Jump to content
BulForum.com

Nai-gotinite uchilishta v Plovdiv

HuK

Recommended Posts

Ми всеки вика ЕГ-то или МГ-то, но това донякъде е само на теория. Ако учението не те интересува, никое даскало не може да ти помогне. Просто самият факт, че си завършил английска или математическа (независимо как: ) говори доста сам по себе си.

• 1 month later...
  • Replies 378
  • Created
  • Last Reply
  • 1 month later...

Английската рулира! ОМГ-то да го Д*ХА!

Само ще ти кажа че най-високия бал за момчета за МГ-то за специалността програмист беше най висок за града...а пък за момичета бала беше с някви мизерни стотни по нисък от на английската...

i az super mnogo se kefeh na Mgto kato bqh 7 klas.da ama otkak razbrah,4e daskalite it Mgto si pra6tat decata v EGto,si napravih syotvetniq izvod.i sew stigna do Egto i o6te ne sym sprqla da syjalqvam ,4e ucha tam :angry1

може и никога да не спреш мухаха :) аз иначе до до 4 и до 7 ми клас учих в 2 у-ща които сега ги съединиха но както и да е те ми бяха в квартала и там си учих след 4ти клас кандидатсвах навсякъде с математика им е приеха но просто даскалото до нас си ме кефеше а и всичките ми приятели учеха там а след тва английската кво да ви кажа ако искаш 6 учишшш ако не с 4 си минаваш аз съм нещо средно има предмети по които уча и такива за които не ми пука пример : ХИМИЯТА за мен тая наука винаги ще остане най-глупавото нещо на света просто не ме кефи и немам желание да е уча докато понякога просто си решавам задачи по математика за кеф ... а иначе Английската рулс :)

И все пак... ОМГ си остава най-елитното училище. Каквото и да говорите. Пред фактите и боговете мълчат. Дава много повече възможности и има по-добра материална база. :P :) ;)

ХИМИЯТА за мен тая наука винаги ще остане най-глупавото нещо на света просто не ме кефи и немам желание да е уча докато понякога просто си решавам задачи по математика за кеф ... а иначе Английската рулс :)

to v angliskata himiqta q uchat samo tezi,deto 6te kandidatstvam medicina.a i pri mazeva-vsqko jelanie da nauchi6 ne6to umira:)

И все пак... ОМГ си остава най-елитното училище. Каквото и да говорите. Пред фактите и боговете мълчат. Дава много повече възможности и има по-добра материална база.  :P  :)  ;)

МГ-то ти дава възможност да станеш кенеф майстор :laughing: . ЕГто е истината. При сравнение на ученици 12 клас нашите се справят по математика толкова добре колкото и МГ-ейците. А що се отнася до чужд език просто нямаме равни!!! :D " Пред фактите и боговете мълчат."

Abe po-gotino daskalo ot MG-to nqma da namerite :P Imame si daje i kabelna televiziq v staite i NET det vurvi s nqkolko MB v sekunda :punk

Браво, браво! Ние пък имаме в всяка стая тръби за парно и тръби за интернет. Между другото даскалите в ЕГ са най яките. В ОМГ-то са някви кукуригалници. Да не говорим, че директора ви е ЛУД КОМУНИСТ!!! Така, че не ми разправяй. С език навсякъде се ходи, а само сматематика си за никъде.

Така, че не ми разправяй. С език навсякъде се ходи, а само сматематика си за никъде.

Айде ве :huh: С математиката за никъде... Всеки преценява според това което смята да прави по нататък кое е най-доброто училище за него, за някои това може да е иконома, за други автото, за трети МГ, за четвърти ЕГ и т.н.

абе мг-то поне от това което ми разправят мои приятели е доста доста айляк тва от 26 души в класа да взимат стипендий 22 и 2 да не взимат заради отцъствия айде ще си кажете умни деца е да ама не просто по това което чувам оценките в мг се изкарват без да отвориш учебник но след мг като идеш на изпит или нещо подобно ще си за никъде с базата която са ти дали в мг-то такаче драги ми съфорумници учете иначе сами се прецаквате ! ! !

