Jump to content
BulForum.com

Nai-gotinite uchilishta v Plovdiv

HuK

Recommended Posts

ква е тая мания на 14-15 годишни пубери да се хвалят колко се разцепват и колко си правят квото си искат.Разберете момчета,почти всички са минали по вашия път и не е особено геройство,само изглеждате смешни! :angry1

батка..начи и ти си бил смешен,а може би продължаваш :bgrin: но айде да не се заяждам.

та щом си минал и ти по нашия път,знаеш наистина че е така.извинявай,но аз в мойто даскало ,което се брои за елитно и се говори че учим много(не че не е елитно или че няма хора които учат :) ) съм си супер рахат.от началото на срока мога да кажа че не съм пипнал нищо освен 30 мин завчера по немски за контролна и имам няколко 5-ци и 6-ци по важните предмети.и това при среден за първия срок 4,30 B) еми не можеш да ми оспориш че съм айляк :D че и брат ми може да потвърди :rolleyes:

• 3 weeks later...
  • Replies 378
  • Created
  • Last Reply

Спор няма най- якото даскало в Пловдив е Спортно училище "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" :D Най- пробивните, "интелигентни" хора и успели хора са го завършили :D :D :D :D :D Имам честта и аз да съм го завКршил

ХАХАХАХАХА :rolleyes:

Спор няма най- якото даскало в Пловдив е Спортно училище "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" :D Най- пробивните, "интелигентни" хора и успели хора са го завършили :D :D :D :D :D Имам честта и аз да съм го завършил

ХАХАХАХАХА :rolleyes:

евала батка :punk

Blitz_krieg,искам само да те питам,замислял ли си се какво можеш да работиш с образованието,което си получил в ЕГ-то.Ако не си,аз ще ти кажа-нищо

хахахаха

нищо не ставало от тебе ако си завършил ЕГ-то ли ?

емии батка плюсовете на ег-то са че влизаш в една селектирана среда от обществото

а тва кво ще стане от тебе си зависи от човека , и определящо е висшето образование

професионалните параленки ако тръгнат да си бачкат със средното си специално образование до никъде няма да стигнат

и руската е яко даже доста , ама там мн учат и хората един вид са принудени да учат

МГ-то ... мн разюздена работа , сигурно си има свойте плюсове , но не се забелязват лесно .

другите училища също си имат свойте предимства ... например в Никола Вапцаров може да си ученик , да имаш 300 неизвинени и 2х извинени и никой не ти казва нищо , като отидеш на даскало карат часове 3 класа заедно и едва запълват полвината стая ...

този факт един приятел го ползва и си спи по цял ден , бачка по малко web и графичен дизайн и не му пука за нищо , щото след 6 месеца ще е в ирландия и там ще му късат задника от учене , за него няма смисъл да се зори в някво "елитно " даскало

ех верно

найстина там ги учат на доста неща , в кофти моменти по хижи и морета е добре да се намира някой тета-джия да оправя уредите :P

ТЕТА е номер 1, няма какво да говорим :punk само да имаше повече момичета и останалите нямаше да му стъпят на малкия пръст :blink: :lol: :D

Ем аз съм в Климента ако искате даскало с женско тва е мястото нестига че има само 1 учител пък от горе на това в клас повече от 5 момчета почти няма...обаче ако искате лесно даскало не ходете там ужасно е!Директора ги държи учителите много из късо за ненанесено отсъствия 10 лева глоба...тва е само началото да не говорим че учителите ни имат отсъствия който се нанасят както на нас и тъй като даскалите немогат да си го изкарат на директора го стуварват на нас и става ад!Ама всеки даскал си има слабите места уцелите ли ги няя да ви е трудно абе кат цяло плюсовете са повече от минусите така че бих го препоръчал....ама не горещо...

...плюсовете на ег-то са че влизаш в една селектирана среда от обществото

Това за селектираната среда и преди съм го чувала...едни момичета от класа разправяха какви сноби били тези от английската,че са си изградили собствено общество и не допускали в него никакви външни хора.Едва ли не ако не си от английската си дефектен.Не си от елита,нали...

Де да знам,нямам много подобни наблюдения.Миналата година прекарах един учебен ден в английската и (странно!) никой не се държа гадно с мен...освен една даскалка,която ме гонеше по коридора да ме връща обратно в час,защото ми се върза,че съм от 10в...

Карах физика,биология и немски с тогавашните 11 клас-хм,точно тези даскали,на които попаднах не ми се видяха доста сериозни...и като изключим високия рейтинг на гимназията,не ми се видя да се различава чак толкова...поне от моята.

Ок, а защо щом като си от ЕГ "Пловдив" се водиш за елита на обществото???Как го подбират този елит?Само с изпитите след 7-и клас...не е честно някак си.Защото много хора с връзки или с назубрени до смърт теми могат да вземат българския с отличен...и т.н...ама вече няма значение...можех да съм в ЕГ-то.Обаче в деня на изпита не успях да си подредя хубаво приоритетите...уникален случай-зарязах по средата изпита по математика,за да ида тайно да се видя с някой-си...тъпо хлапе...ако можех да се върна във времето,щях да се удуша собственоръчно.

