badniggazz Posted June 25, 2004 Share Posted June 25, 2004 ana mai e nai-qkoto u4ili6te v cqla evropa.t'va eeee!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightLife Posted June 25, 2004 Share Posted June 25, 2004 ana mai e nai-qkoto u4ili6te v cqla evropa.t'va eeee!!!! mislq 4e vsqko u4ilishte trqbva da ima 50% na 50% momi4eta mom4eta za da e veselo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted June 25, 2004 Share Posted June 25, 2004 хахах.бъркаш-няй весело е да са повечето патерички че да им гледаш простотията и да се смееш Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted June 25, 2004 Share Posted June 25, 2004 Knopixx,мен разбрахме бе,не е нужно във сто поста да кажеш,че мг-то рокс.За мен пак ще се повторя-нито едно училище не рокс.Айде замислете се малко-в последните години толкова промени се правят,във всяко училище става някъв хаос,никой не знае кво става.Още си ги има преподавателите,на които трябва- с извинение, да лижеш задниците,за да имаш повече от 4.НИщо не е рокс по-скоро е сакс Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 Knopixx,мен разбрахме бе,не е нужно във сто поста да кажеш,че мг-то рокс.За мен пак ще се повторя-нито едно училище не рокс.Айде замислете се малко-в последните години толкова промени се правят,във всяко училище става някъв хаос,никой не знае кво става.Още си ги има преподавателите,на които трябва- с извинение, да лижеш задниците,за да имаш повече от 4.НИщо не е рокс по-скоро е сакс Като за начало моля те пиши ми името както трябва...като не можеш хората са измислили Copy->Paste После да ти кажа че на никой даскал не съм лизал задника за нищо...ама абсолютно за нищо...и ще ти кажа че в ОМГ-то има малко тъпи даскали..повечето са точни...освен това изобщо не отварям учебниците и пак си вадя оценки... Като искам ще казвам даже довечера на Пук на тебе ще си сложа ОМГ ROXXX в подписа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niilo Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 Правя си извода, че в ОМГ учат само лянтаи. Никъде не чух да се споменава ПГСАГ (бившия строителен техникум), а определено трябваше. Всички учители са на много добро ниво, имаме 4 компютърни зали (е, 2 от тях са с П2 ...), училището винаги е стегнато, имаме дори ролетни щори във всяка стая, много голяма библиотека... не че не я ползваме само за доклади, де Оценките се изкарват адски трудно, но пък за сметка на това - заслужено. Учителите са точни, но изискват много, в което няма лошо, де. Като резюме - излизаш с много труд, но пък и с много знания. Да не говорим, че се правят чертежи през ден, бла бла ... За намалени часове съм чувал, че през 1992 имало такова нещо, ама няма потвърждение Късат ни задниците от учене, ама има защо ... Ваканциите си ни ги орязват даже от време на време, подяволите ... Хехе, сега да не помислите, че всичко там е дърва Много е готино училището Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_warrior Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 a we 6te vi kaja ne6to za MG-to ( i az u4a tam )\ Qko daskalo, nqma kakvo da se lyjem! Ne slu4aino tam se vliza s nai-visok bal za mom4etata sled 7 klas, i edin sravnitelno visok za momi4etata(ne iskam ni6to da namekvam, taka 4e nqkoi dami da ne se razsyrdat, ama istinata e edna-EG se predpo4ita pove4e ot momi4etata otkolkoto MG-to, s mom4etata e obratnoto) A we hora...materialnata baza e nai-hubavata ot vsi4ki ostanali daskala v Plovdiv(ne vklu4vam 4astnite). Daskalite sa razbrani, moje spokoino da se byzika6 s po-golqmata 4ast ot tqh, bez da te e strah dali nqma da se zaqdat s tebe po-kysno(estestveno ima i nqkoi izklu4enie...) Ne iziskvat 4ak tolkova mnogo, pone nqkoi ot tqh(otnovo ima izklu4eniq, no nqvsqkade si ima i po edna-dve 4erni ovci). 4e az ot blizo mesec i pove4e NI6TO ne sam barnal, ot klasnite nasam, a predi tqh samo nqkoq i druga tetradka-u4ebnik?!? az takova "jivotno" ne poznavam. V MG-to ne se u4i tolkova, kolkoto vsi4ki si mislqt, ta az po polovinata vreme kisna v comp. zali A i u4enicite ne sa nqkakvi suhari i zubari(po-gore nqkoi go be6e kazal i az zastavam tvyrdo zad mnenieto mu!) Igraem volleyball, basketball, football non stop! a i na daskalite ve4e ne im se zanimava mnogo mnogo s nas, bilo mu toplo, mi nqma da doida na rabota cqla sedmica, imam temi da proverqvam, nqma me cqla sedmica, drugiq daskal bolen, pak cqla sedmica, e tova e jivot! No imaite v predvid, 4e tova ne ozna4ava 4e ostavame nenau4eni, daskalite si razbirat ot rabotata i ni u4at, no ne v nqkakyv strog rejim! Drugo- ne slu4aino i edinstvenata paralelka v pld-"Profesiq Programist" se namira tam A i direktora ni e malko 'lo6"...nz dali po-gotin 6eh na daskalo v pld(4etkite lo6i ) ima golemi vryzki, a i sme s net nqkolko MB v sec download btw i postoqnno se organizirat izvynklasni meropriqtiq-bilo to sait, ili elektronen katalog ili ne6to podobno-a we show-to e pylno!!! na po4ti vsqko systezanie, koeto se organizira bilo to na nacionalno nivo ili na po-golqmi vinagi imame u4enik, vlqzal v pyrvata troika, i nai-4esto na 1 mqsto...imame u4enici v nacionalniq otbor po matematika , i drugi po informatika, a we prosto nqma kakvo da Vi govorq, koito e u4el tam me razbira ! I 4esno-nikak ne syjalqvam 4e izbrah nai-qkoto daskalo v pld Link to comment Share on other sites More sharing options...
