Jump to content
BulForum.com

Nai-gotinite uchilishta v Plovdiv

HuK

Recommended Posts

В МГ-то се учи супер много Информатика..ако искаш естествено..за математика не съм толкова съгласен, но ако искаш да учиш по информатика имаш супер добри възможности точно в ОМГ...

Даскалите са супер точни..поне тея по информатика...ПС...да не говорим за даскали ся че пак ще стане една много дълга и широка :wacko:

• Replies 378
  • Created
  • Last Reply

ОМГ - Oh my God. училища... кой гледа вече къде си завършил средно образование? освен ако то не ти е единственото. идеята е да се изкарат хубави оценки за да ти е висока дипломата.

Хубаво де ами ТЕТ-а къде го слагате, аз преди години като завълших там/1998/ това беше наи- доброто или поне в 4елната 3-ка училища в Пловдив..

Аз съм завършил ОМГ преди 4 години и се заинтригувах от нещата които пишете тук. Я кажете по-подробно за кабелната тлевизия и другите "идейки" на "генилания" директор, че съм позагубил връзка и не съм ходил в училището откакто завърших.. :P

За МГ-то. Ами кабелна телевизия има в 15 от 38 стаи (май толкова бяха). Има 7 (седем зали), като две от тях наистина са със i486, но имат интернет (ако се сбориш с даскалката да пусне хъба). Нета е по оптичен от Евроком. Оня ден бутнаха и рестрикцията за уареза и ся вече не тряя да се мъчим с IP-то :D .

Даскалите са си много яки и не знам за каква мафия говорите. А че има 1-2 издънки (не говоря за определен учител по биология ;) ) без такива не може.

За тези които мислят че базата е лоша в МГ-то да кажа че ПЦ-тата са си Целерони но въпреки това са на 1.7...рама е 512 а пък видео картите са май nVidia Geforce 4 MX 440 с 64 Мб рам +TV out (не че ни трябва ама все пак..) :).

Аз поне не знам в друго даскало да има такива бързи машини :)..

Аааааа и доколкото разбрах догодина ще правят още една компютърна зала...

Аааааа и доколкото разбрах догодина ще правят още една компютърна зала...

То им стана навик :) И като се има предвид, че те като правят зала я правят хубава... еи ся като налашкат вътре няк'ви 3.2 GHz-ови и после ще си говорим къде е най-добра материалната база... ;) А що се отнася до учителите... Е, по Английски в България по-добра даскалка от Митка Гъдева няма да намерите :D (Хайде да не обяснявам, че отиде още една станица...;) )

Най-добрите училища са сигурно...езиковите гимназии ;)

А това дали са най-веселите...незнам :) Знам, че училищата в Тракия определено не са много..."готини" :)

Напълно съм съгласен с това :) :wacko:

Дам, ОМГ форевър :punk

И аз не си давам много зор, пък ще хвана стипендия ;)

Учителите също са печени :) Пък не само информатиката ми и математиката са на доста тобро ниво :wir

Абе аз съм там в МГ-то - веднага му се дига рейтинга :wub: ,с това трябваше да почна веднага :love

г-н Кидиков (Биология, пенсиониран) Ей тва сте прави и половина майна. Кидика rulira maina. Пак за училища, ми учил съм в Благоев в ОМГ то и ся в Английската, ми да кажа само искрено ОМГ - Rulzzzzz s mnogo z-ta. Даскалите там са луди яко купон ама най-веселото е, че си излизаш научен и ти е супер яко, пка и бате Киро е пич и половина и винаги са грижи за учениците си. Там правих едни изданки, малко ма айде ся, та си остаанх заварших ма ако ги направя същите в ЕГ то жа ми го турат челно майна. Тай че по темата - МГ РУЛИРААААААААа :punk :punk :punk

Ся ше му праим сайта на ОМГ-то (модерна му работа) (няколко човека от класа вкл. и моя милост) след като изкарахме първите места в един конкурс за мултимедийно приложение по история.

URL:

http://ren-bg.hit.bg/ - първото мясо

http://wwtwo.hit.bg/ - третото място

Второто беше флашово.

Ся ше му праим сайта на ОМГ-то (модерна му работа) (няколко човека от класа вкл. и моя милост) след като изкарахме първите места в един конкурс за мултимедийно приложение по история.

URL:

http://ren-bg.hit.bg/  -  първото мясо

http://wwtwo.hit.bg/  -  третото място

Второто беше флашово.

navremeto kato bqx 7-mi klas v mg kuco i sakato za da se napravi pred shefa praveshe web site na u4ilishteto:) stiskam vi palci kato go napravite i da go obnovqvate a ne da go zarejite kakto vsi4ki ostanali napraviha :)

ОМГ и fun?!?!? ;)  брех брех... :)

Ъхъ! От един приятел дет учи в ОМГ знам че там веднъж в годината даскалите и учениците си разменят ролите! :punk

П.П. Всички дето познавам от ОМГ са готини пичове! :D

МАЛОУМА Rulzzz

btw: Кидика няма равен

ПС. ...и не наричайте на даскалото си "МГ-то", че бат Киро ще ви смъмри

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...