Blitz_krieg,искам само да те питам,замислял ли си се какво можеш да работиш с образованието,което си получил в ЕГ-то.Ако не си,аз ще ти кажа-нищо.

Момче, не говори глупости. Ако си мислиш, че е голяма работа да си бачкатор с професионално средно образование - прав ти път. Но да се изказваш компетентно за място, в което не си стъпвал и не познаваш и 20 човека от там е меко казано нелепо. Не е сега моментът да изброявам какво са постиглани възпитаниците на Английската гимназия, но все пак ще дам един пример - Жан Виденов, бивш премиер на България. За да станеш премиер значи си получил повече от "някакво" образование.

На 8 април в София например ще ходя на пролетен бал на възпитаниците на Английската гимназия. Предполагам неща все далечни за много други училища без да се опитвам да ги омаловажавам като предоставящи качествени знания.

@Moon Light, наистина възпитаниците на Английската гимназия са едно много сплотено общество. Това е разликата с останалите.

Ок, а защо щом като си от ЕГ "Пловдив" се водиш за елита на обществото???Как го подбират този елит?Само с изпитите след 7-и клас...не е честно някак си.Защото много хора с връзки или с назубрени до смърт теми могат да вземат българския с отличен...и т.н...ама вече няма значение...можех да съм в ЕГ-то.Обаче в деня на изпита не успях да си подредя хубаво приоритетите...уникален случай-зарязах по средата изпита по математика,за да ида тайно да се видя с някой-си...тъпо хлапе...ако можех да се върна във времето,щях да се удуша собственоръчно.

Еми вземи за пример само колко човека от 1 клас заминават да учат в чужбина...Средно по 15-20 човека от клас заминават навън да учат. Другите които остават тук учат или медицина или нещо такова. Малко хора остават само със средното образование. Училището е трамплин за професионалното ти израстване в живота. Аз съм завършил ЕГ "Иван Вазов", и смея да твърдя че почти няма разлика между двете училища, достатъчно познати съм имал и от двете гимназии и имам поглед върху нещата и развитието в моите години на двете училища. От английската вярно повече хора заминават в чужбина, но и от моя випуск заминаха доста хора за испания, италия, франция, англия, САЩ.

И ако можеш да ми сравниш тези 2 училища с което и друго да е в града, значи не си наред с дисциплината наречена средно образование, в Пловдив. Единствено МГ-то може да съперничи с тях. Другите са лесен начин да изкараш средно, за мен ;)

Това за селектираната среда и преди съм го чувала...едни момичета от класа разправяха какви сноби били тези от английската,че са си изградили собствено общество и не допускали в него никакви външни хора.Едва ли не ако не си от английската си дефектен.Не си от елита,нали...

Де да знам,нямам много подобни наблюдения.Миналата година прекарах един учебен ден в английската и (странно!) никой не се държа гадно с мен...освен една даскалка,която ме гонеше по коридора да ме връща обратно в час,защото ми се върза,че съм от 10в...

Карах физика,биология и немски с тогавашните 11 клас-хм,точно тези даскали,на които попаднах не ми се видяха доста сериозни...и като изключим високия рейтинг на гимназията,не ми се видя да се различава чак толкова...поне от моята.

Мба... По-скоро ние сме разделени на групички. Аз не виждам нищо сплотено в нашето общество. Но всеки е в някаква група от 10-на човека макс. Аз например съм към една група доста солидни олигофрени и за разлика от другите по цял ден не спираме с тъпите лафове и непрекъснато се смеем ( пък било то и без причина ). Друг например е от групата на някви диви чалгаджии, трети се изолират от всички, 4-ти са някви такива фурнаджийски лопати, не могат да си намерят мястото ( за съжаление познавам твърде много такива хора ). Значи аз от Дренчева ( даскал със сигурно повече от 30 год. стаж ), по старите да ме поправят, та тя каза че за толкова години видяла само един клас, който НАИСТИНА да е бил някакъв вид сплотено общество и са си били истински колектив - всеки е готов да помогне на другия, такова нещо ся няма пък и по-добре щото аз лично не искам 25 човека да ме молят за тва и онова. Така, както сие сега на малки групички е по-добре. Така че в нашето общество няма нищо сплотено ( поне в моя випуск ).

@moon_light нищо не си изпуснала. В английската 99.999999999999999999% са мноо готини хора ( другите са задръстени зубъри с които дори и да проявиш желание за разговор те ще те отрежат ), но всичко се компенсира. Имаме многои кофти даскали. А ако става думи за готини даскали - признал съм МГ-то в тая област.

...та тя каза че за толкова години видяла само един клас, който НАИСТИНА да е бил някакъв вид сплотено общество и са си били истински колектив - всеки е готов да помогне на другия

Да дойде да види нашия клас!!! :D Чак е нереално,нямаме никакви групички и всички сме много сплотени и винаги се поддържаме.Абе много си се обичаме.Е то може ли-26 момичета....поне случих на клас...и успях някак си да преживея липсата на момчета.Иначе междучасията и свободните часове са такъв рай...любимото ми училищно време.Много забавни разговори си водим. :P за какво ли...

