marty979 Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 Здравейте, ще ми се наложи за подарък за коледа да купувам PSP. Мен лично никога не ме е влечала тази техника, та за това и не съм се интересувал. Виждам че на пазара има няколко модела, слим и фат. Посъветвайте ме какво да купя, така че после и да могат да се играят разни пиратки, как се хаква изобщо и ткн. Чудех се за нов, но надали ще му важи гаранцията ако се хакне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 Аз като си го купих моето и направо от магазина ме питаха дали ще го хаквам.На тази въпрос отговорих с мой - дали ще ми важи гаранцията.Отговора беше положителен.Относно хакването и моето все още не е (трябва да намеря някой да го хакне), че трябва някаква батерия и ала-бала...не ми се занимава да си троша моята.В интернет има клипчета как става, но ти трябва такава батерия или да си я направиш.Моето e PSP slim 3004.Доволен съм, но за да се ползва по-пълно трябва да се хакне и да се сложи CFW (Custom Firmware), за да може да се гледа YouTube например онлайн, иначе не може..и разбира се да се играят игри свалени от интернет. =] Успех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
marty979 Posted November 15, 2010 Author Share Posted November 15, 2010 Благодаря, а как вървят горе долу цените за втората употреба? Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 Ами мисля, че около 200-250 лева.Ако не се лъжа наскоро някой съфорумец продаваше PSP, потърси може да намериш нещо и тук! =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.