djgorro Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 da jivee ANA MAI. ima mnogo iaki jeni tam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 Ама айде да спрете да превъзнасяте ОМГ...Аз уча в ЕГ"Пловдив" и мога да ви кажа, че по-яко от там няма.Имах си достатъчно бал да отида и в която си искам паралелка на ОМГ (на 1 класиране), но от всички наблюдения (приятели, познати, и тн) разбрах, че няма хляб в това училище.Затова английската винаги е имала по-висок бал и в математическата са отивали тези, дето просто не успяват да влезат в моето даскало. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iv4ity Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 Затова английската винаги е имала по-висок бал и в математическата са отивали тези, дето просто не успяват да влезат в моето даскало. ами не съм съгласна с това.вярно 4е в ЕГ"Пловдив"бала си е висок...но и в ОМГ-то влизат деца дето бала им стига за всички други училища.така че е въпрос на преценка какво искаш да учиш..и скоред това къде ще отидеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 daskaloto sux we si4ki deto u4at sux .... kvo se razpravqte koe daskalo bilo po-elitno mene me kefi pyk barab6tinata . Nqkvo daskalo kadeto daskala e ne6to po-malko ot teb..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 Ама айде да спрете да превъзнасяте ОМГ...Аз уча в ЕГ"Пловдив" и мога да ви кажа, че по-яко от там няма.Имах си достатъчно бал да отида и в която си искам паралелка на ОМГ (на 1 класиране), но от всички наблюдения (приятели, познати, и тн) разбрах, че няма хляб в това училище.Затова английската винаги е имала по-висок бал и в математическата са отивали тези, дето просто не успяват да влезат в моето даскало. Само ще ти кажа че най-високия бал за момчета за МГ-то за специалността програмист беше най висок за града...а пък за момичета бала беше с някви мизерни стотни по нисък от на английската... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandro Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 paisii hilendarski sa6to ne e lo6o daskalo a bazata mu e dosta dobra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_warrior Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 paisii hilendarski sa6to ne e lo6o daskalo a bazata mu e dosta dobra a we man...vednuj bqh v paisiito v 4as po matematika....TRAGI4EN slu4ai...az znaeh pove4e ot taq daskalka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 Ама айде да спрете да превъзнасяте ОМГ...Аз уча в ЕГ"Пловдив" и мога да ви кажа, че по-яко от там няма.Имах си достатъчно бал да отида и в която си искам паралелка на ОМГ (на 1 класиране), но от всички наблюдения (приятели, познати, и тн) разбрах, че няма хляб в това училище.Затова английската винаги е имала по-висок бал и в математическата са отивали тези, дето просто не успяват да влезат в моето даскало. Napulno sum suglasen s teb Neka ne prenebregvame fact-a 4e v momenta pone spored men vladeeneto na ezik e mnogo golqm plus.....po zenen ot vsqkakvi znaniq po matematika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 С владеене на английски кво ще направиш??? НИщо...зависи кой с кво ще кандидатства....математиката е най-важна щото всеки иска математика...т.е. всяка специалност почти включва математика... Кат си пълен х♚й по математика и знаеш много английски или немски там..кво ще направиш по-точно ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 She izkaram toefl i sat i ste ida da u4a v dobur universitet v 4ujbina....... Ti s tvoite 3-4 4asa sedmi4no angliiski ili nemski....mojesh samo da kajesh hello my name is..... Da ne govorim che podgotovkata po math v EG-to e na mnogo dobro nivo...razberi...znaniqta koito ste polu4ish tam po toq predmet sa ti garantirana solidna osnova za kandidatstvane s matematika..... A ti kakvo ste napravish s math.....?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 обаче много ме кефи как измени нещата... Първо: каза че математиката не била толкова важна като езика...после че "математиката била на доста добро ниво в ЕГ".... С математика има най-много специалности в университетите.... Освен това ако искам да уча език ще ида на курсове...