обаче това за бала може да се е случило само в твои сънища.Това дето ти казвам сега надали ще го повярваш (може някой да ти е промил мозъка докато спиш  :zzz ), но е самата истина и си стои черно на бяло в МОН.На първо място по бал е ОМГ Програмист по ФАР, 2-ро е ЕГ с Английски и т.н.А за програмиста - имам наблюдения и ми се струваше доста тъпо, затова не я сложих нея.И се радвам, защото един мой приятел е там и съжелява.Но хард фийлингз,ду:д.  :P

Има в тоя форум бая хора от тая паралелка на МГто, аз съм един от тях и не съжалявам. Може да изчакаш да видиш че и другите тва ще ти кажат или поне предполагам че ще кажат същото :)

Spora nastina e baq typ i mi napomnq na onaq prikazka 'moeto gardje e nai-hubavo). Inache po temata az ucha v mg-to posledna godina programist po far i sym mnogo dovolen ot izbora si. Vqrno ne nauchih nishto novo, no pone uchilishteto poddyrjashe nasokata mi. Vsichki uchilashta sa ednakvi. Edinstvenoto, koeto gi razlichava sa uchenicite v tqh. Nikoi ne moje da ti nalee s funiq nishto, prosto v nqkoi uchilishta e po-lesno da se nastroish na vylna uchene (stiga da iskash), a v drugi ne. Tova e.

хаха, да живеят "Свинете" в Художетсвената Фимназия.Там е супер разцепено и айляшко.Чудя се ако не бях влезнал да уча там сигурно щях да пукна!!!

Тука даскалите те търсят да купят за децата си бележки :))Как ви се струва? Или пък класната ти казва: "Я донеси утре някакви бележки да мога да зивиня на еди кой си отсъствията"

И кфо толкова ми го хвалите тфа МГ? Все едно не е като казарма - чак и с униформи (нямам нищо протива униформите), ама цитирам

Като е толкова айляшко що ви карат да носите униформи?

:punk :punk :punk :punk :punk :punk :punk :punk :punk :punk :punk :music :pirate :rolleyes: B) :woot

Чета,чета и недоумявам :confused Как може нито един от вас да не е споменал Спортното училище?Страм и позор!В спортното е истината!В 4-ри училища съм учила,Спортното ми е на сърце и тва си е :) Както казва баща ми - от едно кило свинско месо та отгледах,глей кво теле стана!

По въпроса дали се учи по-лесно чужд език или математика на частни уроци,мога да ви кажа само едно-тая работа не е като оная работа!Тва не е фуй,да го вкараш и изкараш-или го можеш или не го!

Mi spored men e PGMT "prof.Cvetan Lazarov" -Plovdiv kato za sredno u4ili6te, a puk za osnovno armenskoto "Viktoriq i Krikor Tiutiundjiqn" (V stariq plovdiv e ako ne go znaete).

Oftopic

Taka.. da ne stanad nedouto4neniq tva 4e sum u4il v armensko u4ili6te ne zna4i 4e sam armenec, prosto na6ite me zapisaha tam 6toto be6e blizo do vku6ti za ta. tva go pi6a ne za drugo ami 6toto 4esto se slu4va kat kaja 4e um u4il v armensko u4ili6te i da ma pitat dali sum armenec.

spored men koeto daskalo li da e se sux :sick :sick

:woot :P :lol:

аз рядко пиша да да кажа и аз 2 думи тука като възпитаник на МГ-то завършил 96г.

1. а бре НиК ти не си ли малко големичик та да се интересуваш от училища?

Кво да ви кажа за МГ-то навремето беше "най-якото".

