Jump to content
BulForum.com

Nai-gotinite uchilishta v Plovdiv

HuK

Recommended Posts

• Replies 378
  • Created
  • Last Reply

Стефан Караджа,Найден геров:))Шегувам се.Тук всеки ще си каже собственото училище пък и някои ще се скарат сигурно.Аз лично не харесвам много училищата/не само в Пловдив/,защото нещо куца на образователната система.А иначе аз бях в Английската и не беше лошо,хубаво си живях,само дето и тя и повечето от "елитните" гимназии я карат на стари лаври.

Най-добрите училища са сигурно...езиковите гимназии ;)

А това дали са най-веселите...незнам :) Знам, че училищата в Тракия определено не са много..."готини" :)

tup topic vse edno sme u4ili vuv vsi4ki u4ilishta za imame to4na precenka koe e nai-dobro.. az kato zavarshvam OMG-to otkade da znam dali e mnogo po-dobro ot drugite gimnazii..

matemati4eskata i ikonoma ... a za ezikovite mi e trudno da kaja po4ti ne gi poznavam kato u4ili6ta a specialno za algliiskata sym 4uval kakvo li ne tka 4e no comment :sayjin

аз уча в Английската и въпреки че се води за елитно училище материалната му база е на толкова окаяно ниво, че ми се плаче. чиновете са от 100 години, мазилката пада... ма вие си знаете, във всички училища е така. поне в повечето. въпреки това си го харесвам училището, защото си дадох доста зор, за да ме приемат. гадното е,че трябва да уча в тази мизерия. ако говорим за материалната база МГ-то, Френската и Иконома може би са най-добре. там си имат всичко.

Аз съм бивш възпитаник на английската. Когато кандидатствах се водеше, че там ходят само най-най-умните, "каймакът на обществото". Не стига , че това не е вярно, ами и учителите в никакъв случай не са "елитни". Не знам как са частните училища, но според мен в тях е бъдещето, защото останалите западат.

awe spored men nai-dobrite u4ili6ta sa 6:ruskata,angliiskata,frenskata,matemati4eskata,ikonoma i blagoev.

Кое му е елитното на Благоев,Яворов е много по добро училище.

Само от гледна точка,че има много момичета,но и в ТОХА кадето аз уча има бая

Lilianata :punk

a puk i koi e sponsor?!?

otg.Vanko 1 :lol: :lol: :lol:

az y4a v lilianata[sega e patriarx evtimii],a predi y4ix v Ezikova v Dobrich i 4esno kazano ne o4akvax,4e v towa y4ili6te 6te namerq tolkova mnogo priqteli i dobri prepodavateli :punk

Abe po-gotino daskalo ot MG-to nqma da namerite :P Imame si daje i kabelna televiziq v staite i NET det vurvi s nqkolko MB v sekunda :punk

ОМГ-то си рулира... Да не говорим, че и всеки клас си има негова си стая в която си карат сичките часове докато завършат (е без физическото де... ) ;)

Abe po-gotino daskalo ot MG-to nqma da namerite :P Imame si daje i kabelna televiziq v staite i NET det vurvi s nqkolko MB v sekunda :punk

Е той шефа прекара кабелна, но ся остава по-трудното - да ни земе и телевизори :D

Ния миналата година си стегнахме стаята. Събрахме по двайсетина лева и ни опраиха паркета, стените, закачалки, шкафове, чинове ... А алуминиевата дограма ни излезна безплатно :P

Апък базата ни е перфектна просто :P

Не знам.Може би Английската,но не мога да ви кажа обективно,защото съм учила в София.А там най-хубавите са Първа английска,Немската,Втора английска,Гимназия с изучаване на древни езици...и още много. :angry1

moje bi trqbva da dadem nqkakvo opredelinie za dobto u4ili6te!!za men takova e u4ili6te v koeto: 1.prepodavaneto naistina e na nivo(tuk vliza i klasata na u4enicite) 2.materialnata baza (kakto kaza groover)

spored men 1.go pokriva EG "plovdiv"-za tova smqtam 4e e nai-dobro,a 6to se otnasq za MGto FEG i tnt-te pak pokrivat samo 2.(koeto e po-lo6o)

moje bi trqbva da dadem nqkakvo opredelinie za dobto u4ili6te!!za men takova e u4ili6te v koeto: 1.prepodavaneto naistina e na nivo(tuk vliza i klasata na u4enicite) 2.materialnata baza (kakto kaza groover)

spored men 1.go pokriva EG "plovdiv"-za tova smqtam 4e e nai-dobro,a 6to se otnasq za MGto FEG i tnt-te pak pokrivat samo 2.(koeto e po-lo6o)

neznam za angliiskata no MG-to opredeleno ima mnogo dobri prepodavateli

osobeno ako popadnesh na po-starite shte ima uspeh

По 1):

ОМГ

По 2)

ОМГ ОМГ ОМГ

Без бъзик, нивото на образованието наистина е на ниво в това даскало, а за материалната база - няма такава другаде (не боря частните училища).

