HuK Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 Hora kajete mi kakvo mislite po vaprosa Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 Стефан Караджа,Найден геровШегувам се.Тук всеки ще си каже собственото училище пък и някои ще се скарат сигурно.Аз лично не харесвам много училищата/не само в Пловдив/,защото нещо куца на образователната система.А иначе аз бях в Английската и не беше лошо,хубаво си живях,само дето и тя и повечето от "елитните" гимназии я карат на стари лаври. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shin Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 Fuck ФЕГ аз учих там и спокоини заявявам че мирише мноо тъпо училище Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN4ETO Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 Най-добрите училища са сигурно...езиковите гимназии А това дали са най-веселите...незнам Знам, че училищата в Тракия определено не са много..."готини" Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightLife Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 tup topic vse edno sme u4ili vuv vsi4ki u4ilishta za imame to4na precenka koe e nai-dobro.. az kato zavarshvam OMG-to otkade da znam dali e mnogo po-dobro ot drugite gimnazii.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 matemati4eskata i ikonoma ... a za ezikovite mi e trudno da kaja po4ti ne gi poznavam kato u4ili6ta a specialno za algliiskata sym 4uval kakvo li ne tka 4e no comment Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 аз уча в Английската и въпреки че се води за елитно училище материалната му база е на толкова окаяно ниво, че ми се плаче. чиновете са от 100 години, мазилката пада... ма вие си знаете, във всички училища е така. поне в повечето. въпреки това си го харесвам училището, защото си дадох доста зор, за да ме приемат. гадното е,че трябва да уча в тази мизерия. ако говорим за материалната база МГ-то, Френската и Иконома може би са най-добре. там си имат всичко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 Аз съм бивш възпитаник на английската. Когато кандидатствах се водеше, че там ходят само най-най-умните, "каймакът на обществото". Не стига , че това не е вярно, ами и учителите в никакъв случай не са "елитни". Не знам как са частните училища, но според мен в тях е бъдещето, защото останалите западат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iv4ity Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 awe spored men nai-dobrite u4ili6ta sa 6:ruskata,angliiskata,frenskata,matemati4eskata,ikonoma i blagoev. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 току що изброй всичките елитни училища на пловдив оставаше и да не са най-добрите :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
guinness Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 Кое му е елитното на Благоев,Яворов е много по добро училище. Само от гледна точка,че има много момичета,но и в ТОХА кадето аз уча има бая Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 Lilianata a puk i koi e sponsor?!? otg.Vanko 1 az y4a v lilianata[sega e patriarx evtimii],a predi y4ix v Ezikova v Dobrich i 4esno kazano ne o4akvax,4e v towa y4ili6te 6te namerq tolkova mnogo priqteli i dobri prepodavateli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colin Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 Abe po-gotino daskalo ot MG-to nqma da namerite Imame si daje i kabelna televiziq v staite i NET det vurvi s nqkolko MB v sekunda Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAKERA® Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 Abe po-gotino daskalo ot MG-to nqma da namerite Imame si daje i kabelna televiziq v staite i NET det vurvi s nqkolko MB v sekunda ОМГ-то си рулира... Да не говорим, че и всеки клас си има негова си стая в която си карат сичките часове докато завършат (е без физическото де... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dendroid Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 guinness .. q kaji koi klas si w toha shtoto i az ucha tam A i kwo mi sporite koe e nai-elitnoto ?? Twa e tap wapros. Wsichki uchilishta sa edni i sashti..wsichko upira do uchenicite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 Abe po-gotino daskalo ot MG-to nqma da namerite Imame si daje i kabelna televiziq v staite i NET det vurvi s nqkolko MB v sekunda Е той шефа прекара кабелна, но ся остава по-трудното - да ни земе и телевизори Ния миналата година си стегнахме стаята. Събрахме по двайсетина лева и ни опраиха паркета, стените, закачалки, шкафове, чинове ... А алуминиевата дограма ни излезна безплатно Апък базата ни е перфектна просто Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEKTIK Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 Не знам.Може би Английската,но не мога да ви кажа обективно,защото съм учила в София.А там най-хубавите са Първа английска,Немската,Втора английска,Гимназия с изучаване на древни езици...и още много. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRAIMAN Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 moje bi trqbva da dadem nqkakvo opredelinie za dobto u4ili6te!!za men takova e u4ili6te v koeto: 1.prepodavaneto naistina e na nivo(tuk vliza i klasata na u4enicite) 2.materialnata baza (kakto kaza groover) spored men 1.go pokriva EG "plovdiv"-za tova smqtam 4e e nai-dobro,a 6to se otnasq za MGto FEG i tnt-te pak pokrivat samo 2.