Гледам тука споменавате и мойте даскали от едно време(вече пенсионирани)

и аз се сещам за много случки с тях :love

Как бесше преди време..:

Тука гледам обвинявате МГ-ци че били лентяи.А ми да ви кажа хич и не учехме много(аз едва ли съм отделял най много 1-2ч. за учене и то при по голяма нужда). Повечето време футболче цъкахме през междучасията(а и през часовете :D )

Ами не ми беше нужно да уча повече(както и повечето мои съученици) то ни стигаше да ходим на часовете и толкоз... 80% от ученето ни само от посещаването на часовете. еми нямаше смисъл да учим допълнително толкова затва изглежа ви се вижаме лентяи ,щото извън учебно време правихме каквото си искахме.

Гледам тука някои викат че английския се учил по трудно от математиката а?

Еми аз ще ви кажа как е(учил съм само английски от 4 до 11клас) всичко зависи от желанието на човека.А математика само с желание не става.

И най големия тъпак да иде за 1-2 г. и в китай даже,китайски ще проговори добре(по необходимост)! а едва ли някой на който не му "върви" математиката ще я понаучи колкото и да му я "наливат с фуния в главата".

Та за езика е до желание.. аз 7г го учих а мои съученици за 1 подготвителен го научиха каде повече от мене.(по онова време учихме по учебници на английската и по тяхната програма)

То има още много да се пише...

Поздрави на всички от МГ

аз рядко пиша да да кажа и аз 2 думи тука като възпитаник на МГ-то завършил 96г.

1. а бре НиК ти не си ли малко големичик та да се интересуваш от училища?

Кво да ви кажа за МГ-то навремето беше "най-якото".

Гледам тука споменавате и мойте даскали от едно време(вече пенсионирани)

и аз се сещам за много случки с тях :love

Как бесше преди време..:

Тука гледам обвинявате МГ-ци че били лентяи.А ми да ви кажа хич и не учехме много(аз едва ли съм отделял най много 1-2ч. за учене и то при по голяма нужда). Повечето време футболче цъкахме през междучасията(а и през часовете :D

Ами не ми беше нужно да уча повече(както и повечето мои съученици) то ни стигаше да ходим на часовете и толкоз... 80% от ученето ни само от посещаването на часовете. еми нямаше смисъл да учим допълнително толкова затва изглежа ви се вижаме лентяи ,щото извън учебно време правихме каквото си искахме.

Гледам тука някои викат че английския се учил по трудно от математиката а?

Еми аз ще ви кажа как е(учил съм само английски от 4 до 11клас) всичко зависи от желанието на човека.А математика само с желание не става.

И най големия тъпак да иде за 1-2 г. и в китай даже,китайски ще проговори добре(по необходимост)! а едва ли някой на който не му "върви" математиката ще я понаучи колкото и да му я "наливат с фуния в главата".

Та за езика е до желание.. аз 7г го учих а мои съученици за 1 подготвителен го научиха каде повече от мене.(по онова време учихме по учебници на английската и по тяхната програма)

То има още много да се пише...

Поздрави на всички от МГ

Не разбрах гледната ти точка ;) . Математиката който я може си я може, а езиците всеки ги може? Откоето по индукция стигаме до факта, че МГ-то е повече от Английската :) . Добър опит. Мога да ти го върна - завършилите МГ-то могат най-много да се реализират в точните науки, а тези завършили Английската се реализират във всички области...

Не разбрах гледната ти точка  ;) . Математиката който я може си я може, а езиците всеки ги може? Откоето по индукция стигаме до факта, че МГ-то е повече от Английската  :) . Добър опит. Мога да ти го върна - завършилите МГ-то могат най-много да се реализират в точните науки, а тези завършили Английската се реализират във всички области...

(I az da se namesq :bgrin: i predi nqkoi da se obidi neka pyrvo da prochete po gore mnenieto mi po temata)

hehe i az bih kazal nice try, sled kato ezik moje da byde nauchen ot vseki, a matematikata ne znachi tozi, koito koito nauchi matematika moje da nauchi i ezik => shte mu se otdavat i tochnite nauki i ostanalite! Dokato obratnto ne e zadyljitelno. Vseki koito ima elementarni poznaniq za mnojestva sam shte stigne do toq izvod :P

Peace :bgrin:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...