georgekodinov Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 Прокъса се тапицерията на шофьорската седалка на 1-чката. Та търся някой да я оправи. Може и целия интериор да сменя ако няма друг начин. Стига да ми хареса де :-) Препоръчайте ми моля тапицер в Пловдив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifo Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 За съжаление - НЕМА ТАКОВА ЖАВОТНУ. В Пловдив работата е много, много слаба... Търси в София. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПИНКО Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Познавам един много добър тапицер,който се намира до поликлиниката на събота пазар.Попитай за Румен и все някой ще те упъти.Надявам се,че съм ти помогнал.Успех. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Колеги, това че не знаете добри тапицери не значи, че няма такива А към колегата пуснал темата - 0898577969 - Красимир ( май беше Георгиев фамилията) Доста неща които е правил съм виждал и много ми харесва. Правят кръпки , нови салони, по реставрации на автомобили или по прищявки на клиенти Звънни му, иди виж и така. Поне аз мисля че работи много добре! Едит: Главно с кожи се занимават, но правят и останалите неща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the unforgettable man Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 Аз съм със супер добри впечатления от Жоро и сина му,професионалисти от класа.Знаят какво правят,разколачват целите седалки и ги шият от вътре.Телефона им е 0888312460 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.