Jump to content
BulForum.com

Nai-gotinite uchilishta v Plovdiv

HuK

Recommended Posts

Az li4no 6ta posavetvam da ide6 v nqkoe po - obiknovenno u4ili6te 6toto 6te si iskara6 po hubavi ocenki i nqma da te iurkat mnogo osven tova tva e sredno obrazovanie a nasqkade iskat vi6o i nikade kato kandidatstva6 nqma da te pitat ot koe daskalo idva a 6te ti gledat uspeha i znaniqta a kvoto 6te nau4i6 v elitnoto u4ili6te tva 6te nau4i6 i v obiknovennata gimnaziq

• Replies 378
  • Created
  • Last Reply

Аз завършвам ег-то и казвам си ебе майката супер в г*зъ, даскалите са супер комплексирани, изтряскали, консервативни, мислещи се за незнам си кво, сдухани, грозни - 98% и да продължавам ли ? :) А за директора гусин Караминетев, ще си спестя коментарите, за да не ми сложат 100% уорн. Съжалявам от както влезнах, че се записах там, огромна част от хората са супер зле, а който не са, ние си знаем кои сме :) Брата учи в мг-то и много му се кефя и съжалявам, че не се записах там. А от страна на мадами, мисля че знаете ква е разликата между п*тките от ег-то и крокодилите - крокодилите нямат мустаци :P Това е, който иска да учи език да ходи в руската там даскали яки, муцки - бол :), ег-то изобщо не е най-елитното и който си го мисли много се лъже, може да е било преди, но сега не е, особенно с директор психопат и самоубиец. Тва е от мен, да сте живи и здрави!

TET-a е най-якото училище, кото изключим че са само кочове там.

анархия 99 нема инфо паралелка :)

а да и да коментирам поста на човекза завършил ег-то тва че ти си имал проблеми с Караминев не значи нищо бих казал че тва е един от директорите които си върши най-добре работата в плд такаче ти като си имал проблеми например тва са некви единични случеи!

Аз завършвам ег-то и казвам си ебе майката супер в г*зъ, даскалите са супер комплексирани, изтряскали, консервативни, мислещи се за незнам си кво, сдухани, грозни - 98% и да продължавам ли ? :) А за директора гусин Караминетев, ще си спестя коментарите, за да не ми сложат 100% уорн. Съжалявам от както влезнах, че се записах там, огромна част от хората са супер зле, а който не са, ние си знаем кои сме :) Брата учи в мг-то и много му се кефя и съжалявам, че не се записах там. А от страна на мадами, мисля че знаете ква е разликата между п*тките от ег-то и крокодилите - крокодилите нямат мустаци :P Това е, който иска да учи език да ходи в руската там даскали яки, муцки - бол  :), ег-то изобщо не е най-елитното и който си го мисли много се лъже, може да е било преди, но сега не е, особенно с директор психопат и самоубиец. Тва е от мен, да сте живи и здрави!

Недей лъжи хората ве :) В руската е още по-зле :pirate Даскалките са някви комплексарки :rolleyes: Едната по немски е супер бракма, ако си момче те изпитва по 30 минути на даската и получаваш макс 4, ако си момиче те изпитва 5 минути и получаваш 5 в най-лошия случай :angry1 Другата по немски е няква комплексирана балерина :angry: За директорката нямам думи по-просто същество не съм виждал и с тоя голям нос имам чувство, че ще ми избоде очите :) Тоя по математика е някъв луд учен :blink:

Извод: НЕ идвайте в руската

Нямам мнение по въпроса, въпреки че най-много тача ЕГ "Пловдив" (където и уча).

Аз чух, че директора на МГ се е кандидатирал за министър на образованието :)

При положение, че е директор на МГ-то от 30 години, определено има качества на ръководител и мисля, че ще е по-успешен министър на образованието от сегашния и някои предишни.

Нямам мнение по въпроса, въпреки че най-много тача ЕГ "Пловдив" (където и уча).

Не виждам проблем , поне има качества , за разлика от Азис , който иска да става министър на културата :angry:

Дано така да стане, чувам че всяка седмица в мг-то имали намалени часове ала бала ;)

Az li4no 6ta posavetvam da ide6 v nqkoe po - obiknovenno u4ili6te 6toto 6te si iskara6 po hubavi ocenki i nqma da te iurkat mnogo osven tova tva e sredno obrazovanie a nasqkade iskat vi6o i nikade kato kandidatstva6 nqma da te pitat ot koe daskalo idva a 6te ti gledat uspeha i znaniqta a kvoto 6te nau4i6 v elitnoto u4ili6te tva 6te nau4i6 i v obiknovennata gimnaziq

Това е доста глупаво изказване.В края на краищата има и нещо друго освен оценката-знанията.Не,че в момента има училище,което да те подготви за изпитите по История,География или Литература,но пък,ако учиш в езикова или математическа гимназия,можеш да си спестиш доста пари за уроци по съответните предмети.Казвам го от личен опит,не просто от наблюдения.

И стига сте се заяждали за училищата си-по-добре обяснявайте предимствата на училищата вместо да пускате постове от сорта на "мноо е яко","rulez" или не знам какво-никва информация не се получава от такива постове.

В края на краищата има и нещо друго освен оценката-знанията.

