Salida Posted June 20, 2006 Share Posted June 20, 2006 Ти с кфо завърши? Математика с английски. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted June 20, 2006 Share Posted June 20, 2006 Имам имам.Ама няма друга алтернатива за хората,които искат много Ако ти е мил живота отивай в МГ-то. При нас е яко, ако не броим даксалите, които режат за най-малкото нещо. Напраимер има една Дренчева ( др. Дре ) дето не счита оценки от устен Оо... ако ги броеше целия клас щяхме да имаме 5 и 6 а ние имаме 4 и 5, половин час разказва някви тъп иистории, повтаря ги по 63427634643675346 пъти и хвърля лафове на българо-английски, например днес: to pay a hundred and eighty ( 180 ) лева for ток. .Така че поне в МГ-то има по-яки даскали . Пък и в ЕГ-то мадамите са зле, на випуск има 2-3 хубави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane_Doe Posted June 20, 2006 Share Posted June 20, 2006 Няма готино даскало.. В крайна сметка всеки сам си определя нивото и качеството на учене. И в Кеймбридж да си файда няа ако ни си седниш на задника;] Верно има училища с добре подбрани паралелки... Смисъл има повече ученици, които гледат да изкарват високи оценки О_о и са по-дисциплинирани ас уел. Но и всякакви лайна не липсват... Разликата е, че са по-малко. Същото е и с даскалите... Макар че не знам тях как ги подбират и по какви критерии... Много малко са хората, които наистина си разбират от работата и я вършат с желание, но май във всички аспекти на .. "каквото и да е" е така, затова и не върви надобре нешо.. системата;o У мойто даскалу най-яку.. са ни впрегнали докрая .. няя тва онва.. Напъай здраво, да не та напъни теб някой.. такъв е живота де.. то лесно няма;] всеки са оплаква от нещо Едит: малко безсмислена тема ми се вижда Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 21, 2006 Share Posted June 21, 2006 Няма готино даскало.. В крайна сметка всеки сам си определя нивото и качеството на учене. И в Кеймбридж да си файда няа ако ни си седниш на задника;] Верно има училища с добре подбрани паралелки... Смисъл има повече ученици, които гледат да изкарват високи оценки О_о и са по-дисциплинирани ас уел. Но и всякакви лайна не липсват... Разликата е, че са по-малко. Същото е и с даскалите... Макар че не знам тях как ги подбират и по какви критерии... Много малко са хората, които наистина си разбират от работата и я вършат с желание, но май във всички аспекти на .. "каквото и да е" е така, затова и не върви надобре нешо.. системата;o У мойто даскалу най-яку.. са ни впрегнали докрая .. няя тва онва.. Напъай здраво, да не та напъни теб някой.. такъв е живота де.. то лесно няма;] всеки са оплаква от нещо Едит: малко безсмислена тема ми се вижда Темата си е екстра .Аз допреди 21дена учех в лиляната и мога да ви кажа че даскалото е много бъгливо.Има и яки даскалки ама булшинството са .Иначе не вярвам тая твоя приятелка(не помня кой го беше писал тфа) дето завършила средно в лиляната да знае перфектно английски па чак и немски освен ако не е ходила някъде допълнително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.