don_anton Posted June 24, 2004 Author Share Posted June 24, 2004 stiga s offtopica molq vi taq tema izgubi izcqlo smisala si !!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myth Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 Ето това е един от основнитени недостатаци защо трябва да правим нещо само, когато е задължително дайте да направим нещо, защото така е правилно е не защото е задължително все пак да говорим(плюем) някой или нещо е най лесно нека видим първо себе си и започнем промяната от там. Е точно това исках да кажа, само, че.....и мнението не е съвсем офтопик, в смисъл, че самите ние проявяваме тотално неуважение, към българския език, и към тези които четат постовете ни ето и примера ако някой не е разбрал. Значи дразниш се, че слушаш турския (нищо че има субтитри) и искаш това да се промени, ама в същото време си пишеш на латиница и изобщо не ти пука, че някой също се дразни (и му изтичат очите) да изчете някой далаг пост на латиница. Хем протестирате против нещо, хем в същия момент правите същото. Е какво е това "За кучета и котки може, пък за прасета не". Казах ПРОТИВ новините на турски съм, смятам, че трябва да ги има поради съвсем различни причини. И както цитирам little нека първо погледнем себе си и тогава да..... П.П. И нямам за цел да превръщаме темата ЛАТИНИЦА или КИРИЛИЦА. Да освен това си има бутон за конвертиране от ЛАТ на КИР е не е ли неуважение, какво му коства на човек да го натисне, като му е трудно да пише на КИР. Ама ето докъде стигнахме на родния ни език ни е трудно да пишем. Ами затова и ЩЕ има новини на турски, затова и много други неща ще продължават да са такива в България. Съжалявам за дългия пост ама... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myth Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 докато командите в OS-а ми са на latinica, ste pisha kakto si iskam Е затова ще имаме новини на турски :-). Ако ме разбираш какво искам да кажа, ама ти явно изобщо не си прочел какво съм написал, както и да е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN4ETO Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 Новините на турски по принцип са късички. Аз даже от доста време не съм ги мяркала. Не ми пречат значи На, който му пречат винаги може да смени канала. От начало верно ми беше обидно за това, че има такива новини. Обаче .. все пак има държави, в които има новини и предавания на български. Така, че...явно е нормално новините да се предават на няколко езика Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 продъжават да пишат на ШЛЬОКАВИЦА Tova, 4e ti pishesh na kirilica ne zna4i nishto...kakto i obratnoto. An4eto dnes sa kusi4ki novinite...utre shte stanat po dulgi...nakraq celiq efir shte e na turski, shtoto turcite(vklu4vam i mangasarite tuka) v taq strana shte sa pove4e ot bulgarite. spored izsledvaniqta sled okolo 50-60 godini tova shte e fakt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
|HOODLUM|1912 Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 ние да не сме турска държава!к'ви са тия тъпи ножини като ги чуя и ми иде да повърна БЪЛГАРИЯ НАД ВСКИЧКО!!! :ph34r: ВСИЧКИ МАЛЦИНСТВА ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 Нещо виждам, че много се разпалихте на етническа нетърпимост. Затварям темата, докато ви дойде акъла, ако въобще това е възможно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.