Jump to content
BulForum.com

Nai-gotinite uchilishta v Plovdiv

HuK

Recommended Posts

В мамента са Математическата, Английската и Търговската. Аз сега съм за осми клас и съм приет в математическата. Дано там да е яко, но започва зле с тия униформиииииии......!!!!!!!!!! :(  :(  :(  :(

Олееее-влязъл си в ОМГ-то и мрънкаш :confused ....Защо пък да са лоши униформите?Те не определят класата на едно училище.

едит:/Уфффф... и аз говоря ама май и ние ще имаме униформи :dry: -още не са решили:/

• Replies 378
  • Created
  • Last Reply

Само ще ви дам един пример.Един приятел ,който завърши механото и който се самоподгатвяше за кандидатстудентските изпити по математика навсякаде има по-високи оценки от друг мой приятел,който ходи от 1 година на уроци и завърши МГ.Аз лично завърших тази година ТХВП и съм страшно доволен ,особено от 12 клас.

Олееее-влязъл си в ОМГ-то и мрънкаш :confused ....Защо пък да са лоши униформите?Те не определят класата на едно училище.

едит:/Уфффф... и аз говоря ама май и ние ще имаме униформи :dry: -още не са решили:/

1. В МГ-то с Френски не е голяма зарибявка :sick и то 6-то желание ;).

Сори на офф-а

На мен Руската много ми харесва. Осовено сега след ремонта ще е супер ;)

1. В МГ-то с Френски не е голяма зарибявка  :sick и то 6-то желание ;).

Сори на офф-а

На мен Руската много ми харесва. Осовено сега след ремонта ще е супер ;)

кой ти говори,че в МГто с френски е хубаво?Говоря за ...за математика с немски или с английски.....френския е за френската :D

Ти м-ду другото с какъв език беше в руската?

Аз съм признал Ег-то само заради 1 даскал :lol: г-жа Гаджева ....на тая толкова явно да и се подиграваш , даи възразяваш , да и се разхождаш в часа , абе квото и да праиш казва само "ще те изгона" :woot Мен веднъж ме гони 20 пъти... ;) Иначе в последно време се беше научила да казва на класната кой какво прави и .... :wacko: Пепито Стайкова е Терминатора сред немските даскали...На края на годината момичетата дето нямаха пълно 6 заради физическото им се заканваше догодина (когато няма да ни е класна нито преподавател) да идва в час по физическо с хронометър и да им засича нормативите :blink: :blink: Абе луда даскалка

ОМГ-то съм го признал заради хубавите момичета (поне тая година :D ) Колкото пъти влезна в класната стая на "а" клас има две плюшени играчки (хъх веднъж обяснявах на една германка че момичетата трябва да са ниска , за да са като плюшени играчки и оная ми вика "момичетата не са играчки ;) , демек не го разбирайте буквално :blink: )дето ми пълнат душицата :woot

Руската....нямам мн хубави впечетления от там

Френската абе носи им се славата на "девойките" ама все още не съм достатъчно информиран , за да давам отценка ;) Само ще кажа че им завиждам за СИП-а по физкултура :woot

кой ти говори,че в МГто с френски е хубаво?Говоря за ...за математика с немски или с английски.....френския е за френската :D

Ти м-ду другото с какъв език беше в руската?

Еми vas4o е с френски език в МГ-то ;). Повярвай ми приятел ми е ;). И затова не е особена зарибявка :blink:

Ами аз съм с Английски :wub: .

Определено МГ -то не е едно от най-готините училища!!!

Там повечето хора живеят в някъв собствен свят който няма нищо общо с реалността ,с тва което е извън стените на дома,автобуса,главната и даскалото.доказателство-кажете ми че тея са имали приятелка на която името и не е завършвало на ".jpg" , и обещавам да спра:

1. да обръщам внимание на външния си вид

2. да се къпя със шампоан

3. да си бръсна мустака

4. да не давам на майка ми да ми купува дрехите .

5. да си правя косата с гел защото явно на течение стават по добри прически

Най-готино е в Лиляната всички са си айляк и даскали ,и ученици.

а ако искаш да имаш преспектива извън станата даваи в Английската

извинявам се на всички от мг-то които не са от посочената на снимката класа

Щях да ти напиша нещо, ама като гледам на колко си години няма смисъл. Като искаш да си аиляк иди в пеньото, или направо прекъсвай, за какво ти е средно ?

Щях да ти напиша нещо, ама като гледам на колко си години няма смисъл. Като искаш да си аиляк иди в пеньото, или направо прекъсвай, за какво ти е средно ?

Защото всичи знаем че без средно във всяка нормална държава се става единствено общ работник а не ми се мъкнат камъни за има,няма 10лв на ден.

