KnoppiX Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 В МГ-то се учи супер много Информатика..ако искаш естествено..за математика не съм толкова съгласен, но ако искаш да учиш по информатика имаш супер добри възможности точно в ОМГ... Даскалите са супер точни..поне тея по информатика...ПС...да не говорим за даскали ся че пак ще стане една много дълга и широка Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 ОМГ - Oh my God. училища... кой гледа вече къде си завършил средно образование? освен ако то не ти е единственото. идеята е да се изкарат хубави оценки за да ти е висока дипломата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
play_me Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 Хубаво де ами ТЕТ-а къде го слагате, аз преди години като завълших там/1998/ това беше наи- доброто или поне в 4елната 3-ка училища в Пловдив.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 ni moa da kaja koe e nai hubafoto uchilishte shtoto gi mrazq sichkite samo s gluposti ni zanimavaha inache f chas si beshe shou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demandred Posted June 25, 2004 Share Posted June 25, 2004 Аз съм завършил ОМГ преди 4 години и се заинтригувах от нещата които пишете тук. Я кажете по-подробно за кабелната тлевизия и другите "идейки" на "генилания" директор, че съм позагубил връзка и не съм ходил в училището откакто завърших.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted June 25, 2004 Share Posted June 25, 2004 Eg plovdiv rulss....tazi godina zavur6ih. Tova u4iliste naistina mi dade mnogo.... Opredeleno the best v plovdiv pone za men Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted June 25, 2004 Share Posted June 25, 2004 За МГ-то. Ами кабелна телевизия има в 15 от 38 стаи (май толкова бяха). Има 7 (седем зали), като две от тях наистина са със i486, но имат интернет (ако се сбориш с даскалката да пусне хъба). Нета е по оптичен от Евроком. Оня ден бутнаха и рестрикцията за уареза и ся вече не тряя да се мъчим с IP-то . Даскалите са си много яки и не знам за каква мафия говорите. А че има 1-2 издънки (не говоря за определен учител по биология ) без такива не може. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted June 25, 2004 Share Posted June 25, 2004 За тези които мислят че базата е лоша в МГ-то да кажа че ПЦ-тата са си Целерони но въпреки това са на 1.7...рама е 512 а пък видео картите са май nVidia Geforce 4 MX 440 с 64 Мб рам +TV out (не че ни трябва ама все пак..) . Аз поне не знам в друго даскало да има такива бързи машини .. Аааааа и доколкото разбрах догодина ще правят още една компютърна зала... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAKERA® Posted June 25, 2004 Share Posted June 25, 2004 Аааааа и доколкото разбрах догодина ще правят още една компютърна зала... То им стана навик И като се има предвид, че те като правят зала я правят хубава... еи ся като налашкат вътре няк'ви 3.2 GHz-ови и после ще си говорим къде е най-добра материалната база... А що се отнася до учителите... Е, по Английски в България по-добра даскалка от Митка Гъдева няма да намерите (Хайде да не обяснявам, че отиде още една станица... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted June 25, 2004 Share Posted June 25, 2004 Най-добрите училища са сигурно...езиковите гимназии А това дали са най-веселите...незнам Знам, че училищата в Тракия определено не са много..."готини" Напълно съм съгласен с това Link to comment Share on other sites More sharing options...
blowcow Posted June 25, 2004 Share Posted June 25, 2004 Дам, ОМГ форевър И аз не си давам много зор, пък ще хвана стипендия Учителите също са печени Пък не само информатиката ми и математиката са на доста тобро ниво Абе аз съм там в МГ-то - веднага му се дига рейтинга ,с това трябваше да почна веднага Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genius Posted June 25, 2004 Share Posted June 25, 2004 г-н Кидиков (Биология, пенсиониран) Ей тва сте прави и половина майна. Кидика rulira maina. Пак за училища, ми учил съм в Благоев в ОМГ то и ся в Английската, ми да кажа само искрено ОМГ - Rulzzzzz s mnogo z-ta. Даскалите там са луди яко купон ама най-веселото е, че си излизаш научен и ти е супер яко, пка и бате Киро е пич и половина и винаги са грижи за учениците си. Там правих едни изданки, малко ма айде ся, та си остаанх заварших ма ако ги направя същите в ЕГ то жа ми го турат челно майна. Тай че по темата - МГ РУЛИРААААААААа Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN4ETO Posted June 25, 2004 Share Posted June 25, 2004 Под "nai-gotinite uchilishta" май се имаше в предвид най-забавните Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightLife Posted June 25, 2004 Share Posted June 25, 2004 Под "nai-gotinite uchilishta" май се имаше в предвид най-забавните togava OMG 4e ne u4ish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted June 25, 2004 Share Posted June 25, 2004 Ся ше му праим сайта на ОМГ-то (модерна му работа) (няколко човека от класа вкл. и моя милост) след като изкарахме първите места в един конкурс за мултимедийно приложение по история. URL: http://ren-bg.hit.bg/ - първото мясо http://wwtwo.hit.bg/ - третото място Второто беше флашово. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightLife Posted June 25, 2004 Share Posted June 25, 2004 Ся ше му праим сайта на ОМГ-то (модерна му работа) (няколко човека от класа вкл. и моя милост) след като изкарахме първите места в един конкурс за мултимедийно приложение по история.URL: http://ren-bg.hit.bg/ - първото мясо http://wwtwo.hit.bg/ - третото място Второто беше флашово. navremeto kato bqx 7-mi klas v mg kuco i sakato za da se napravi pred shefa praveshe web site na u4ilishteto:) stiskam vi palci kato go napravite i da go obnovqvate a ne da go zarejite kakto vsi4ki ostanali napraviha Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN4ETO Posted June 25, 2004 Share Posted June 25, 2004 ОМГ и fun?!?!? брех брех... Link to comment Share on other sites More sharing options...
[GM]DINOBOT Posted June 25, 2004 Share Posted June 25, 2004 Dam,vseki-svoeto Az 6te vi kaja istinata-DASKALO SUXXXXXX tva e nai-gadnoto mqsto Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEDi Posted June 25, 2004 Share Posted June 25, 2004 ОМГ и fun?!?!? брех брех... Ъхъ! От един приятел дет учи в ОМГ знам че там веднъж в годината даскалите и учениците си разменят ролите! П.П. Всички дето познавам от ОМГ са готини пичове! Link to comment Share on other sites More sharing options...
R_A_I_D_E_R Posted June 25, 2004 Share Posted June 25, 2004 ОМГ е най-якото даскало в Пловдив горд съм че уча там Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shin Posted June 25, 2004 Share Posted June 25, 2004 абе де*ба всички ли учите там то тва е бая даскало Link to comment Share on other sites More sharing options...
rez Posted June 25, 2004 Share Posted June 25, 2004 МАЛОУМА Rulzzz btw: Кидика няма равен ПС. ...и не наричайте на даскалото си "МГ-то", че бат Киро ще ви смъмри Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted June 25, 2004 Share Posted June 25, 2004 nai-gotinite uchilishta-takiva niama v Plovdiv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightLife Posted June 25, 2004 Share Posted June 25, 2004 ОМГ и fun?!?!? брех брех... eh kak go kaza da ne mi kajesh 4e sega tam vsi4ki sa suhari i zubari i 4e samo zadari reshavat Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF_Shocker Posted June 25, 2004 Share Posted June 25, 2004 A be nai-qkoto si e Kliment Ohridski,momi4eta bol,daskalite sa pekani,si4ko si e OK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.