Dreamer Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 Или с други думи... 100,000 (сто хиляди) поста вече са факт. Ако трябва да сравним с други форуми - techbg имат кам 48, langame имат 44, а за netvisio не знам. Вчера и имаше и рекорд от ~850-900 мнения само в рамките на един ден. Бива Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 Като си помисля, че съм допринесъл за това с моите 550+ поста, се чувствам горд! Да живей! Всички напред! Мачкамеееее! Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 hubavo e 4e ima mngoo mnenie no nqkoi sa super nenujni i flooderski spored men kato naprmier : kefi ma tva ole tva e super a teq gi mraza nqkvi takiva makar 4ovek da ima pravo da si izkaje mnenieto ma e dobre da ima i argumentaciq ne samo da kaja edno DA ili NE za da napravq poredniq post Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 Ей Dreamer ме изпревари . Чакаш момента с 100 000 пост за да се похвалим и с още нещо. В последно време редовно се подобрява рекорда за най - много потребители едновременно в форума. Редовно има над 80 човека с тенденция да се увеличава бройката . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 Ние имаме два пъти повече постове от TechBG, ама не са и на поливина толкова умни, колкото онези Или както винаги съм твърдял- важно е качеството, а не количеството! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 To хубаво се увеличава броиката,ама не тва е наи-важното ,а от тея 100000 поста поне 90% са си пьлни глупости и откровен спам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 Мдам, има доста да се работи по въпроса за качеството, независимо, че има много добри правила, но когато стане въпрос за тяхното спазване, повечето потребители го удрят на мрънкане за "свободата на словото" и за комплексите на модераторите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 samo taka warez.ru e nai zdrav a kontrol triabva da ima niama nachin Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 поне 90% са си пьлни глупости и откровен спам 90% не ама поне 50% си е спам!!! то и ние в тази тема чист спам си правим - ама карай, щом я е открил админ, значи може да се обсъжда и това си е "позволен спам" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nibelung Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 Temi kato "haresvate li tova ili onova" , "X vs Y" , may tryabva da se zakrivat - mnogo agresia se natrupva v tyah... Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 Temi kato "haresvate li tova ili onova" , "X vs Y" , may tryabva da se zakrivat - mnogo agresia se natrupva v tyah... mi za men teq temi sa edni ot nai-interesnite v tqh horata izkazvat mnenieto si v polza na ne6to i mogat eventaualno da si go promenqt ako nqkoi im izvadi logi4ni dovodi e pone tva e moeto mnenie de ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 Ем, честито Живи здрави,това е важното Аз пък, мисля, че няма много спам/флууд .... Както каза Godfather .... да се прочетат правилата .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 endo e da se pro4etata drugo e da se spazvat a za tezi koito ne gi spazvat si ima nakazaniq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naghual Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 Еми честито за рекорда... то се знае, че сме най-добри, а общия брой на постовета характеризира и колко сме интелигентни Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 ne 4e iskam da sam lo6iq no ima edin bg forum v koito ima 227857 posta nqma da kazvam imeto mu za da ne stane gaf ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 мухахаха.100 000 мнения.дайте ми разрешение да нацвъкам 4-5 спам теми и ша настигнем датата деа Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 a za6to mneniqta sa ot takava vajnsot za vas kakto kazah edi forum ima pove4e ot 2pati mneniq no ne sam kazal 4e e po-dobar a data nz koklo imat az govorq za drug Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 a za6to mneniqta sa ot takava vajnsot za vas kakto kazah edi forum ima pove4e ot 2pati mneniq no ne sam kazal 4e e po-dobar a data nz koklo imat az govorq za drug haahah koi go kazva.4ovek ti imash 50 psota samo za 3 4asa Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 ти най-добре знаеш защо както виждат хората във форума аз сам на вални мове 10дена да имам 1 пост може един ден да имам 50 поста зависи но ако бях истински "ценител" на постовете до сега щях да имам доста повече ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 а бе тоя форум е номер 1 е вярно е че в форума --> sportbg има повече мнения ама то там няма никакъв контрол ! има хора с 6-7-8-12 хиляди мнения и такива с по 20-30 средно мнения.Там се псува,слагат подписи колко една цяла тема а бе никъв контрол.Но имат и много подфоруми и за това също имат много мнения Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 ти най-добре знаеш защо както виждат хората във форума аз сам на вални мове 10дена да имам 1 пост може един ден да имам 50 поста зависи но ако бях истински "ценител" на постовете до сега щях да имам доста повече ! ся не та знам на валнили си не си ли(самнqвам се изобщо некои да знае нещо за твоите вални,но както и да е)просто констатирах 4е се караш много за флоодването пак в сущото време кво правиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 и аз говорех за тоя форум но да не правим реклама не го казах а з-ман добре днес имам малко повече поста а попринцип я ми кажи по колко поста имам на ден 2-3 макс 5-6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 ако тръгваме да правим сравнения.. в mediapool има 201400 мнения а човека с най-много мнения: 20448 ей тия хора нямат акъл що се отнася до статистиката в warez-a.. Ако нямаше затворени теми, сега щяхме да сме и над 200 000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 що се отнася до статистиката в warez-a.. Ако нямаше затворени теми, сега щяхме да сме и над 200 000 ммда освен това нашият форум си е само за нас Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 Браво браво Не че баш броя постовете са главното нещо в един форум де Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.