Jump to content
BulForum.com

Новини на турски език!!!

don_anton

Recommended Posts

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply
Ето това е един от основнитени недостатаци :bgrin: защо трябва да правим нещо само, когато е задължително :confused  дайте да направим нещо, защото така е правилно е не защото е задължително :) все пак да говорим(плюем) някой или нещо е най лесно  :bgrin: нека видим първо себе си и започнем промяната от там.

Е точно това исках да кажа, само, че.....и мнението не е съвсем офтопик, в смисъл, че самите ние проявяваме тотално неуважение, към българския език, и към тези които четат постовете ни ето и примера ако някой не е разбрал. Значи дразниш се, че слушаш турския (нищо че има субтитри) и искаш това да се промени, ама в същото време си пишеш на латиница и изобщо не ти пука, че някой също се дразни (и му изтичат очите) да изчете някой далаг пост на латиница. Хем протестирате против нещо, хем в същия момент правите същото. Е какво е това "За кучета и котки може, пък за прасета не". Казах ПРОТИВ новините на турски съм, смятам, че трябва да ги има поради съвсем различни причини. И както цитирам little нека първо погледнем себе си и тогава да.....

П.П. И нямам за цел да превръщаме темата ЛАТИНИЦА или КИРИЛИЦА.

Да освен това си има бутон за конвертиране от ЛАТ на КИР е не е ли неуважение, какво му коства на човек да го натисне, като му е трудно да пише на КИР. Ама ето докъде стигнахме на родния ни език ни е трудно да пишем. Ами затова и ЩЕ има новини на турски, затова и много други неща ще продължават да са такива в България.

Съжалявам за дългия пост ама...

докато командите в OS-а ми са на latinica, ste pisha kakto si iskam :)

Е затова ще имаме новини на турски :-).

Ако ме разбираш какво искам да кажа, ама ти явно изобщо не си прочел какво съм написал, както и да е.

Новините на турски по принцип са късички. Аз даже от доста време не съм ги мяркала. Не ми пречат значи :)На, който му пречат винаги може да смени канала.

От начало верно ми беше обидно за това, че има такива новини. Обаче .. все пак има държави, в които има новини и предавания на български. Така, че...явно е нормално новините да се предават на няколко езика :tongue

продъжават да пишат на ШЛЬОКАВИЦА

Tova, 4e ti pishesh na kirilica ne zna4i nishto...kakto i obratnoto.

An4eto dnes sa kusi4ki novinite...utre shte stanat po dulgi...nakraq celiq efir shte e na turski, shtoto turcite(vklu4vam i mangasarite tuka) v taq strana shte sa pove4e ot bulgarite. spored izsledvaniqta sled okolo 50-60 godini tova shte e fakt.

ние да не сме турска държава!к'ви са тия тъпи ножини като ги чуя и ми иде да повърна

БЪЛГАРИЯ НАД ВСКИЧКО!!! :ph34r: ВСИЧКИ МАЛЦИНСТВА ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ!!!

Нещо виждам, че много се разпалихте на етническа нетърпимост. :evil

Затварям темата, докато ви дойде акъла, ако въобще това е възможно :angry:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...