Blitz_krieg,искам само да те питам,замислял ли си се какво можеш да работиш с образованието,което си получил в ЕГ-то.Ако не си,аз ще ти кажа-нищо.Така станаха нещата в момента,че езикът е задължение,а не превилегия,ако не знаеш език си за никаде и особено английският не е вече особено превилегия,защото всеки втори го учи,всеки трети има някакво ниво на владение,а един по-малък процент(да речем от езиковите паралелки) го владеят що-годе добре.Истината е че в езикова гимназия се влиза с ясната идея да продължиш образованието си.Докато специално в паралелката на програмистите в МГ-то имат някаква,макар и не огромно,преспектива.Защото докато програмирането е лукс все още и тези хора имат по-големи знания от булшинството от връстниците си,те имат предимство за по-нататъшното си развитие.И още нещо не мога да разбера,ква е тая мания на 14-15 годишни пубери да се хвалят колко се разцепват и колко си правят квото си искат.Разберете момчета,почти всички са минали по вашия път и не е особено геройство,само изглеждате смешни! :angry1

Съгласен съм с теб майна.Само за езика малко :sick .И аз съм от тея 14-15годишни само че съм наясно,че много хора са минали по тоя път и знам,че просто сега е дошло моето време.И аз ще кандидатствам в МГ-то и в Търговска,за да уча компи и да ставам програмист за в бъдеще.Само мога да си пожелая късмет на изпитите,за да уча това което ми е на душата.PEACE.

П.П.А и още нещо:След МГ и Търговска най-якото даскало е Лиляната ъфкорс :punk :punk :D

и с какво лиляната се различава от другите училища ?

сравни го с "св.св. седмочисленици" и 60-класното ... единствената разлика е че лиляната е на центъра , а те са в тракия ... и даже те са по яки :punk

и с какво лиляната се различава от другите училища ?

сравни го с "св.св. седмочисленици" и 60-класното ... единствената разлика е че лиляната е на центъра , а те са в тракия ... и даже те са по яки :punk

Мда.Аз знам че всички,които влизат в МГ,АГ и ТГ са от 60 класното.Различава се с тфа,че хората от нащо даскало,хората от МГ и още 3-4 училища в Пловдив заемаме 80% от местата след изпитите.Като учиш в 60 класното и като получиш много добро образование от 5-7 клас ти пожелавам да влезнеш където искаш.Moon Light ти кой клас си и в кое даскало учиш?

Мда.Аз знам че всички,които влизат в МГ,АГ и ТГ са от 60 класното.Различава се с тфа,че хората от нащо даскало,хората от МГ и още 3-4 училища в Пловдив заемаме 80% от местата след изпитите.Като учиш в 60 класното и като получиш много добро образование от 5-7 клас ти пожелавам да влезнеш където искаш.Moon Light ти кой клас си и в кое даскало учиш?

аз ти говоря за 7+ класовете .. 7- класовете може би в лиляната е яко , но след тва сички кандидатстват и влизат в нащо или руската или френската , и тн .

a 60-то нз кво е в малките класове , но наще набори са си мн яки , и им дават зор да учат , което за лиляната не е точно така

то и от мг-то класовете 7- , ако още ги има , повече от полвината се махат от там след 7 клас

Аа,даа..5-7клас в Лиляната е the best.Поне по мое време-като бях там,много добра подготовка даваха.

За 8и клас не знам как е,обаче от 9и нагоре си е направо квартално даскало.Много от тези,които не ги приеха никъде си останаха в Лиляната(нз как точно).

PGSAG-profesionalna gimnaziq po stroitelstvo, arhitektura i geodeziq

az sam tam kolkoto i dan e go haresvate si ostava edno ot elitnite u4ili6ta na plovdiv

Бившата "Лиляна Димитрова", понастоящем Св "Патриарх Евтимий", най-хубавите момичета са в това училище :)

НУ "Христо Ботев". Изключително хубаво училище е , може би най-доброто. Поне така беше когат учих аз. Само до 4 клас е и няма големи които да ти пречат и имаше добри учители. Абе всичко си беше супер за един малък ученик :) :) :)

НУ "Христо Ботев". Изключително хубаво училище е , може би най-доброто. Поне така беше когат учих аз. Само до 4 клас е и няма големи които да ти пречат и имаше добри учители. Абе всичко си беше супер за един малък ученик :) :) :)
Ааа да ... доста добро училище е, и аз съм го завършил :lol:

Значи аз съм от Руската (ЕГ "Иван Вазов") мога да твърдя че училището е яко.Вярно има учене не е много, но го има.Даскалите ...хм ..от къде да започна има някои които са супер яки хора ...но има и други които просто те изкарват извън нерви.Не казвам че е най-якото ...но дава (според мен де) добро образование ... и след това доста лесно с езика който си научил може да излезеш ако искаш извън България....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...