Имам лоши впечатления от ТЕЕ (ТЕТ) - много лошо ниво на образование (основно), а за материалната база - не мога да кажа.

DRAIMAN може до някъде да си прав, но до преди 1-2 години учителите в МГ-то бяха най-великите. Започвам с Г-жа Пачева (химия, пенсионирана): при нея или научаваш химията или имаш 3 за срока (ако имаш късмет); г-н Кидиков (Биология, пенсиониран): просто се разбивахме при него - само лафове пускаше, но винаги свързани с учебия материал, научи ни на много работи които си трябват в живота, а учебния материал го минавахме отгоре отгоре; г-н Зарев (математика, пенсиониран, но още преподава на избрани паралелки) най-добрия учител-математик; г-н Димитров(физика,все още изпитва по 12-15 човека на дъската за час)-физиката ви става като майчения език и още много много суперучители :P . За учителите от Английската съм чувал някои работи: много хора се недоволни от учители по Английски(лошо произношение, незаинтересованост към предмета, самолюбие)... а и съм чул за едни 2 Светли (едната май беше Иванова) които са доста ПАЛАВИ с ученици.....

В МГ-то сега има доста нови учители така че нивото е по-ниско но новодошлите няма да го забележат.

Имам лоши впечатления от ТЕЕ (ТЕТ) - много лошо ниво на образование (основно), а за материалната база - не мога да кажа.

Ти нормален ли си ???? Не било добро образованието в ТЕТ-а. Ако си попаднал на някакви индивиди дето незнаят нищо това е отделно. Бих казал, че Електротехникума е едно от най-добрите училища. Дава много добро техническо образование(за което малко училища могат да се похвалят). А като жземем предвид там има много добри учители(инжинери). Така че никои не мойе да ме убеди, че в ПГЕЕ Пловдив образованието е слабо. Shade не си прав :angry1 :angry1

Добре ли сте МГ-то най-добра материална база уе ? ПЦ-та 486, най-добрите компютри в Пловдив, нет има ... Ммммм при нас има два пъти годишно. Нета в главната зала (аквариума) е 3 МБ/с щото дъщерята на тати ... Ама и там не влиза всеки. Кабелна телевизия пуснаха, щото ся искат да ни накрат не знам , телевизор ли да си купим . То май само тва остана. Учителите били на ниво ??? Учителка пияница, ама тя пие хапчета разбираш ли ... Окей няма проблеми. За директори и учителски съвет не говоря, мафия е меко казано. Но едва ли някой ще ме разбере ... Добрите деца влизат в мг-то, лошите по два пъти на ден в директорския кабинет, най-лошите ги пращат при Гергана Петрова да ги псува (тя щото много добра и съвестна разбираш ли ...) ...

DRAIMAN може до някъде да си прав, но до преди 1-2 години учителите в МГ-то бяха най-великите. Започвам с Г-жа Пачева (химия, пенсионирана): при нея или научаваш химията или имаш 3 за срока (ако имаш късмет); г-н Кидиков (Биология, пенсиониран): просто се разбивахме при него - само лафове пускаше, но винаги свързани с учебия материал, научи ни на много работи които си трябват в живота, а учебния материал го минавахме отгоре отгоре; г-н Зарев (математика, пенсиониран, но още преподава на избрани паралелки) най-добрия учител-математик; г-н Димитров(физика,все още изпитва по 12-15 човека на дъската за час)-физиката ви става като майчения език и още много много суперучители  .....

DStinky milsq 4e seki moje da kaje sy6toto za svoite u4iteli .... ako mi dokaje6 4e si ima6 ideq kak e bilo v drugite u4ili6ta po tova vreme togava moje no ne mislq 4e moje6 ... i btw Tanq Stoqnova e nai dobriq y4itel po matematika :) ... no aide da ne se vpuskam v spomeni :) :sayjin

В аквариума пък (най-добрата зала, за тези който не знаят...има още една със абсолутно същите ПЦ-та бтв..)...

Та там можеш да влизат когато искаш..всеки има супер свободен достъп до тая зала...особено ей сега когато много много не се карат часове...

ПС по темата:...

ОМГ ROXXX!!!!....

Ако искаш да учиш даскалото ти дава добро образование и ще бъдеш на ниво.. :-)...а пък за по мързеливите като мен даже и с никакво учене пак си вадя оценки г/д...че даже май и стипендия ще хвана :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...