И все пак... ОМГ си остава най-елитното училище. Каквото и да говорите. Пред фактите и боговете мълчат. Дава много повече възможности и има по-добра материална база.  :P  :)  ;)

Ти май си доста назад във времето! В момента материална база (говорим добра) има само 1 у-ще и това е ФЕГ-а. Децата си построиха басейн, направиха си джамовете от злато, имат си бели дъски и на всичкото отгоре пейките в двора са здрави. И искам да ми поясниш какви други възможности дава? То си е поредното даскало. Само фара дава повече възможности. Иначе ако си с някакъв език там... язък. Поне аз така смятам.

АБЕ ОТКЪДЕ Я ИЗМИСЛИХА ТАЯ МАТЕМАТИЧЕСКА, ТЕЗИ ПРОГРАМИСТИ? ЗНАМ, ЧЕ ОТ МНОГО МНОГО ГОДИНИ АНГЛИЙСКАТА Е НАЙ-ЕЛИТНАТА ГИМНАЗИЯ (НЯМА К'ВО ДА СПОРИМ - ЗНАМ ГО ОТ РОДНИНИ И РОДИТЕЛИТЕ СИ) - АМА МНОГО МЕ Е ЯД, ЧЕ В ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ ГО ИЗМИСЛИХА ТОА ПРОГРАМЪР И ДУМКАТ НАЙ-ВИСОК БАЛ ТАМ. И ГОЛЯМА РАБОТА, ЧЕ В ЦЕЛИЯ ГРАД ИМА САМО 10 МЕСТА. МИ ЧЕ НЕ МОГА ЛИ ДА СИ ИЗЧЕТА КНИГАТА МИ ЗА VISUAL BASIC 6.0 ПРИМЕРНО? ДА ОТИДА НА КУРС? МИ ОТ ЕЛЕКТРОТЕХНИКУМА МАЛКО ЛИ СА ХАРДУЕРНИТЕ/СОФТУЕРНИТЕ ЕНТУСИАСТИ??? ЗА КВО ДА УЧА 6 ГОДИНИ, ЧЕ ВМЕСТО ТРУДОВО ДА ЦЪКАМ ТАМ НА НЯКЪВ ПАСКАЛ?!?!

МГ-то ти дава възможност да станеш кенеф майстор :laughing: . ЕГто е истината. При сравнение на ученици 12 клас нашите се справят по математика толкова добре колкото и МГ-ейците. А що се отнася до чужд език просто нямаме равни!!! :D  " Пред фактите и боговете мълчат."

Браво, браво! Ние пък имаме в всяка стая тръби за парно и тръби за интернет. Между другото даскалите в ЕГ са най яките. В ОМГ-то са някви кукуригалници. Да не говорим, че директора ви е ЛУД КОМУНИСТ!!! Така, че не ми разправяй. С език навсякъде се ходи, а само сматематика си за никъде.

Еее вече се изхвърли ;) . Сега уча в ЕГ , ама бих казал , че учителите в МГ ме кефеха много повече !

щото са били "твои хора", затва. хахаха

АФЕЕЕЕ Патриарх Евтимий RULEZZZZ :D (Лиляна Димитрова).Иначе по спора кое даскало е по добро бих казал че Английската гимназия е по доброто даскало.Защото в Английската гимназия се учи ЗАДРАВО и английски и математика,а в МГ-то се учи ЗДРАВО математика.Между другото искам да питам:понеже догодина трябва да кандидатствам в Английската гимназия има ли СПЕЦИАЛИЗИРАНА паралелка по ИКОНОМИКА.

П.П.Бат ви Иван програмист ша става :D

Само ГХП! :punk

ГХП "св.св Кирил и Методий" е супер, но само ако обичаш литература и история, иначе ще ти се стъжни живота! :D

А пък и има малко момчета, от последните две години се приемат много повече, така че този проблем е отстранен!!!