(koeto e po-lo6o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarbanov Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 moje bi trqbva da dadem nqkakvo opredelinie za dobto u4ili6te!!za men takova e u4ili6te v koeto: 1.prepodavaneto naistina e na nivo(tuk vliza i klasata na u4enicite) 2.materialnata baza (kakto kaza groover)spored men 1.go pokriva EG "plovdiv"-za tova smqtam 4e e nai-dobro,a 6to se otnasq za MGto FEG i tnt-te pak pokrivat samo 2.(koeto e po-lo6o) neznam za angliiskata no MG-to opredeleno ima mnogo dobri prepodavateli osobeno ako popadnesh na po-starite shte ima uspeh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 По 1): ОМГ По 2) ОМГ ОМГ ОМГ Без бъзик, нивото на образованието наистина е на ниво в това даскало, а за материалната база - няма такава другаде (не боря частните училища). Имам лоши впечатления от ТЕЕ (ТЕТ) - много лошо ниво на образование (основно), а за материалната база - не мога да кажа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DStinky Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 DRAIMAN може до някъде да си прав, но до преди 1-2 години учителите в МГ-то бяха най-великите. Започвам с Г-жа Пачева (химия, пенсионирана): при нея или научаваш химията или имаш 3 за срока (ако имаш късмет); г-н Кидиков (Биология, пенсиониран): просто се разбивахме при него - само лафове пускаше, но винаги свързани с учебия материал, научи ни на много работи които си трябват в живота, а учебния материал го минавахме отгоре отгоре; г-н Зарев (математика, пенсиониран, но още преподава на избрани паралелки) най-добрия учител-математик; г-н Димитров(физика,все още изпитва по 12-15 човека на дъската за час)-физиката ви става като майчения език и още много много суперучители . За учителите от Английската съм чувал някои работи: много хора се недоволни от учители по Английски(лошо произношение, незаинтересованост към предмета, самолюбие)... а и съм чул за едни 2 Светли (едната май беше Иванова) които са доста ПАЛАВИ с ученици..... В МГ-то сега има доста нови учители така че нивото е по-ниско но новодошлите няма да го забележат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMX Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 Имам лоши впечатления от ТЕЕ (ТЕТ) - много лошо ниво на образование (основно), а за материалната база - не мога да кажа. Ти нормален ли си ???? Не било добро образованието в ТЕТ-а. Ако си попаднал на някакви индивиди дето незнаят нищо това е отделно. Бих казал, че Електротехникума е едно от най-добрите училища. Дава много добро техническо образование(за което малко училища могат да се похвалят). А като жземем предвид там има много добри учители(инжинери). Така че никои не мойе да ме убеди, че в ПГЕЕ Пловдив образованието е слабо. Shade не си прав Link to comment Share on other sites More sharing options...
bl8 Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 Добре ли сте МГ-то най-добра материална база уе ? ПЦ-та 486, най-добрите компютри в Пловдив, нет има ... Ммммм при нас има два пъти годишно. Нета в главната зала (аквариума) е 3 МБ/с щото дъщерята на тати ... Ама и там не влиза всеки. Кабелна телевизия пуснаха, щото ся искат да ни накрат не знам , телевизор ли да си купим . То май само тва остана. Учителите били на ниво ??? Учителка пияница, ама тя пие хапчета разбираш ли ... Окей няма проблеми. За директори и учителски съвет не говоря, мафия е меко казано. Но едва ли някой ще ме разбере ... Добрите деца влизат в мг-то, лошите по два пъти на ден в директорския кабинет, най-лошите ги пращат при Гергана Петрова да ги псува (тя щото много добра и съвестна разбираш ли ...) ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 DRAIMAN може до някъде да си прав, но до преди 1-2 години учителите в МГ-то бяха най-великите. Започвам с Г-жа Пачева (химия, пенсионирана): при нея или научаваш химията или имаш 3 за срока (ако имаш късмет); г-н Кидиков (Биология, пенсиониран): просто се разбивахме при него - само лафове пускаше, но винаги свързани с учебия материал, научи ни на много работи които си трябват в живота, а учебния материал го минавахме отгоре отгоре; г-н Зарев (математика, пенсиониран, но още преподава на избрани паралелки) най-добрия учител-математик; г-н Димитров(физика,все още изпитва по 12-15 човека на дъската за час)-физиката ви става като майчения език и още много много суперучители ..... DStinky milsq 4e seki moje da kaje sy6toto za svoite u4iteli .... ako mi dokaje6 4e si ima6 ideq kak e bilo v drugite u4ili6ta po tova vreme togava moje no ne mislq 4e moje6 ... i btw Tanq Stoqnova e nai dobriq y4itel po matematika ... no aide da ne se vpuskam v spomeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 В аквариума пък (най-добрата зала, за тези който не знаят...има още една със абсолутно същите ПЦ-та бтв..)... Та там можеш да влизат когато искаш..всеки има супер свободен достъп до тая зала...особено ей сега когато много много не се карат часове... ПС по темата:... ОМГ ROXXX!!!!.... Ако искаш да учиш даскалото ти дава добро образование и ще бъдеш на ниво.. :-)...а пък за по мързеливите като мен даже и с никакво учене пак си вадя оценки г/д...че даже май и стипендия ще хвана Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.