VEDi Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 Преди десет години, поне бяхме по знаещата и по образована нация. Още сме! Ама умниците или отиват в чужбина или са в прекалено бедни семейства и не могат да се проявят! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN4ETO Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 "Българин да се наричам, Първа радост е за мен!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 Абе чесно да ви кажа ако трябваше да покрия даже 20% от тези 59 условия, за да се нарека Българин - щях да си пиша в личната карта: Nationality - UNKNOWN :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nibelung Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 66. Гледаш да се скатаваш на работа, а искаш да ти плащат все едно работиш за 5-ма. 69.Ako si rabotodatel , gledash da ti raboti vseki rabotnik za 5-ima , a da mu plashtash za 1/2 chovek ! V kray bogat da emigriram Pyrva radost e za mene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dendroid Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 Nibelung towa ne e taka nawsqkade P.S. И не си мислете, че на запад са супер тъпи и т.н. Просто там залагат повече на висшето образование и може би са по-прави. А и виждате как всеки ден мислят някви извънземни работи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 Ами за съжаление положението в България сега е доста близко до написаното в първия пост. Единственият начин да се променят тези положения към по-добро е методичното и постоянно въздействие на обществото върху ... обществото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRAIMAN Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 Ne sam expert da kazvam koi e balgarin i koi ne e,OBA4E parvite 60. pri4ini napravo me razbiha(dosta originalno)SMEHH 6to vinagi priemate ne6tata na seriozno?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEKTIK Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 Ох,не знам-понякога съм горда,че съм българка,понякога не съм,а най-често ми е безразлично. Но ако трябва да съм искрена до край,ще кажа,че щях да се радвам,ако бях се родила германка,датчанка и най-вече холандка.Но не съм,затова нямам намерение да ставам по неестествен начин(брак,емиграция и пр.).Защото за мен човек е свързан генетично,емоционално,исторически и как ли още не с родината си.Тъй че,кой където се е родил...съдба! и сори,че писах малко офтопик,въпреки,че Вълвет_Ъндърграунд поясни,че не е пуснал темата,за да казвам ПРАуд ту БИ бЪЛГЕРИАН Или Нот прауд ту би бългериан Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 Абе от тея всичките работи нито 1 няма вярно за мен Аз Арабин ли съм , Таджикистанец ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted June 25, 2004 Share Posted June 25, 2004 Така като гледах другите постове сметнах, че трябва да се довави следното: № ХХ Когато за всичко са ти виновни: турци, цигани, хомосексуалисти и т.н., въобще другите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 Така като гледах другите постове сметнах, че трябва да се довави следното:№ ХХ Когато за всичко са ти виновни: турци, цигани, хомосексуалисти и т.н., въобще другите. <{POST_SNAPBACK}> Яд ме е че ти го признавам, ама тук си доста прав!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bai Ganio Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 za men balgaria e vsi4ko .tova e zemiata na dedite mi iza men da si balgarin e ogromna 4est gordeai se s proizhida si i 6te ostana veren na rodinata si . balgarite sa gord narod a niakoi ne6ta v 67 te primera sa palni prostotii <{POST_SNAPBACK}> като е толкова много за теб защо не пишеш на български ( е гати и лицемерите ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted November 21, 2004 Share Posted November 21, 2004 Макар че го има изброено в първия списък,си мисля,че малко са хората по света,които могат като нас да се забавляват със собствените си недостатъци.И си мисля,че това не е много похвално даже! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mechka Posted November 21, 2004 Share Posted November 21, 2004 като е толкова много за теб защо не пишеш на български ( е гати и лицемерите ) <{POST_SNAPBACK}> towa kakwo 4ustwa6 kum rodinata si ne se izrazqwa w na4ina na pisane to e prosto 4ustwo a ti si kreten Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted November 21, 2004 Share Posted November 21, 2004 a ti si kreten <{POST_SNAPBACK}> Ееее,хубаво,ама защо такъв език сега?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted November 21, 2004 Share Posted November 21, 2004 towa kakwo 4ustwa6 kum rodinata si ne se izrazqwa w na4ina na pisane to e prosto 4ustwo a ti si kreten <{POST_SNAPBACK}> Не съм съгласен с теб. Ако не съхраняваме това, което е нашата родина, то докъде ще стигне тя?А казваме че я обичаме!Е тва Link to comment Share on other sites More sharing options...