Образованието не ти гарантира, че няма да мъкнеш камъни, гарантират ти го умствения багаж и амбициите.

Умствения багаж вече не е никаква гаранция.И да го имаш,и да го нямаш ако имаш кофти оценки на хладилника все ще пише търси си работа защото дипломата е важна сега, никои няма да те изпитва колко широка обща култура имаш на интервюто за работа.Искат автобиография и диплома.

Може би. Защото аз познавам много хора с по 1-2 висши, които са таксиметрови шофьори. (Няма нищо лошо в тази професия.) Най-важнотоне са образованията, а онова в главата. На един приятел майка му има 3 висши, но ги бащата на този приятел е платил за висшите (или както се прави) и сега тя е продавачка е един малък магазин. :huh:

Има разлика м/у най-добро и най-готино.. До сега съм учил в МГ-то , и личното ми мниение е това е учлището в което най-добре е балансираното "добро" и "готино" ;> Но определено там език (освен българския^^)не се учи( поне при 3/4 от учителите) ... Та затова се местя в Английската ^^

Там повечето хора живеят в някъв собствен свят който няма нищо общо с реалността ,с тва което е извън стените на дома,автобуса,главната и даскалото.доказателство-кажете ми че тея са имали приятелка на която името и не е завършвало на ".jpg" , и обещавам да спра:

3. да си бръсна мустака

:lol: :lol: :lol: . Ся се търкалям по пода и се хиля кат идиот. особено много ми харесa базиka за jpg. гаджето :lol: :laughing: :laughing: . Еми извинявай ама много малко си казал за МГ-то. Освен че си живеят в собствения свят там ги учат че няма нищо лошо да си пълен със самочувствие като патка с топли лайна ( с извинение разбира се ). Да не говорим че се държат супер високомерно ( поне по-голямата част ) щото знам и свестни хора в МГ-то ама са само 2-ма. Например 1 път през учебната година отидох да видя един приятел ис още едно приятелче от нашто даскало седим и чакаме да свърши часа. Там някви тъпи бодигардове гледат ни без униформи, хилим се кат идиоти, държим си се нормално и ни пита от кое даскало сме и ние кат казахме: "От Английската" и веднага почна да ни заяжда за успехите на даскалото ни. Ей ся тия дето учат при нас в Английската да кажат ние правим ли го тва когато някой МГ-еец дойде в нашто даскало да си види приятелчетата. Еми не разбира се. Псуваме ги и си говорим зад гърба им ама кат са при нас се държим както трябва.

Изводите:

1. МГ-baaaaad

2. IRC-то е вредно

3. RAM-а никога не достига.

Аз тамън завърших МГ и съм определено ЗА МГ-то. Също така искам да кажа, че каквито наблюдения имам над другите училища, от английската излизат само наперени идиоти. Извинявам се на хората тука от английската, сяко правило си има изключения.

:blink: :blink: :blink: Какво какво?????? :blink: :confused ....айляк?Тия на някой друг ....даскалите са :ph34r: учениЧКИТЕ са :wir ..ама пък хубаво образование и да си най-тъпия можеш да получиш :excl: B)

Абе сега както въведоха тези матури(май моя випуск ще е първия хванат) , ние в елитните даскала сме много облагодетелствани , защото тапаците от ТХВП и Пеньо Пенев и темподобни постоянно ми се фукат , "хаха виж кви яки оценки ми пишат тука даскалите , с тях ша мога да кандидаствам след 12 клас много лесно) , ама сега да ги видим като нямат знания , а само подарени оценки как ще се справят на матурите. :devil :devil Аз може да имам 4 и 5 ( че и по малко) ама бас държа , че съм научил много повече отколкото в айляшките даскала. :bgrin:

Абе сега както въведоха тези матури(май моя випуск ще е първия хванат) , ние в елитните даскала сме много облагодетелствани , защото тапаците от ТХВП и Пеньо Пенев и темподобни постоянно ми се фукат , "хаха виж кви яки оценки ми пишат тука даскалите , с тях ша мога да кандидаствам след 12 клас много лесно) , ама сега да ги видим като нямат знания , а само подарени оценки как ще се справят на матурите. :devil  :devil Аз може да имам 4 и 5 ( че и по малко) ама бас държа , че съм научил много повече отколкото в айляшките даскала. :bgrin:

1во матурите не са въведени.. 2ро Ако са.. То моя випуск ще е 1ви... и 3то.. къде ги четеш тия неща?!

:blink:  :blink:  :blink: Какво какво??????  :blink:  :confused ....айляк?Тия на някой друг ....даскалите са  :ph34r:  учениЧКИТЕ са  :wir ..ама пък хубаво образование и да си най-тъпия можеш да получиш  :excl:  B)

Ми да айляк е.