а пък математика на куросове не се учи... Освен това имаме малко по-малко часове английски от вас така че недей да казваш че езика е на слабо ниво в ОМГ.... Супер много ученици има дето завършват и ОМГ и ЕГ едновременно и почти 100 % от тях са от ОМГ и само държат изпити за ЕГ... докато тия които са от ЕГ и завършват ОМГ като държат изпити всяка година се броят на пръстите на едната ми ръка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 Ti kude vijdash "izvurtane na ne6tata"? Osven che ezika e po zenen.....kazvam i che podgotovkata po math e na visoko nivo? Opitai da napravish analiz na izre4enieto..... Vij sega. Ezik s kursove se u4i mnogo...mnogo trudnoo...tova e neosporim fact vseki ste ti go kaje. Ti i da idesh na kursove...tolkova i ste nau4ish...A za matematikata poznavam ujasno mnogo hora koito si hodqt na yrozi i vladeqt predmeta mnogo dobre.... Kakvo za chasovete??? Pi4 podgotvitelen klas v eg-to vklu4va nad 10 chasa na den po ezika we....pone po moe vreme beshe taka. Pravish li razlikata a? I po natatuk se y4i intenzivno.A we sumirai obsto 4asovete i ela si govorim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 Хубаво за това се съгласявам...ама тая глупост дето я каза...че език се учи по трудно на частни уроци от математиката сички тука ще ти се изсмеят..... Който искаш питай. Всеки ще ти каже че математиката на уроци се учи ужасно по-трудно от езика... Няма смисъл тоя спор....ти постоянно извърташ нещата и казваш на черното бяло...не виждам смисъл..все пак накрая по умния отстъпва...аре радвай... ЕГ може и след 2-3 века да достигне нивото на ОМГ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 Tva e forum....kato ne mojesh da izvadish smisleni argumenti a i otdelno ne mojesh da vodish ka4estven spor...quitvash. Ami pital sam dosta hora...oba4e statistikata e v moq polza. Btw vsi4ko si zavisi nai ve4e ot teb...sposobnosti...trud...vreme s koeto razpolagash i drugi factori...no nqma kakvo da se lujem....Ezik s kursove se y4i trudno... Vij samo kolko hora ste kandidatstvat s matematika.....ot vsqkakvi u4ilista.... i si napravi smetkata. Pak ti kazah...ne izvurtam ne6tata...prosto svurzvam 2 facta v izre4enie.....trqbva malko da se pozamisli 4ovek.....kato se 4udish kakvo da pishesh i ne stava rabotata po dobre zamul4i Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 Всеки ще ти каже че математиката на уроци се учи ужасно по-трудно от езика ама ти май си имаш понятие само от англииски че говориш така а?я пробвай да учиш немски на уроци и ми кажи лесно ли е?пробвай бе-ей тфа лято,амбицирай се,ходи 2 месеца на уроци...и няма да имаш и 1/5 от знанията който ти трябват зада боравиш с езика свободно математиката се учи доста по-лесно на уроци отколкото езика..не говоря за англииски език-той е лесен,мегалесен за ползване и боравене,говоря за езици като немски френски испански-те не хич лесни мога да ти кажа.и докъто при математиката всичко което се иска е лисче с формулки и много решени задачи то в езиците се иска 2 тона граматика+2 пъти повече опит с езика Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 Пич има бързи кусове по английски за месец два или там за малко време... Има и немски и къвто език си има... аре намери ми такова нещо по математика като много знаеш.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 Knoppix ti si nqmash i ponqtie ot nemski.... Pi4agga te posuvetva...sedni pozanimai se malko s tozi ezik...puk togava sravnqvai.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeZoeker Posted June 26, 2004 Share Posted June 26, 2004 @KnoppiX & @Thief: Не разбирам какво толкова сте си ги замерили. Защо някоя гимназия трябва да е по- или най-добра/елитна? Такива обобщавания рядко имат общо с действителността — не можете да ме убедите, че дадено училище е по-подходящо за всички в 100% от случаите. бързи кусове по английски за месец два или там за малко време... Е тука нема как да се съглася. Сериозна подготовка не може да се получи по каквото и да е за толкова кратко. Отделно, езикът, сравнен с математиката, изисква доста повече време за улягане на навиците. Не бих казал, че едното е по-трудно от другото, но необходимото им време и условия за "узряване" са различни. В допълнение към това — по математика можеш да се подготвяш и сам — вземаш нечий кандидатстудентски курс и решаваш задачи: винаги може да си провериш отговорите, докато да си оцениш собствения превод обективно, да си откриеш кусурите, да можеш да кажеш, че звучи на "български български"/"английски английски", а не на "английски български"/"български английски" (дано да се разбира какво искам да кажа) си е ъмммм, трудничко . (С това съвсем не искам да кажа, че езиковите гимназии пò rule от математическите, да не вземете да ми изопачите думите, ей ). Към всички: желателно е да няма повече едноредови постове от рода на "Еди-кое си RULZZZ". Ако имате да кажете нещо по същество — казвайте, иначе не съзирам к'ъв е point-а... 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.