valbg54 Posted November 21, 2004 Share Posted November 21, 2004 Velvet Underground, направо ме разби... Това си е реквием, откъдето и да го погледнеш. Неволно се замислих за хиперинфлацията в Германия след Първата Световна Война. Значи, хората са получавали заплати два пъти дневно. Наобяд и веднага тичат да си купят хляб и салам, още веднаж след работа- пак тичат да си купят брашно и олио, защото на другата сутрин с надницата си от вчера ще си купят само кутия кибрит. .. И съм търсил да видя някакъв намек за разложение на обществото, някакво изкривяване, дето да западне немската нация, ама къде ти... Прокрадват се едни мисли, в смисъл- днес живеем мъничко по-добре от вчера, а утре ще живеем малко по-добре от днес...И ето, 1924 г. въвеждат житната марка/толкова са били боси, че са нямали с какво друго да гарантират националната си валута/ и край на инфлацията. После, знаете какво става... А какво се случи в България? Защо днес не мога да кажа на децата си, че видите ли, след 5 или 10, или след 15 години всичко ще е о.к., стойте си тука. Вместо това и аз самият се чудя, дали утре няма да съм на улицата и после какво ще се случи с мен и семейството ми? Какво се случи с България? Ходиш по улицата и гледаш мрачни физиономии, един забил поглед в земята, друг върви и гледа, ама нищо не вижда... Без да искаш, бутнеш някого, извиняваш му се, а той налита на бой. Момичетата псуват като хамали, пият като свини и се държат като разгонени кучки...Отиваш в чужбина...сякаш отсядаш в санаториум- хората весели, учтиви, да се спънеш, някой ще ти подаде ръка. Излизаш с колата от второстепенна улица- цялото движение спира, та без притеснение да вървиш по пътя си... Има ли бъдеще за България? Не мога да отговоря, само дълбоко в себе си знам, че искренно ми се иска да има, защото съм българин и съдбата на тази българска земя безкрайно ме вълнува... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted November 21, 2004 Share Posted November 21, 2004 Със зелено са номерата на тези твърдения,които смятам че са верни!С червено-неверни!Със синьо-не "чаткам" смисъла!? 2,3,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,19,20,21,22,23,24,26,27,28,29,34,35,36 37,38,39,40,41,42,43,44,45,46,47,48,49,51,53,55,56,57,59 4,16,17,18,30,31,58 1,25,32,33,52,54 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted November 22, 2004 Share Posted November 22, 2004 Какво се случи с България? Ходиш по улицата и гледаш мрачни физиономии, един забил поглед в земята, друг върви и гледа, ама нищо не вижда... Без да искаш, бутнеш някого, извиняваш му се, а той налита на бой. Момичетата псуват като хамали, пият като свини и се държат като разгонени кучки...Отиваш в чужбина...сякаш отсядаш в санаториум- хората весели, учтиви, да се спънеш, някой ще ти подаде ръка. Излизаш с колата от второстепенна улица- цялото движение спира, та без притеснение да вървиш по пътя си... Има ли бъдеще за България? Не мога да отговоря, само дълбоко в себе си знам, че искренно ми се иска да има, защото съм българин и съдбата на тази българска земя безкрайно ме вълнува... <{POST_SNAPBACK}> Абе виж ся, тва дето го говориш за България е абсолютно вярно, ама не се превъзнасяй толкова много по чужбената!Бая свят съм видял и да ти кажа хич не е така, както го казваш!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted November 22, 2004 Share Posted November 22, 2004 Отивам днес да си купувам ботуши с една приятелка.. и се качвам в някъв автобус и до мене некъв дядка си яде кебапчета и си пие айрянче.. И се смеем такива и аз викам "Ебати селянията тука дето е" и ест. неква баба почна да ми говори "Като е селяния кво правиш още тука?" .. Чиста работа нали? Не ми се пише целия 'смислен' разговор,който проведох с жената..щото беше абсолютна тъпотия аз и говоря за едно,тя ми говори за комунизъм.. Сещам се и колко са ограничени хората тука и комплексирани.. Като бях в Швеция се изумих,гледам нек'ва мадама сигурно 100 и кусур кила,обаче си ходи с късия потник и поличката и не й дреме ( и така трябва да е),а тук вървя си по центъра и като видя жена с наднормено тегло нищо не си казвам,обаче хората я гледат странно..и защо? Абе де да знам,то не само външен вид и т.н.,ами изобщо цялата държава е пълна мизерия-политика,корупция,убийства,разни болни психясали деца се избиват заради някви игри.. Луда работа не ми се коментира,а и не ми се мисли,кво ще става за по-напред... И въпреки всичко сме известни тука с простотията,селянията и още бол такива неща.. И въпреки всичко си седя тук,заради близките..Не бих се махнала :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.