МГ-то ти дава възможност да станеш кенеф майстор :laughing: . ЕГто е истината. При сравнение на ученици 12 клас нашите се справят по математика толкова добре колкото и МГ-ейците. А що се отнася до чужд език просто нямаме равни!!! :D   " Пред фактите и боговете мълчат."

Ми не се чувствам кенеф майстор пък съм го завършил . Вашите от 12 ти клас когат са справят по математика по - добре от мг -то може да ми се обадиш , се едно незнаем какво учите . В този ред на мисли всяка жаба да си знае гъола , гледайте си езика . По въпроса за директора доста направи за даскалото и мога да ти кажа че едва ли има даскал или административен член от вашето даскало , който да му стъпи на малкия пръст . И немога да разбера що поколения наред се заблуждавате , че сте най - елитните в Пловдив. А по - въпроса за езика без да съм завършил вашта префърцунена гимназия знам 3 езика + български . Ти отговаряш ли ми на нивото на кенеф майстор ?!? И с езика ти ще те видя ако влезнеш да учиш в техническия или някой иконмически институт , ако не ще отидеш да учиш педагокика и ти за даскал .

Айде \/ peace , но подобен род изказвания направо ме разбиват ...

P.S Независимо къде учите , всичко зависи от индивидуалните качества на персоната . Може да завършиш най - елитното даскало и същевременно пич който е завършил най - убитото даскало да се реализира повече от теб в живота .. айде със здраве

Ми не се чувствам кенеф майстор error пък съм го завършил . Вашите от 12 ти клас когат са справят по математика по - добре от мг -то може да ми се обадиш , се едно незнаем какво учите . В този ред на мисли всяка жаба да си знае гъола , гледайте си езика . По  въпроса за директора error доста направи за даскалото и мога да ти кажа че едва ли има даскал или административен член от вашето даскало , който да му стъпи на малкия пръст . И error немога да разбера що поколения наред се заблуждавате , че сте най - елитните в Пловдив. А по - въпроса за езика без да съм завършил вашта префърцунена гимназия знам 3 езика + български . Ти отговаряш ли ми на нивото на кенеф майстор ?!? И с езика ти ще те видя error ако влезнеш да учиш в техническия или някой иконмически институт , ако не ще отидеш да учиш педагокика и ти за даскал .

Айде \/ peace , но подобен род изказвания направо ме разбиват ...

P.S Независимо къде учите , всичко зависи от индивидуалните качества на персоната . Може да завършиш най - елитното даскало и същевременно пич който е завършил най - убитото даскало да се реализира повече от теб в живота .. айде със здраве

Аве вече взехте да ме дразните ! :angry1 Учиш в ЕГ и аре да се направиш , почваш да псуваш МГ-то . Учениците от МГ като прочетат естествено се изнервят и те също започват да псуват ЕГ . Разберете , че и двете училища си имат и плюсове и минуси ! (аз съм учил и в двете и го знам , не е толкова трудно да се проумее) .Ако се потрудиш и завършиш едно от двете училища , имаш шанс да се реализираш ! Стига сте писали безмислени постове , с цел само да обидите другото училище ... глупаво е .

GUI сега какво , грешките ли ще си броим ?!?!? Или може би искаш да покажеш нещо , чийто замисъл е неизвестен ?!?! A ти защо не си писал , може би , за да не мога да ти проброя грешките ?!?! Нещо не схванах замисъла , но хайде със здраве ... :punk

П.С Грешки има ли ?!? :punk

Независимо къде учите , всичко зависи от индивидуалните качества на персоната . Може да завършиш най - елитното даскало и същевременно пич който е завършил най - убитото даскало да се реализира повече от теб в живота .. айде със здраве

Иначе това си е 100% вярно ;)

Според мен такова нещо като най яко даскало секи си има лични предпочитания

уча в Механото и смятам че мойта специялност е Биг Шит най наредени сме ние гърч до дупка :( .Намразил съм даскалото още от 5-ти клас

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...