Ставаш отиваш закъснял за първия час забиваш се в кафето където има още като теб закъснели в първото междучасие се присъединяват още хора за да става дъра-бъра влизаш за 3-тия час където ти казват че следващия път ще те изпитват, за 5-тия и 6-тия си поръчваш бира в 'Red eye' откарваш там до 16:00 и отиваш да се наспиш в къщи, вечерта излизаш на биричка или в Таксим, или в Fiesta и това е ежедневието.

Братчед ми си получи първата оценка два месеца преди да завърши. И няма никакви изпити

3. да си бръсна мустака

:blink: :huh: Ти пък как разбра , че не ти живееш в свят , който няма нищо общо с итината.Всеки човек е прав за себе си .Педпочитам да бачкам за 10 лв на ден и да мъкна камъни пред това да бачкам зт 20 да седя в някакъв офис и да не знам къде се намирам ;) И какво значение има как изглеждат мометата и как завършват имената на приятелките им ? Ти как си подбираш приятелите ? Който е хубав и движи с яки п*тки , той ще ми е приятел ???Само българският зубар ли вечер вместо женска талия гали лампата бе ?В САЩ обикновено готините мадами са за зубарите , защото те имат бъдеще.А трябва да ти кажа ,че много от тия хора дето ходят с .jpg имат бъдеще ;) Колкото до Английската , за извън страната руската и МГ-то имат същите преспективи освен с немския и то само когато влезеш в leistungs klasse :) Абе готино си ни е даскалото ,ама има супер мн откачалки , катот ая по мат :)

Ми да айляк е.

Ставаш отиваш закъснял за първия час забиваш се в кафето където има още като теб закъснели в първото междучасие се присъединяват още хора за да става дъра-бъра влизаш за 3-тия час където ти казват че следващия път ще те изпитват, за 5-тия и 6-тия си поръчваш бира в 'Red eye' откарваш там до 16:00 и отиваш да се наспиш в къщи, вечерта излизаш на биричка или в Таксим, или в Fiesta и това е ежедневието.

Братчед ми си получи първата оценка два месеца преди да завърши. И няма никакви изпити

С т'ва ежедневие , май ще галиш лампите вечер :)

:blink:  :huh: Ти пък как разбра , че не ти живееш в  свят , който няма нищо общо с итината.Всеки човек е прав за себе си .Педпочитам да бачкам за 10 лв на ден и да мъкна камъни пред това да бачкам зт 20 да седя в някакъв офис и да не знам къде се намирам  ;) И какво значение има как изглеждат мометата и  как завършват имената на приятелките им ? Ти как си подбираш приятелите ? Който е хубав и движи с яки п*тки , той ще ми е приятел ???Само българският зубар ли вечер вместо женска талия гали лампата бе ?В САЩ обикновено готините мадами са за зубарите , защото те имат бъдеще.А трябва да ти кажа  ,че много от тия хора дето ходят с .jpg имат бъдеще  ;) Колкото до Английската , за извън страната руската и МГ-то имат същите преспективи освен с немския и то само когато влезеш в leistungs klasse :) Абе готино си ни е даскалото ,ама има супер мн откачалки , катот ая по мат :)

С т'ва ежедневие , май ще галиш лампите вечер :)

1. Филма в който съм се намъкнал не включва само един тип хора => не аз живея в друг свят.

2.България се нуждае от работническа класа и щом предпочиташ да бачкаш за 10 лв ти си точния човек който ни трябва

3.Подбирам си приятелите по 3 признака:

а)държание без маса

б)държание на маса

в)държание под маса

(не ми пука как изглеждат.точен ли е ми стига)

4.В Америка няма красиви жени ( за справка погледни обикновените Американски филми като "Бингалски огън") в Америка булшенството от хора са тъпи ( за справка погледни кой им е президент отново,колко му е IQ и погледни американските реклами в които се повтаря едно нещо 123452 пъти)

=> ако смяташ че в зубренето има голямо бъдеще няма кво да ти обеснявам повече защото ще го назубриш и ще го забравиш

ежедневието ми си е моя работа и винаги с това ежедневие постигам това което искам

• 5 months later...

Ами ... най-готино училище няма. Всеки с интересите си : ако ви се учи френски - Френската, ако ви се учи испански - Руската, ако ви се учи математика и информатика - МГ-то и т.н.

Според мен най - хубавото училище е МГ-то. За това и там влезнах ... :punk

А иначе като цяло за най - елитни смятам МГ-то, Английската, Руската и Иконома (и може би Френската и Благоев...).