Напълно вярно , сега назнам как е , но преди оценкатите от дипломата имах голямо значение за кандадатстудентите , както и сега имат значение за магистратура примерно , така че не е все тая , но в общи линии си прав :blink:

Напълно вярно , сега назнам как е , но преди оценкатите от дипломата имах голямо значение за кандадатстудентите , както и сега имат значение за магистратура примерно , така че не е все тая , но в общи линии си прав  :blink:

Ааа,спор няма за оценките.Важни са.Ама честно казано за оценки се оплакват тези,които малко ги домързява да учат и почват да мрънкат "ама гледай сега аз уча като идиот и имам 4,а еди кой си не ходил на даскало от 2 месеца и има 6".Всеки да си гледа себе си и да се спасява поединично в това отношение.В края на краищата,ако толкова ти е необходима оценката,няма да мрънкаш,а ще си седнеш на задника и ще учиш-това е!

@Nikelback

1. Така и не разбрах защо напсува "Vesko"

2. Като изказваш мнение поне се аргументирай

Колкото до оценките, важни са знанията щото като идеш в някво си училище и имаш 6, като нищо не знаеш с тая 6 дори не можеш да си избършеш г*за

• 1 month later...

Awe ni moa da razbera za6to tuka spora se vodi samo m/u MG i EG. :unsure: :unsure: :unsure: Po moeto skromno mnenie tva sa dvete nai 6ibani daskala v pld. :sayjin :sayjin Primerno si bil nekav gotin pi4 do 7 klass i v edin moment vliza6 v edno ot tiq dvete daskala.I zapo4va6 da izkarva6 slabi ocenki , dalja6ti se na fakaniq visok standart na slednite u4ili6ta.i se prinujdava6 da u4i6. :( :( i taka poi4ito horica deto vleznat tam stavat fakani zubari.za6to zabravqte targovskata , te predlagat mn dobro pc oby4enie , i tam e ailqk. :D

FEG sa6to ne sa zle , az u4a tam.Standarta e mnogo visok nay4ava6 dosta ne6ta .

Osven tova FEG e s nai qka materialna baza ot si4ki daskala- qko podarjan basein , nakolko PC zali , fitness zala , da ne govorim 4e navsqkade sme s aluminieva dograma , za rqazlika ot ryskata . Haha :wir :wir(sori za 6lokavicata)

Това са глупости за обикновените училища, какво като се минава по-лесно, това да не е курорт, училище е...И не е само до знанията, там трябва да се научиш на постоянство и по възможност да си изградиш някакви принципи.Аз завърших такова, дипломата ми клони към отлична, поне през половината време не съм бил там, и какво съм спечелил по този начин? Нищо. Сега се готвя за студент и има много неща, които изобщо не съм ги чувал, не защото ме е нямало, а просто защото не се учат.

A-a-we edno vreme moe da e bilo po vajno kakvo nay4ava6 , a ne kakvo izkarva6 , no v dne6no vreme e to4no obratnoto :woot .Zatova ne sam saglasen 4e mg i eg sa nai qkite daskala za sredno obrazovanie v pld.Trqbva da se tarsqt u4ili6ta , kadeto hem nay4ava6 ne6to , hem ima6 gore dolu qki ocenki , za da moe6 sled tva da kandidastva6 s tqh, spored mene tva sa ili FEG ili ikonoma i nqkoi drugi... :P :P(sori za 6lokavicata)

Аз тъкмо завърших МГ-то и мога да ви кажа че съм много доволен. 8-ми клас беше 30 годишнината и след май месец забравихме какво е училище. Следващата година е 35-годишнината така че ако някой още умува къде да влезе да не се мае. Верно има някой скапани даскали като баба Руска (по История) дет ми е от 9 клас и много гърчи всички, обаче има и учители, които никога няма да забравя. Кидиков за съжаление се пенсионира. Иначе това е най-готиния и най-знаещия учител, който познавам. Неговият заместник (Панайотов) е може би още по-готин. Даскала ми по математика последните две години (Николай Радев) е общински съветник от БСП-то, но това не пречи да е също един от даскалите, който обичам. При него една седмица караме, една - не, защото имат някакви заседания. И някой каза, че от ЕГ-то знаели колкото нас математика. Това е в границите на фантастиката. Аз си признавам, че английски знам колкото да се оправям с компа, но не виждам защо се напъвате да се изтъквате. Също така нямах никви проблеми с отсъствията и бележките. От директорите в Пловдив, нашия прави най-много за училището си и даже да стане депутат (което е 99% сигурно. Четвърти е в изборната листа на БСП в Пловдив) ще продължи да прави много неща за гимназията. За момичетата да не говорим. Тоя лаф за крокодилите го бях чул за пръв път за МГ-то, макар че има и доста добри попадения.

Ами то реално е важно да има едно свястно момиче като за теб, а не 100, така че това е един от най-тъпите мотиви за това дали едно училище е хубаво или лошо :) По темата няма да споря, защото нито съм учил във всички училища, нито смятам, че е възможно някой да каже със сигурност. Аз съм доволен от моето (МГ-то) и смятам, че това бяха най-хубавите ми години...поне на този етап от живота ми ;)

• 1 month later...

В мамента са Математическата, Английската и Търговската. Аз сега съм за осми клас и съм приет в математическата. Дано там да е яко, но започва зле с тия униформиииииии......!!!!!!!!!! :( :( :( :(

В мамента са Математическата, Английската и Търговската. Аз сега съм за осми клас и съм приет в математическата. Дано там да е яко, но започва зле с тия униформиииииии......!!!!!!!!!! :(  :(  :(  :(

А Руската ? Освен това не всичко зависи от самото училище ... в смисъл, че паралелката , в която си приет е от огромно значение ;)

Уча в ИКОНОМА.зА мен Иконома е най-якото даскало...на други не се кефя..може би е нормално но незнам ИКОНОМА РУЛЗ :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...