П.П. Sorry ако мнението ми се повтаря с нечие ама нямах нерви да чета 15 страници.

4.В Америка няма красиви жени ( за справка погледни обикновените Американски филми като "Бингалски огън") в Америка булшенството от хора са тъпи ( за справка погледни кой им е президент отново,колко му е IQ и погледни американските реклами в които се повтаря едно нещо 123452 пъти)

Теб ще те направим специалист на тема "американска култура", че като гледам си навътре в нещата :D Нямам намерение да споря с теб, то подобно на stefan като ти видях набора и хайдеее... :D

Аз сега съм 12ти клас в обратна смяна в мг-то. Веднъж поради стечения на обстоятелствата се оказах в сградата по време на нормалната смяна (8-11кл) и ме хвана носталгия още преди да съм завършил. Определено ще ми липсва!

Преди мг-то съм учил само в начално училище, и затова няма да правя изводи за на другите хора чорбата както всички останали. Само ще ви кажа, че при нас хората съжаляват най-много като завършват!

3. да си бръсна мустака

Izwinqwai, 4e sam grub ama ti mai w MGto ne si u4il, a!? Ako shte izkazwash tolkowa kriti4no mnenie mai e po-dobre da se zapoznaesh s obstanowkata po obsotino. A twa za diplomata prosto po-dobre da sa ostawi bez komentar, takiwa prostoii pleshtish, 4e izwinqwai ma e po-dobre da si zapazish mnenieto za sebe si ili da pomislishg malko predi da go izkajesh pubi4no.

Sega po temata. MG e super zaribqwka, qko bi4i ailqk, super qki prostoii stawat, mnoo zaribeni daskali ima ma i dosta moje da sa nau4i. EG syshto e zaribqwka ma nai-we4e zaradi horata shtoto takoa show si praish, 4e ne e istina. Oba4e w EG idwa edin mnogo kofti moment, koito ti wliza kato 19" monitor w dupe, shoto kat po4nat da ta iurkat nqkwi eblemati4ni za u4ilishteto daskali ti staa mnoo priqtno :punk . Ina4e i MG i EG i Ruskata /tam nqmam li4en opit :P / ma kefat kato u4ilishta. Ta takia ralti B) .

Izwinqwai, 4e sam grub ama ti mai w MGto ne si u4il, a!? Ako shte izkazwash tolkowa kriti4no mnenie mai e po-dobre da se zapoznaesh s obstanowkata po obsotino. A twa za diplomata prosto po-dobre da sa ostawi bez komentar, takiwa prostoii pleshtish, 4e izwinqwai ma e po-dobre da si zapazish mnenieto za sebe si ili da pomislishg malko predi da go izkajesh pubi4no.

Sega po temata. MG e super zaribqwka, qko bi4i ailqk, super qki prostoii stawat, mnoo zaribeni daskali ima ma i dosta moje da sa nau4i. EG syshto e zaribqwka ma nai-we4e zaradi horata shtoto takoa show si praish, 4e ne e istina. Oba4e w EG idwa edin mnogo kofti moment, koito ti wliza kato 19" monitor w dupe, shoto kat po4nat da ta iurkat nqkwi eblemati4ni za u4ilishteto daskali ti staa mnoo priqtno :punk . Ina4e i MG i EG i Ruskata /tam nqmam li4en opit :P / ma kefat kato u4ilishta. Ta takia ralti B) .

Предател! УТРЕПЕТЕ ГО С ВАФЛИ!!! Виж ся ЕГ-то има само един недостатък - кофти даскали, но е достатъчно голям недостатък :( . Иначе е супер айляк и се радвам че съм там всеки ден да слушам простотии, да правя простотии, да се лашкаме по коридорите ала - бала. А в МГ-то... еми вярно е че онмия живеят в някъв техен си свят. Ние сме много по-отворени от тях ( като цяло ), а иначе в МГ-то също има яки хорица, ама повечето са някви дърва. А паралелката за програмиране е направена само за диплома и нищо друго. Еми ся не можеш ли да седнеш да прочетш за Ц++, Бейсик, Делфи ала-бала еми вече тряя се гъзариш че за тва учиш. Йеееее турбо газар! Супер gangsta :lol: :laughing: :lol: !!! Пък и ние имаме едно голяяяяяяямооооооо предимство пред МГ-то - езиците които научаваме ( поне английския за немския ще поспоря малко ). Пък и ние си учим математиката кат тях. Ако те зачекне Дима Стоянова до 12-ти клас както ме чекнеше в 8-ми ( напрао не знам как вързах 6 ) и ше сънуваш формули на Виет до 30-тата си годишнина. Така че:

ЕГ > МГ, ЕГ > all :) :D :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...